Burak Elmas ve Rezan Epözdemir, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu!

açık şekilde galatasaray düşmanlığı var ama benim merak ettiğim bunun ne kadarı fatih terim'le alakalı. fatih terim düşmanlığı mı yoksa galatasaray düşmanlığı mı ağır basan?

Benim de Rizeli arkadaşım var. Ama hepsinin devletin bütün kurumlarında özel kurumların hepsinde çöreklenmesini anlayamıyorum. Bu nasıl bir lobidir. Ben iki özel banka ve dünyanın en büyük akaryakıt
şirketlerinden birinde çalıştım üç kişi çalışıyorduk bölümde biri Rizeli öbürü Trabzon’luydu.
kendi yaşadığım şehirden örnek vereyim. istanbuldaki akp belediyelerinin başkanlarına bakacak olursak

arnavutköy- trabzonlu başkan, en büyük rant dönen bölgelerden biri
ümraniye- rizeli başkan, istanbulun en büyük rant bölgesi
bağcılar- giresunlu
bayrampaşa- rizeli
beykoz- giresun
beyoğlu- rizeli
çekmeköy-rizeli
eyüpsultan-ordulu
fatih- trabzonlu
gop-trabzonlu
güngören-trabzon
üsküdar-trabzon
zeytinburnu-rizeli

normal mi yani şimdi bu tablo soruyorum? forumdaki gariban rizeli ve trabzonlular alınmasın ama durum bu

TFF, Tahkim kurulu ve Disiplin kurulu gibi çürümüş kurumları veya yozlaşma içinde olan kulüp başkanlarını denetleyecek bir yargı sistemi yoksa üzerlerinde kamuoyu baskısı oluşturmaktan başka çare yok. Gerek sosyal medyadan gerek sokakta protesto hakkı en doğal haktır.

Bu arada Rizespor yönetimi geçmişinden bugüne yaptığı ayak oyunlarıyla alenen Galatasaray düşmanı olduğunu kanıtlamıştır. Kulüpler arasındaki ilişkiyi düzeltmeye çalışan Galatasaray başkanına karşı Federasyon ile danışıklı bir tuzak kurup hukuğun işlemesini engellemeye çalışmıştır, suç işlemiştir ve bunun bir cezası olmalıdır.

kendi yaşadığım şehirden örnek vereyim. istanbuldaki akp belediyelerinin başkanlarına bakacak olursak

arnavutköy- trabzonlu başkan, en büyük rant dönen bölgelerden biri
ümraniye- rizeli başkan, istanbulun en büyük rant bölgesi
bağcılar- giresunlu
bayrampaşa- rizeli
beykoz- giresun
beyoğlu- rizeli
çekmeköy-rizeli
eyüpsultan-ordulu
fatih- trabzonlu
gop-trabzonlu
güngören-trabzon
üsküdar-trabzon
zeytinburnu-rizeli

normal mi yani şimdi bu tablo soruyorum? forumdaki gariban rizeli ve trabzonlular alınmasın ama durum bu
Bende İstanbul’da oturuyorum doğma büyüme. Normal olur mu sence.? Bu ülke sadece Karadeniz bölgesinden ibaret değil tabi. Bu arada tekrar edeyim benim eşim dahi Karadeniz’li. Kendilerine karşı hiç bir art niyetim yok. Neyse muhabbet mecrasından çıkmadan İnşAllah bu tff ve kurullarından kurtuluruz.

Hocaya da bahane çıktı işte. Ocak ayında da bunu kullanır. Herkes bize karşı vs.

Sen sahada önce mücadele et, bir plan/oyun ortaya koy. Yeri gelirse hakemi de yenersin. Boş işler.

Resmen Galatasaray'a karşı lobi kurulmuş, ceza vermek için rüzgarın esmesini sebep bilen şahsiyetler varken, hâlâ yok td, yok oyun nasıl diyebiliyorsunuz arkadaşlar?

Geçen sene yapılanları görmediniz mi? Diger takımlara çalınan fauller ve kartlar ile bize yapilanlar gece ile gündüz gibi ortada. Acayip sinirliyim, başkanın da şahsım adına arkasindayım. Bunlar iyice işin suyunu çıkardı!

Sedat Peker gibi isim isim ifşa edin bu şerefsizleri, nihat özdemir yönetimi ilk günden beri bizim aleyhimizde çalıştı onu korumayı da bırakın artık. Uluslararası bitkiller ve verebiliyorsak spor mahkemelerine davamızı sunalım gerekirse federasyon da ceza alsın.

Olaya gel Oğulcan sulh ünde Rize tahkim kuruluna açılan davalardan da vaz geçin diye şart koşmuş. Yazılı olarak bu belge ile hem tahkimi hem rizeyi oturmemiz lazım. Acaba UEFA bu konuya mudail olabilirmi

Bu şartlarda imzalasak marcao ya verilen cezada galiba baya düşük olucakmis. Red ettgimiz için 8 maç verilmiş

Israrla değişen birşey olmazsa yapılması gereken çok basit başkan nezdinde RTE ile görüşmek gereken yapılmazsa maçlara çıkmıyoruz demek tabi bunu yapmak için bazı şeyleri göze almak lazım

Tek kelimeyle skandal bir olay. Bakın başka bir ülkede şu olay yaşanmış olsa yer yerinden oynar. Düşünün mesela İngiltere'de Manchester City'i böyle bir ceza veriliyor, koca kulüp federasyon ve kurulları tarafından dışlanmaya ve açık bir şekilde hukuksuz cezalara çarptırılıyor sonrasında bunlar belgeleriyle City kulübü tarafından ifşa ediliyor, bütün federasyon ve kurullar istifa etmek zorunda kalırdı, olay daha da büyür bütün Avrupa bu olayı konuşurdu.

Ama maalesef burası Türkiye yerel mahkemelerde hakkını aramak ve almak çok zor. Biz ancak UEFA nezdinde ve Uluslararası mahkemelerde sonuç alabiliriz. Şimdiden bu konuyla ilgili lobi yapması lazım yönetimin.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt