Yahu yine ortaya bir şey attın, tam olarak ne demek istediğini dahi anlamıyorum ama okuduklarımda Faruk Sürenin loca ile ilgili olayı kısa bir geçiyor ama o yüzden bir şeyler olduğu hakkında hiç bir bilgi yok. Yani bu yüzden ne ayarı, bunu yazılanların tam olarak neresinden çıkardığını gösterirsen sevinirim ama kendi yorumunu ile değil, çünkü sen kendi yorumun ile altı aylık zararı bir senelik diye falan yorumluyorsun.
Ben arkadaşın yazdığı tüm mesajları okudum ve yazılanlarda bana göre uyuşmayan konular var. Bu yüzden dün kendisine bir kaç soru sormuştum ama yuvarlak cevaplar dışında açıklayıcı cevaplar alamadım.
Kendisi zaten duyum olarak ortaya koyuyor. Kaynağı nedir bunu bile bilmiyoruz. Bu yüzden bana bir çok şey inandırıcı gelmedi doğrusu ve benim için hepsi şu ana kadar kaynağı bilinmeyen duyum dan ibaret.
Ha şöyle bir şey var, daha bir kaç mesaj önce kendin bana hiç birisi inandırıcı gelmedi yazıp, mesajların hiç bir yerinde benim şahsen okumadığım bir şeyi ortaya atman, sırf dün Faruk Süren konusunda farklı fikirlere sahip olduğumuz için bunu bana mention atarak yapman ilginç. Sana şimdi yazılanların hiç biri inandırıcı geldi mi gelmedi mi önce buna bir karar vermen gerekir. Hırsına yenik düşüp, bir kaç mesaj sonrası kendini inkar edip yazılanların içinde benim okumadığım bir şeyi iddia etmemelisin bence.
Ha yok o mesajını şimdi inkar edip inandırıcı geliyor diyecek isen, duyumcu bu arkadaş Faruk Sürenin dönemi için olumlu şeyler yazmış. Mesela dün senin Faruk Sürenin konusunda, onun dönemi için iddia ettiğin 50-60 Milyon dolar borç miktarı söz konusu dahi değil. Arkadaşın o dönem için belirttiği borç çok daha düşük ve bu borcun kaynağını o zaman alınan bazı gayrimenkuller için olduğunu yazmış.