Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.260
- 445
- 388
yuhh yaşamaya nedir
yaw anla iste yasamak eglenmek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuhh yaşamaya nedir
Bowling salonunun cilisa gelenlere bakin. Biz harbiden gelismemis ülkeyiz.
Hemen başlamışsınız yine hakaret etmeye. Hll spr dvm. Ben çok kez gittim arkadaşlarla bowling salonlarına . Asıl bilmeyenler sizsiniz. Daha şurdan şuraya gitmeye üşenenler de sizsiniz. Ben oynamasınlar veya gereksiz demedim. İsterse 10 tane o yere bowling salonu yapsınlar eğitim de verilmesi gerekir . Hemen ironinin. ........ koyuyorsunuz.
Hemen başlamışsınız yine hakaret etmeye. Hll spr dvm. Ben çok kez gittim arkadaşlarla bowling salonlarına . Asıl bilmeyenler sizsiniz. Daha şurdan şuraya gitmeye üşenenler de sizsiniz. Ben oynamasınlar veya gereksiz demedim. İsterse 10 tane o yere bowling salonu yapsınlar eğitim de verilmesi gerekir . Hemen ironinin. ........ koyuyorsunuz.
sanki vatana millete hayırlı birşeymiş gibi bütün devlet adamları katılmış
Atomu mu parçalıyosun sen ne eğitimi? Millete eğitim tavsiye etmeden önce senin eğitilmen lazım.