- 20 Haziran 2011
- 60.921
- 69.319
- 4.758
Gs başkanı olacaksın camianın gücü ile anasını ağlatman lazım tffsinden pfdksına kuşlarına kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkandayım her daimGs başkanı olacaksın camianın gücü ile anasını ağlatman lazım tffsinden pfdksına kuşlarına kadar
Flüdü öttürcem takipte kalarkandayım her daim
Arkasında ne işin var olm.arkandayım her daim
bu flüt öttügü zaman tüm gs düsmanları helak olacakFlüdü öttürcem takipte kal Ekli dosyayı görüntüle 144275
Dincer bey ne zaman gidecek acaba!Bu Erden Timur haberi doğru mu? 45 gün olmuş bir de...En GSli dediğimiz adam bile
dedikleri gibi gitmişse daha kim bilir bilmediğimiz neler var...
Aynı şey aklımdan geçti de diyemedim. Daha çok şey duyacağız gibi hissediyorum. Belki o da gitti. 45 gün sonra duyarız, kim bilir. Zaten yanlış olmasın ama rakip bir başkan adayının listesindeki isimlerin sonradan sponsor olması da ne bileyim garip değil mi...Dincer bey ne zaman gidecek acaba!
burak beyın vaadleri gerceklesmeyınce mecbur bu adamlar sponsor olup bi nevi baskanı kurtardı ama onlarda gidiyorsa vah halimize..Aynı şey aklımdan geçti de diyemedim. Daha çok şey duyacağız gibi hissediyorum. Belki o da gitti. 45 gün sonra duyarız, kim bilir. Zaten yanlış olmasın ama rakip bir başkan adayının listesindeki isimlerin sonradan sponsor olması da ne bileyim garip değil mi...
burak beyın vaadleri gerceklesmeyınce mecbur bu adamlar sponsor olup bi nevi baskanı kurtardı ama onlarda gidiyorsa vah halimize..
Tüm kurumların atamasını hükümet yapıyorken nasıl olacakmış o yav. Kim ticari ve siyasi bağlantılarının önüne futbolu koyuyor ki?Gs başkanı olacaksın camianın gücü ile anasını ağlatman lazım tffsinden pfdksına kuşlarına kadar
ciddi bir mesaj ha. Kıyamet bugündür renktaslarGs başkanı olacaksın camianın gücü ile anasını ağlatman lazım tffsinden pfdksına kuşlarına kadar