Burak Elmas: "Terim, bir arkadaşıma 'Başkan'ı ben getirdim, ben götüreceğim.' yazmış"

keşke yaşayan en büyük efsanemiz fatih terim böyle işlere hiç kalkışmasa daha kendine yakışır hareketlerde bulunsaydı ama bu kaçıncı yanlış hareketi saymayı unuttum. fazla ego ve güç insanı yozlaştırıyor ne yazıkki

Doğruysa dediği kaosun sorumlusu Fatih Terim mi oluyor?

uğraştığı şeylere bak. sen yöneticilere beğenmiyen s... gitsin demedin mi. hoca başarısızdı yolladın daha ne uğraşıon. hoca götürecem yazmasa bile seni götüreceklerdi kongrede.
mesele zaten hocanın böyle bişey yazması ve düşünmesi. şahsen hiç yakıştıramadım böyle işlere girmesini. burak başarısızdı ve gitmesi gerekiyordu ama mevcut galatasaray başkanına bu tarz hareketler hocaya yakışmıyor bence. kendini yönetimler üstü gördüğünü kanıtlar nitelikte bir hareket olmuş ne yazıkki.

baskan haric herkes

başkan da elemandır
g.smizin sayesinde reklamlarnı yapıyolar, kah işlerinin kah kendilerinin reklamını. bi atıom b. elmas bu röport için para alıor mu? ilerde yapıcağı röportlar için alıcak mı? bunlar da gelir. mesela dün de çocuklarıynan maça gelmişti. çoğu işte bulamayacakları perk'leri olan bir iş.

başkan da elemandır
g.smizin sayesinde reklamlarnı yapıyolar, kah işlerinin kah kendilerinin reklamını. bi atıom b. elmas bu röport için para alıor mu? ilerde yapıcağı röportlar için alıcak mı? bunlar da gelir. mesela dün de çocuklarıynan maça gelmişti. çoğu işte bulamayacakları perk'leri olan bir iş.

dogru dion cundfield, maalesef gsemizde kendi pr lerine yapmaya geliorlar cogu

erden timur baskan olmasi lzm

FT olmasada seçilirdi Burak Elmas, ama FTyi simartarak kendi sonunu getirdiği aşikar. Paralı kalemlere ve trollere az yatırım yapmadı ft. 25 milyonu ve floryayi ftye ipotek etmese düzgün bir td secse kimse birşey demezdi, en azılı ftciler bile yeter hocam diyordu. FTnin başkanı götürme durumuda birkatigi enkazdir. Baktı işler istediği gibi gitmiyor, ihale kendine kalacak, kaçtı ve ihaleyi Burak elmasa bıraktı. O güne kadar tek kelime etmeyen basının zincirlerini saldı ve tut oğlum diye daha gelmemiş tdden başkana, 11 yıl öncesinin tweetlerine kadar herşeyi ortaya döktürdü. Hoca gitmeli diyenler bile mağdur edebiyatını yedi ve böyle gitmemeliydi vs demeye başladı. Ulkecek balık hafızalı olduğumuz için sanki bu duruma getiren FT değilmiş gibi vurun abaliya diye elmasa saldırdı millet.

mesele zaten hocanın böyle bişey yazması ve düşünmesi. şahsen hiç yakıştıramadım böyle işlere girmesini. burak başarısızdı ve gitmesi gerekiyordu ama mevcut galatasaray başkanına bu tarz hareketler hocaya yakışmıyor bence. kendini yönetimler üstü gördüğünü kanıtlar nitelikte bir hareket olmuş ne yazıkki.

bencede hocanın ağırlığına yakışmaz ama öyle çıkacak kararı etkiliyecek boyutta bi faaliyette bulunduğunu sanmıorm. artı diğer söylediğinle ilgili, adamın çalıştığı son başkanların hepsi ft ismini ön planda tutaraktan seçim faaliyetinde bulundu bi de kıdem diye bişi var başkanlar ne kdr üyeyse ft da öyle. hatta bazı başkanlardan daha eski üye. kendini başkanla aynı statüde görmesi normal bana göre. üstte gördüğünü düşünmüorm.

FT olmasada seçilirdi Burak Elmas, ama FTyi simartarak kendi sonunu getirdiği aşikar. Paralı kalemlere ve trollere az yatırım yapmadı ft. 25 milyonu ve floryayi ftye ipotek etmese düzgün bir td secse kimse birşey demezdi, en azılı ftciler bile yeter hocam diyordu. FTnin başkanı götürme durumuda birkatigi enkazdir. Baktı işler istediği gibi gitmiyor, ihale kendine kalacak, kaçtı ve ihaleyi Burak elmasa bıraktı. O güne kadar tek kelime etmeyen basının zincirlerini saldı ve tut oğlum diye daha gelmemiş tdden başkana, 11 yıl öncesinin tweetlerine kadar herşeyi ortaya döktürdü. Hoca gitmeli diyenler bile mağdur edebiyatını yedi ve böyle gitmemeliydi vs demeye başladı. Ulkecek balık hafızalı olduğumuz için sanki bu duruma getiren FT değilmiş gibi vurun abaliya diye elmasa saldırdı millet.
elmasın en büyük hatası terimi sezon ortası göndermek oldu çünkü bence hocanın eseri olan başarısız kadro yapılanması elmasın üstüne kaldı. sezon sonunu beklemeliydi. terim için ise gönderilmek hayatının en büyük nimetlerinden biri oldu, enkaz üzerine kalmadı çünkü.

elmasın en büyük hatası terimi sezon ortası göndermek oldu çünkü bence hocanın eseri olan başarısız kadro yapılanması elmasın üstüne kaldı. sezon sonunu beklemeliydi. terim için ise gönderilmek hayatının en büyük nimetlerinden biri oldu, enkaz üzerine kalmadı çünkü.

enkaz ftye kaldı bence ona katılmıom. ama ftden sonra yrenti getirip takviye olarak da manasız şeyler yapınca enkazın bi kaç molozu kalkmış oldu ftnin üstünde. ama ft ismi bi müddet daha gündeme gelmeyecek o yüzden enkaz ona kalmadı demek hatalı bir teşhis olur bence.

bencede hocanın ağırlığına yakışmaz ama öyle çıkacak kararı etkiliyecek boyutta bi faaliyette bulunduğunu sanmıorm. artı diğer söylediğinle ilgili, adamın çalıştığı son başkanların hepsi ft ismini ön planda tutaraktan seçim faaliyetinde bulundu bi de kıdem diye bişi var başkanlar ne kdr üyeyse ft da öyle. hatta bazı başkanlardan daha eski üye. kendini başkanla aynı statüde görmesi normal bana göre. üstte gördüğünü düşünmüorm.
başkanlarla eşit güçte hatta daha güçlü görmesi sebebiyle geçen yaz göreve gelmesi zaten hataydı bence, çünkü terim isminin ağırlığı altında başkan olup da ezilmeyecek bir isim yok camiada, böyle bir ortamda da düzgün bi ilişki yüremesi çok zor. t.direktörlük uygun bir görev değil artık kendisi için, başkanlık veya futbol direktörlüğü tarzı birşey camiadaki ağırlığına daha uygun düşüyor gibi. niyeti varsa oraya yönelmeliydi yoksa da emekliliği düşünmeliydi bence.

Fb usagi pis herif. Ben seni ozcimbomlu saniyordum. Bu aciklamalardan sonra ibrasizliga sevindim.

enkaz ftye kaldı bence ona katılmıom. ama ftden sonra yrenti getirip takviye olarak da manasız şeyler yapınca enkazın bi kaç molozu kalkmış oldu ftnin üstünde. ama ft ismi bi müddet daha gündeme gelmeyecek o yüzden enkaz ona kalmadı demek hatalı bir teşhis olur bence.
çoğunluk olmasa da taraftarımızın önemli bi kısmı için enkazın hocanın eseri olmadığını düşünen vardır bence. terimin üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen t.direktörlük adaylığı için isminin geçmesi hocanın belli oranda ismini temize çektiğini gösteriyor bence. geçen yazki kötü kadro yapılanmasından sonra normalde isminin geçmemesi gerekirdi.

Hocam FTyi tanıyan bilir ki, başarısız olursa ve arkasında destek kalmadığını hissederse yapay düşman yaratır kendini kovdurtur. Bir tek bunu yapmayan rahmetli Cengiz oldu, o dönemki basarisizligi TFF'ye, ocaklara temmuzlara ve her dediğini yaptırdığı gariban yönetime yıktı. Çok yalnızım açıklaması yaptı adam o dönem. Sonra cengiz hasta olunca korona vs fırsat bildi, Burak Elması vs gazladi. Hatta ve hatta o dönem garibim Elmas secilen kim olursa olsun tdmiz FT olsun diye açıklama yaptı, muhtemelen rezzanin aklına uyup. Bu kadar tecrübesizi bulunca eski kurt FT oyuncak gibi oynadı o yönetimle. Millet terime şüpheyle bakınca genclesicez, bana 3 sene lazım gibi aciklamalar geldi, gençleri geliştirip saticaz vs söylemiyle hem emekliliği garantileyip, hem de Galatasaraylılarin hayalleriyle oynadı, başarısızlık gelince önce rezzani cikarttirdi, sonra garabet açıklamaları yaptırdı yardimcilarina, çalışarak olmazsa değişerek olur diye. Elmas Cengiz kadar tecrübeli olmayınca gaza gelip hocayla konuştu, kaçmaya dünden razı olan Terimde mağduru oynayıp gitti. Olay bu kadar basit. Hep söylüyorum, Elmasın tek başkan gibi hareket ettiği konu FTyi kovmasidir, ama yeri ve zamanını o kadar kötü seçti ki.. Denizli maçının hemen sonrasi sıcağı sıcağına çağırıp toplantı yapsaydı herkesin içine sinerdi, ama o zaman hocamızın arkasındayiz dendi. Sonradan haberlere çıkana göre terim 2 gün telefonunu açmamış. Sonraki haftalarda gönderildiğinde de millet için ters tepti medya gazıyla.

Geri
Üst Alt