Büyük Açılış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanki vatana millete hayırlı birşeymiş gibi bütün devlet adamları katılmış

Hepiniz New York'ta büyüdünüz sanki hey Allah'ım yorumlara bak.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xxAsVOH5C2Y[/media]

Hemen başlamışsınız yine hakaret etmeye. Hll spr dvm. Ben çok kez gittim arkadaşlarla bowling salonlarına . Asıl bilmeyenler sizsiniz. Daha şurdan şuraya gitmeye üşenenler de sizsiniz. Ben oynamasınlar veya gereksiz demedim. İsterse 10 tane o yere bowling salonu yapsınlar eğitim de verilmesi gerekir . Hemen ironinin. ........ koyuyorsunuz.

hayırlı olsun çok güzel bir haberde keşke haber şöyle olsaydı ''1000 vatandaşa iş olanağı sağlayacak x fabrikası açıldı''

Mevzu olduğunda "Kürdistan nedir yeaa" dersiniz ama doğunun bir adımını sahiplenmezsiniz.

tahammülüm yok ayrımcılık yapan tiplere,hele bir arkadaş var burada insanların dini inançlarından tutun hiçbirşeye saygısı yok,bir değil iki değil yeter be artık

Hemen başlamışsınız yine hakaret etmeye. Hll spr dvm. Ben çok kez gittim arkadaşlarla bowling salonlarına . Asıl bilmeyenler sizsiniz. Daha şurdan şuraya gitmeye üşenenler de sizsiniz. Ben oynamasınlar veya gereksiz demedim. İsterse 10 tane o yere bowling salonu yapsınlar eğitim de verilmesi gerekir . Hemen ironinin. ........ koyuyorsunuz.

lan senin oturduğun yerde bowling salonu olmasa nasıl gidecektin? kafan mı iyi senin küfür mü yemek istiyorsun? adamlar da gidip öğrenecek işte. arkadaşlarıyla gitmişmiş lafa bak.

Doğudaki insanların ve özellikle çocukların bu tür şeylere ihtiyacı var.Bir çocuk arkadaşlarıyla polis veya asker taşlamak için buluşmak yerine bowling oynamak için buluşmasının kimse için zararı olmaz sanırım. :encouragement:

O fotodaki en küçük çocuk bile senden daha eğitimlidir. Eğitimin ne olduğunu öğren öğrence

Cocuk çiplak Drogba gormus gibi bakiyor esprisine guldum :D

bowling için eğitim şart. eğitim verilsin önce. mesela yasin arkadaşımız çok kez arkadaşlarıyla giderek eğitimini almış bu işin. bravo r'taş.

sanki vatana millete hayırlı birşeymiş gibi bütün devlet adamları katılmış

Vatana millete hayırlı bişey ve bu tip faaliyetlerin çoğaltılması lazım. Devlet adamları ve vatandaş en güzel bu tip faaliyetlerde kaynaşır. Bunun akabinde de o gençler polise taş atmak yerine gidip bu tip yerlerde zaman geçirir.

Atomu mu parçalıyosun sen ne eğitimi? Millete eğitim tavsiye etmeden önce senin eğitilmen lazım.

bi de şu vatana millete hayırlı bir şeymiş gibi abuk subuk lafları bırakın. o bölgenin en büyük eksikliği zaten sosyal faaliyetlerin yetersiz olması. her bokta çıkıp bunları topluma kazandırmaktan, sosyalleştirmekten bahsedip de bu tip şeylerde "ne gerek var yeaeaae" triplerine girilmesi de komik.

umarım yüz tane daha açarlar, iki yüz tane de bilardo salonu açsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt