Adem Bıyık
Kırmızı Üye
- 25 Ekim 2019
- 1.969
- 1.585
- 603
açık şekilde galatasaray düşmanlığı var ama benim merak ettiğim bunun ne kadarı fatih terim'le alakalı. fatih terim düşmanlığı mı yoksa galatasaray düşmanlığı mı ağır basan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendi yaşadığım şehirden örnek vereyim. istanbuldaki akp belediyelerinin başkanlarına bakacak olursakBenim de Rizeli arkadaşım var. Ama hepsinin devletin bütün kurumlarında özel kurumların hepsinde çöreklenmesini anlayamıyorum. Bu nasıl bir lobidir. Ben iki özel banka ve dünyanın en büyük akaryakıt
şirketlerinden birinde çalıştım üç kişi çalışıyorduk bölümde biri Rizeli öbürü Trabzon’luydu.
Bende İstanbul’da oturuyorum doğma büyüme. Normal olur mu sence.? Bu ülke sadece Karadeniz bölgesinden ibaret değil tabi. Bu arada tekrar edeyim benim eşim dahi Karadeniz’li. Kendilerine karşı hiç bir art niyetim yok. Neyse muhabbet mecrasından çıkmadan İnşAllah bu tff ve kurullarından kurtuluruz.kendi yaşadığım şehirden örnek vereyim. istanbuldaki akp belediyelerinin başkanlarına bakacak olursak
arnavutköy- trabzonlu başkan, en büyük rant dönen bölgelerden biri
ümraniye- rizeli başkan, istanbulun en büyük rant bölgesi
bağcılar- giresunlu
bayrampaşa- rizeli
beykoz- giresun
beyoğlu- rizeli
çekmeköy-rizeli
eyüpsultan-ordulu
fatih- trabzonlu
gop-trabzonlu
güngören-trabzon
üsküdar-trabzon
zeytinburnu-rizeli
normal mi yani şimdi bu tablo soruyorum? forumdaki gariban rizeli ve trabzonlular alınmasın ama durum bu
açık şekilde galatasaray düşmanlığı var ama benim merak ettiğim bunun ne kadarı fatih terim'le alakalı. fatih terim düşmanlığı mı yoksa galatasaray düşmanlığı mı ağır basan?
Bu şartlarda imzalasak marcao ya verilen cezada galiba baya düşük olucakmis. Red ettgimiz için 8 maç verilmiş
Galiba o şekilde verilecekti. Biz kabul etmeyince aynı gün cezayı açıkladılar. Vallaha o belgelerde alenen açık herşey bizomkilerde canlı yayında yayınladılar. Bakalım savaş basladi sonuçları ne olacak5 olurdu ozaman.