Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

Öyle bir bahsediliyor ki bazen Burak'ı dünyada kalan son Türk futbolcu zannediyorum.

İstanbulda olsam her türlü yönetim karşıtı olaylarda yer alırdım.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslanım be senı sevmeyenın suratına tükür

Burağa hırsız diyorsunuz evet kalbimizi çaldı. Doğrusu : ona hırsız diyorsunuz evet o bizim paramızı çaldı

Yazik yazik yazik yazik yazik yazik.

Aldigi maaas cok cok cok cooookk fazlaaa!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Somayı falan karıştırmak istemiyorum ama ulan kahpe dünya kimler ne paralar kazanıyor

burak ı bu saatten sonra kim alır.geçiniz.satarsak da en fazla aldığımız paraya satarız.ya da 5 sene daha kanser olmaya devam.

rezalet baska birsey degil elinde sözlesme var , neyi hemen uzatiyorsun hadi uzattin bu neyin kafasi? adam yaslandikca para artiyor ve en kötüsü euro üzeri yapilmis, arkadasin dedi gibi hadi bir sezon sonra yabanci sinirri kalkarsa ne yapacagiz bu adami?

baska bir takima transfer olmak isterse kimse bizden aldigi parayi vermez yani bonservisi eline verirsek ancak gider, cok rezil bir karar aynisi selcuk icin de gecerli olacak onun da tipa tip ayni sözlesmesi olacak emin olun, yeterki bizim yerli futbolcular morali bozulmasin nede olsa sneijder onlardan daha cok kazaniyorya beyfendilerin gururu inceliyor.

bu sözlesmeyi yapanin allah belasini versin baska birsey demiyorum kral mis neyin krali? adam daha top sürmeyi bilmiyor evet kral ofsayt krali

Ya barış biz farklı mıyız sabah 10'da sınavım var ben hiç çalışmadığım sınavı bırakıp geziyom burada.

Ama türk yokluğunda bu sınırda b.ktanda olsa senin en değerli türk oyuncun olduğu için bu paraları vermek zorunda kalıyoruz. 2 sene sonra sınırın 3'e düşmeyeceğini hangimiz garanti edebilir.

Dediğim gibi az pırıldayıp avrupadan teklif geldi mi verilen ücrete bakmadan koşacak tipte/egoda adamla bunlar.

şimdi şu var bu herifin 2-3 senesi var. biz parasi 2.500 milyn euro paradan 2.900 e dogru arttiriyoruz. bunun yabanci sorunuyla ilgisi olmadigi belli degilmi tuna.

Beni bilen bilir hiç kavga bela terslik aramam ama yazıktır günahtır ya neyse dahada Bişey demiyorum hemen liseli diye atlamaya başlamşlar

fb ve bjk yöneticileri ile dalga geciyoruz ama onlar bile böyle sacma sapan seyler yapmiyor 5 sene nedir ulan

şu sow un sözleşmeyi biri paylaşsın yahu yazıktır günahtır bu paraya.

salih, burdisso, ontivero gibilere verilen paradan yakınıyoruz, ders almayıp bi de böyle adamlara dünya paralar döküyoruz.rezillik.

Manciniden daha çok hakediyor bu takımı. O yüzden kızmıyorum yönetime.

★SⅢ Tapatalk★

Kurumsallaşmak bu olsa gerek bol sıfırlı Eurolu yıl geçtikçe zamlanan sözleşmeler yazık günah gerçekten Burak'ın omzunda ki yükte artacak birde bu açısı var olayın zaten taraftarla arası bozuk bu sözleşme aklına geldikçe taraftar iyice dellenecek.

kimsede nöbet hevesi falan kalmadı kilit için imza toplayalım

Çeptalk

Paris Saint-Germain ile yarisiyoruz belli ki.. :shame:

şayet bunlar sneijder çok alıyor diye kazan kaldırıp o nedenle zam yapıldıysa tam bir rezillik var ortada..

siz kim sneijder'le kendini kıyaslamak kim?

top kontrol edemeyen adama 3 verilir mi lan?

şayet bunlar sneijder çok alıyor diye kazan kaldırıp o nedenle zam yapıldıysa tam bir rezillik var ortada..

siz kim sneijder'le kendini kıyaslamak kim?

top kontrol edemeyen adama 3 verilir mi lan?

drogba gitti ona yakın maaş almazsam ben de giderim diye blöf yapmıştır düşük karakterli

Çeptalk

şimdi şu var bu herifin 2-3 senesi var. biz parasi 2.500 milyn euro paradan 2.900 e dogru arttiriyoruz. bunun yabanci sorunuyla ilgisi olmadigi belli degilmi tuna.

Bence direkt etkisi var çünkü bahsedildiği gibi bizim scout/transfer izleme ekibimiz falan yok. Türk futbolcu bulamayan scout ekibin olmadığı için nerede mal varsa topluyoruz işte.

FFP'den kısa süre önce ihtar yemiş bir kulüp olarak futbolcu giderlerini düşürecek takım olarak bu fiyat bana da anormal geliyor. Büyük ihtimal kadroda temizlik yapılacak sanırım. Ordan kısıp buraya verilcek gibi.

Sonra kulüp bulamadı diye 1 senedir floryada idman yapan bir kalecimiz var yanılmıyorsam 400bin tl alıyor. Aslında tepkimiz biraz yersiz. Sonuçta oynayan bir adama para verilebilir ama oynamayan ve floryada kaybolmuş bir çok oyuncumuz var. Ve bunların zararı min 10 milyon €. Bağırmaya kızmaya buradan başlamalı.

Geri
Üst Alt