Burak Elmas

Artık futbolcularına hakemler hakaret ediyor. Bir tık üstü bir depmasmanda tekme tokat dayak yiyecek çocuklar hiç utanmıyor musun.

İstifa edemiyorsan görevden affını iste artık moda bu hem daha kolay.

Yav sen hala istifa etmedin mi herif senin oyuncularına yalancı, lan bilmem ne konuşacak sende orada başkanım diye oturacaksın ve hala susuyosun ya taş olsa çatlar

arkandayım her daim
Flüdü öttürcem takipte kal
Screenshot_20211218-163406.webp

Bu Erden Timur haberi doğru mu? 45 gün olmuş bir de...En GSli dediğimiz adam bile
dedikleri gibi gitmişse daha kim bilir bilmediğimiz neler var...

Bir sonra ki deplasman maçında takımımızın oyuncuları sahada tekme tokat dayak yemeden gitmeyecek belli ki..

Kendi sahanda hakem senin oyuncuna rahat rahat hakaret edebiliyorsa, deplasmanda her türlü rezilliğe hazır ol..

Ve lütfen o maçtan sonra ceketini al git!

Dincer bey ne zaman gidecek acaba!
Aynı şey aklımdan geçti de diyemedim. Daha çok şey duyacağız gibi hissediyorum. Belki o da gitti. 45 gün sonra duyarız, kim bilir. Zaten yanlış olmasın ama rakip bir başkan adayının listesindeki isimlerin sonradan sponsor olması da ne bileyim garip değil mi...

Aynı şey aklımdan geçti de diyemedim. Daha çok şey duyacağız gibi hissediyorum. Belki o da gitti. 45 gün sonra duyarız, kim bilir. Zaten yanlış olmasın ama rakip bir başkan adayının listesindeki isimlerin sonradan sponsor olması da ne bileyim garip değil mi...
burak beyın vaadleri gerceklesmeyınce mecbur bu adamlar sponsor olup bi nevi baskanı kurtardı ama onlarda gidiyorsa vah halimize..

burak beyın vaadleri gerceklesmeyınce mecbur bu adamlar sponsor olup bi nevi baskanı kurtardı ama onlarda gidiyorsa vah halimize..

Baya yanarız bu krizde. Biz de zengin iş adamlarının da cebi hep akrepli zaten. Öyle Koç gidip Saran gelsin denilen isimlere de sahip değiliz. Yönetim şekilleri eleştirilebilir ama başarısız hallerinin talipliği tartışılmaz. Biz başarılıyken bile şunun ekmeğini yiyemedik bu ülkede. Buna sinir oluyorum.

Bakın burada çok net olacağım. Dün altını çizerek yazmıştım ama sanırım arada kaynadı. Ben bu adamın sevenlerini, seçilmeden evvel destekleyenleri hiçbir zaman hedef alıp sorumlusu sizsiniz demedim. Bu bana göre dar bir bakış açısı. Ülkeden örnek vereyim buna da. 20 sene olmuş bir iktidarı seçen seçmeni açıkçası bugünkü durumlardan sorumlu tutuyorum. Çünkü birçok seçim geçirdiler. Eksiklee ve yanlışlar olsa da bile bile çok uzun bir süre lades dendi. Ama bu adam daha ilk kez seçilmiş, görev süresi de 5-6 ay olmuş. Ben nasıl buradan oy faydası bile olmayan, görüş beyan edene bulayım suçu.

Karşıt olduğum sebepler belli. Hepsini de yazıyorum ama başkanı destekleyenlere bakıyorum güçlü bir argüman ile gelemiyor. Daha çok sen çok tü kaka bir düşünceye sahipsin, düşmansınız, içimizdeki hainler gibi şeyler okuyorum. Savunma denilen şey karşıt görüşlere hakaret değildir. Başkasını bilmem ama benimle tartışmak isteyen olursa ricamdır, lütfen ben nasıl yapamadığı şeyleri diyorsam siz sevenleri de beni yaptıklarıyla alt edin. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Takıyorum bunu yani. Seviyeli ve kaliteli olan tartışma budur. Okul münazaraları gibi düşünün. Böyle şeyler yazılınnca ben kendi adıma görüşleri dikkate almıyorum. Cevap veremem mi istesem, çok da alasını yaparım. Ama karşımda beni anlayacak biri görmediğim için muhalefet bile olma gereği duymuyorum. Burak başkanı destekleyenler de burada yaptıklarını yazsın. Eksi artıları daha net görelim. Bakalım hangisi hangisini götürüyor. Belki biz eksik biliyoruz. Belki bizimki yanlış. İddia olduğu için zaten kesin ibare kullanmıyorum. Ama siz de biliyorsunuz ki ses çıkarmamak bazen kabullenmektir. Biz de tam tersini savunuyoruz, ondan da uyuşamıyoruz. Aslında kendi hakkını da savunsun istiyoruz.

Geri
Üst Alt