burhan can terzi

Hazar Büyüka'nın açıklaması da hayatımda gördüğüm en saçma şey olabilir bu arada. Bildiğin heyecanlandım g.tümden uydurdum demiş, bu da nasıl gazeteciyse kanun gibi kabul edip sahiplenmiş.

Abicim siz 10 yaşında mısınız ya...

Ya gerçekten çok saçma yalan transfer haberi verdi diye gazeteci mi gözaltına alinir mi? İstediklerini içeri alıyorlar bu nasil adalet?
Azizin kızına küfür yom hakaret yok aziz resmen devleti tehdit etti hop emen gözaltı aynı itin Galatasaray'a yapmadığı iftira hakaret kalmamıştı o zaman niye gözaltına almadilar

Erden Başkan için gece gündüz adliyede emniyetteydi. O yüzden kendisi her şeye rağmen değerli bir gazetecidir.

Nereye çekersen oraya gelecek bir suç isnadıyla yapılan gözaltı işinin normalleştirilmesini ise şaşkınlıkla karşılıyorum.

Allah bir dese inanmayacağımız adam Kolpa haber verdi diye soruşturma geçiriyor

Ha bende yukarıdaki gibi güzel Türkçemizde kalıplaşmış deyim niteliğinde yer edinmiş bir cümle kurdum diye sözde dini değerleri aşağılamadan falan filan gözaltına alınabilirim o ayrı bir konu

BCT ciddi ciddi Musiala haberinden ötürü mü gözaltına alınmış. Ben meseleyi yanlış mı anladım?

Sorun adamin yalan haber yapmasi degil

Bir baskasinin adini veriyorsun kaynak olarak,adam cikti yalanladi ama ona ragmen ayni adami kaynak göstermeye devam etti

Adam da dogal olarak sikayetci oldu adini kullandiklari icin

Sorun adamin yalan haber yapmasi degil

Bir baskasinin adini veriyorsun kaynak olarak,adam cikti yalanladi ama ona ragmen ayni adami kaynak göstermeye devam etti

Adam da dogal olarak sikayetci oldu adini kullandiklari icin
tamam cagırırsın ifadeye bundan tutuklanıyor mu insan

Geri
Üst Alt