Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

Cevap: Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

Herkez doğru tek yanlış Rijkaard öylemi. Ancak onun kellesini alır yönetim. Kendi kellenizi önümüze koyduğunuz gün Galatasaray'ın kurtulduğu gündür. Harcanma sırası kimde merak ediyorum. Bu durumda olmamızın tek suçlusu sanki Rijkaard'dı. Futbolcular, Yönetim sütten çıkmış ak kaşık sanki. Öyle birisi gelsinki ne yönetimin altında, nede oyuncuların egolarının altında kendini ezdirsin. Herkez Rijkaard gibi beyfendi olmaz. Allah yardımcımız olsun.

Adnan Polat futboldan anlamiyor

Rijkaard listeyi veriyor , sunu alin, olmiyorsa, bunu alin, buda olmiyorsa c'yi alin.

Sezgin Geretsin önerdigi Canayi alip getiriyor.

Sezgin Bjk'de begendigi Serdar getiriyor.

Sezgin Pinoyu kacirmiyor.

Sezgin 2. ligden Batdallari, Musalari alip getiriyor.

Rijkaardin listesindeki isimleri cok ama cok merak ediyorum. )))

Haklısın Barış bende ne istediğini, neleri yapmadıklarını çok merak ediyorum. Keşke çıkıp açıklasada yönetimin ne mal olduğu ortaya çıksa.

Karakter olarak ve yüz ifadesi centilmen olmayan adam artik lazim bizim takima. Gerci futbolcularin karakterleri, antrenöründen daha mühim. :)

Aslında gelsin Hikmet Karaman gelsin Adnan Polat'la beraber giderler.

Rijkaard listeyi veriyor , sunu alin, olmiyorsa, bunu alin, buda olmiyorsa c'yi alin.

Sezgin Geretsin önerdigi Canayi alip getiriyor.

Sezgin Bjk'de begendigi Serdar getiriyor.

Sezgin Pinoyu kacirmiyor.

Sezgin 2. ligden Batdallari, Musalari alip getiriyor.

Rijkaardin listesindeki isimleri cok ama cok merak ediyorum. )))

Belliydi be Baris. Listedeki isimleri biliyoruz az cok. Stoch, Honda, Guti, yabanci stoper, adam gibi forvet. Alinanlar? Komedi

Böle bişey olur ve su oyuncular hala takımda kalırsa GSMobile ve GSBonusumu iptal ettirip tepkimi ortaya koyuyorum bunu resmi siteden mail atarak belli de ettim tepkimi

Şu yönetim gitse kökten çözüm olur herkes rahat eder

onlar bezlerini doldurunca, Rijkaardi getiririz geri taniyor buralari diye:)

Anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsunuz sanırım.Bu takıma Hagi,Fatih Terim gibi son gelişlerinde bu takımı mahvettiler.Bir daha geri getirilmeleri en büyük hata olur.Lucescu Gs nin en orta halli takımını bile şampiyon yapmıştır.O adamın kovulması ile alakalı bir sebep bulmak için burda çabalasak inan bulamayız bir neden.

rijkaard gidince nolcak yani ortada oyuncu yok,ya yönetime sormak istiyorum yani kadroya bakın bi,kewell-baros-arda sakatlanıyo ee kim oynayacak?,yani kim varda oynatmıyor adam biri söylesin bana Allah rızası için.

Haklısın Barış bende ne istediğini, neleri yapmadıklarını çok merak ediyorum. Keşke çıkıp açıklasada yönetimin ne mal olduğu ortaya çıksa.

Keske. Eger gercekten yollaniyorsa susmaz Rijkaard. adim gibi eminim kadromdaki cogu topcu kalitesizdi der, istediklerimi yapamiyorlardi der.

oha ermana bak ne dedi

1 ay once bir cenazede yanindaki sacma sapan birine

zordayiz bize bi santrafor bulsana demis

inanirim vallahi

budur iste klubun baskani

1 senedir uyariyorum be yeter ya

ey GS taraftari ayaklanin bu insanlardan klubu kurtarin

Bazi futbolcilarin mücadele edecegi kesin.

Bu da karekteri zayıf bazı futbolcular gitmedikçe bu takımdan hiçbirşey olmadığını ifade ediyor zaten.Teknik direktörüne göre futbol oynayan büyük Galatasaray!,ne hallere düştün.

Erman Toroğlu'nun söylemini referans olarak alırsak,yönetimin ne kadar profesyonel olduğunu da rahatlıkla anlayabiliriz.

Teknik direktörüne göre değil armasıa göre oynayan adam lazım bize.

Dünyanın en iyi on teknik direktöründen birini getirip boynuna tef bağlayıp kovan bir klüp olarak Avrupa'da unutulmuş adımızı duyuracağız :D bir de bu yönden bakın beyler.

Geri
Üst Alt