Burak Elmas'tan Transfer Sürecinde Neler Yapıldığını ve Maliyetler Konusunda Bilgiler

Umarım Ocak transferleri için son güne kadar beklemeyiz. Yaz döneminden ne kadar ders çıkarmışlar görücez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Okan Koçuk ve Emre Taşdemirden kiralama bedeli alınmış, total 5 milyon lira civarı. Okan'a 3 milyon maaş ödeyeceğiz ama.

Taşdemir ve Akbaba'nın maaşını gittiği kulüpler ödeyecek.

ulan şerefsiz falcao klübü soymuş soğana çevirmiş

bu döviz kuru ile bu adamla bu sözleşmeyi yapanlar bakın çok ciddi diyorum yargılanmalı ve bu transfere onay veren bay terim'de

Başkan 25 M € ya sıfırdan takım kurdu, helal olsun büyük iş başardı.

Amacımız; tek futbolcuya 25 M € gömen avrupalı rakiplerimizle rekabete girmek. İşimiz zor.

Önümüzdeki yıl, Babel, Dşagne, Feghouli gibi sülükleri de gönderdiğimiz zaman maaş bütçeside rayına oturur.

keşke bu sezon oyuncu satabilseydik 4-5m € gelir yapsaydık yine iyiydi

biz ndiaye'yi falan nasıl sattık 16ya anlamak güç. brumayı da sattık o aralar gerçi ama 13e falan almıştık

Cesaretlerini takdir ediyorum. Günü kurtarmak adına sönmüş yıldızlara yağlı sözleşmeler yapıp taraftarın sempatisini kazanabilirlerdi. Onlar zor olanı seçti çünkü bir kere bu kadro sabır gerektiriyor oda bizim ülke insanında yok. Belli ki sezon ortasında da diğer eksikler giderilecek ve önümüzdeki 5 yılın kadrosu oluşmuş olacak. Hakkımızda hayırlısı.
Bu arada başkan iyi bir Galatasaray 'lı gerçekten.

Arda Turan 8 milyon TL
Emre Akbaba 8.5 milyon TL

bazilarina gore bunlar yalan rakamlardi, 16.5 milyon TL cope gitti iste. Muhabirlerin cogu bu rakamlar konusunda dogru bilgiler vermis demek. Gerci Emre kiralandi artik ne kadarini Alanya oder bilemem.
Ayni muhaberler Butun hepsini Alanya odeyecek dedi

Nelsona cok gomduk ya.Tek kotu hamle onun yerine adam gibi bi 6 alabilirdik.

arda orada yazan paranın çoğunu almıyordur

geçen sene de doğru düzgün almadığı için bu seneye aktardılar muhtemelen

Biz maaşlara 48 veriyorsak fener kaç veriyordur acaba ? Çünkü bazı moron taraftarları GS kazık yiyor bizim 35 en çok diyorlar ki imkanı yok bence

E_U43r_WQAA_7zW

Vergiler, primler, fesih bedelleri dahil bu sezonki şu anki toplam bütçe.

Neeee teknik kadro 4.6 milyon euro mu?

Simdi ben FT 3.5 milyon euro maas aliyor dedigimde beni forumdan atanlar utanacak mi yoksa "Yok o 4.6 milyonun 2.3 milyonunu FT digerleri de kalan 2.3 u aliyor " mu diyecek?

Net özür bekliyorum!

Simdi ben FT 3.5 milyon euro maas aliyor dedigimde beni forumdan atanlar utanacak mi yoksa "Yok o 4.6 milyonun 2.3 milyonunu FT digerleri de kalan 2.3 u aliyor " mu diyecek?

Net özür bekliyorum!
%40 vergiyi hesaba kat sonra tüm teknik kadro maaşı içinde olduğunu ve başkanın maaşta herhangi bir artış olmadığı açıklamasını da göre. Sonra sen özür dile bilmeden yine iftira attığın için.

Net özür bekliyorum!
Utanmaz olan sensin.

Başkan geçen seneyle aynı bedeli alacak dedi yani 18 milyon TL.

Özrü haketmediğin gibi cezanın iki mislini hakediyorsun, iftira atmamayı öğrenmeden de gelme.

Arda 8 mi almis. Yanlis gormedim demi

Geri
Üst Alt