Burak Elmas: "TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz"

Bla bla bla konuşması olmuş.
Tehdidi gerçekleştireceğini sanmıyorum.
İnşallah işe yarar da yine ne isim verilmiş, ne o ses kayıtları... Kendisine yazılan tepki cümlelerini evirip TFFye kurmuş bu arada.:puhaha:
Mustafa A.D.Birde Bayan versiyonumu Allah korusun.Ablacigim biseyide begenmeni rica ederim.Negatiflik pompalamayalim.

Sanıyorum taraftarımızın ciddi bir kısmı ortada herhangi bir adaletsizlik olmadığını, hakkımızın yenmediğini falan düşünüyor.

Aynen durum bu. Normal görüyorlar süreçleri.

Adamın teki çıkmış hakemlere itiraz ediyor bizim oyunvular diyor

Muhtemelen ülkede en az itiraz eden bizizdir, penaltı olunca vara git bile demiyoruz.

Çıkalım başkan aylık 100 TL benden çalışır kendi kanalımızı kuralım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyunumuz kötüde olsa son 5 maçta gasp edilen puanları sorgulamamak neyin kafası. Yönetim pisirik isim isim kim ne yapıyor, ne yapmayı planlıyor aciklamaliydi. Federasyon gerek Fatih hocanın klüpte olması, gerek yönetimin sezon başında mhk vebtahkimin seçimini futbol kulüplerine bırakılmasındaki çabadan ötürü zaten bize alenen düşmanlık bekleniyordu. Hiç bir taraftarda şu anki aciklamalardan zaten memnun değil.
Bunlar kötü futbolu mazur gösteremez. Her takım hakem hatalarından şikayetçi. Taraftar duygusal, istiyorki başkan kırsın döksün, yumruğu çaksın. Ama bu tip hareketler takıma zarar veriyor. Daha önce FB çok yaptı bunları. Hiç bir faydasını görmedi. Taraftarın duygusal yanının kullanılmaya çalışmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Her maç kötü oynuyoruz. Önce buna bir çare bulsunlar. Sineğin yağını çıkarma derdindeler.

Bence tabi...Herkesin fikri farklı olabilir.

Düzen değişir zaten 2-3 yıla, ama şuan bu yönetim destek falan göremez. Aralık ayında takımı ligden koparmışlar, bizim ki Nihat abisinden parmak kaldırıp söz istiyor, izin ver konuşayım ağam diyor. Taraftar destek falan göstermez bu yönetime, bu konuda. Galatasaray'ı korumak ayrı, başkanlık koltuğunda oturan korkak başkanı desteklemek çok ayrı. Dediğin doğru ama bu yönetimle haklarımızı korumak çok zor

Düzen değişmeden önce gs ye bitirirlerse bi anlamı kalmaz.savaş açılmış artık ,gereken yapılmalı taraftar ciddi şekilde destek olduğunu göstermeli.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman ciddi olduğunuzu gösterin. bir sonraki maça beinspor kameralarını sokmayın.

Bir şey yapsalar taraftar destek olacak zaten. Sorun yapmamaları

Hodri meydan demiş işte.bugün burak elmas konuştu tehdit savurdu,şimdi adam doğal olarak taraftara bakacak arkasında mı değil mi.baktı taraftar arkasında o zaman gs ye pislik yapmayı planlayanlar diyecek arkadaş bu işe milyon kişi karıştı geri adım atalım ,burak bu konuşmadan sonra tek kalırsa adamlar diyecek taraftarları kuzu olmuş ezin geçin kayyum atayın bitirin diğer ses çıkaracaklar için örnek olsun.

Mesela sivas başkanı dedi ben baktım gs camiasında bi rahatsızlık yok bende bişey yapmadım,demek ki orda bizden ciddi tepki gelse belkide aşağıya haber yollatıp kendi kalenize bi gol atın bile diyebilirdi mecnun.

Hodri meydan demiş işte.bugün burak elmas konuştu tehdit savurdu,şimdi adam doğal olarak taraftara bakacak arkasında mı değil mi.baktı taraftar arkasında o zaman gs ye pislik yapmayı planlayanlar diyecek arkadaş bu işe milyon kişi karıştı geri adım atalım ,burak bu konuşmadan sonra tek kalırsa adamlar diyecek taraftarları kuzu olmuş ezin geçin kayyum atayın bitirin diğer ses çıkaracaklar için örnek olsun.

Mesela sivas başkanı dedi ben baktım gs camiasında bi rahatsızlık yok bende bişey yapmadım,demek ki orda bizden ciddi tepki gelse belkide aşağıya haber yollatıp kendi kalenize bi gol atın bile diyebilirdi mecnun.

Yok ali sami

Biz taraftar olarak ne için varız? İzleyici değil taraftar lazım bize...
Taraftar olarak yapılacaklar belli öncü olan yok ama. Misal al taraftarını başkan olarak git TFF binasına, koy siyah çelenk. Dışarda onlar slogan atsın. Statta dediğim şey için toplanılsın. Zamanında yasakken TS şampiyonluğu için bile pankart asıldı. Şimdi de TFF bazlı her yer doldurulsun. Yuh ve istifa sesleri atılsın. Keşke misal fb maçında tffye göndermeli kareografi çalışması olsaydı. Dev ekrandan lehimize hatalar verilebilirdi. Stat dışına misal içeri girmeden evvel kurulup daha oradan organize olunabilirdi. Başkan ekrandan da gerçi bunu yapabilirdi. Çözüm çok, yapacak cesaret yok.

Beklenen ve istenen açıklamadır.Hatta daha fazlasını söylemesini isterdim, örneğin isim vererek hedef göstermesi gerekirdi GS düşmanlarını...Bu açıklamadan sonra taraftara düşen yönetime destek olmaktır.Zamanalama açısından da geç bile kalınmıştır.Artik kaybedeceğimiz bir lig yok (15 puan fark olmuş), önümüzdeki sezonları kurtarmaliyiz.Belli ki bu fedarasyon bizle sistematik şekilde uğraşmaya ve haksızlık yapmaya devam edecek.Bu yıl da dahil olmak üzere bireysel olarak Don Kişotluk yapan birkaç hakem dışında son 3 sezondur sistematik şekilde engelleniyoruz.Ali Koç nefreti yüzünden FB de aynı durumda.Aksine bu üç sezonda Başakşehir,BJK ve TS resmen kollaniyor,arkadan itiliyor.Öyleki şampiyon yapılıp desteği çekilen bu takımlar ertesi sezon kümede kalmaya oynayacak hâle geliyor.Son söz,"cesurlar bir gün,korkaklar her gün ölür". Korkmadan böyle devam başkan.

Isim vermeden yapilan her aciklama yetersiz

Servet yardimci ve nihat özdemir istifa etmeliler ayrica bu iki sahis Galatasaray düsmanidir demek zor olmamali

Faruk süren bir yerlerden is ayarlayacak diye yumusak olmaya gerek yok

Şu kahrolası havuzdan çıkamadı gitti bi kulüp, çıkamayacak da...

Geri
Üst Alt