Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
La bu adamı da kötülemeBüyük takımların beğenmediklerini bize kakalayacaklar işte al size danışmanlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La bu adamı da kötülemeBüyük takımların beğenmediklerini bize kakalayacaklar işte al size danışmanlık.
Bu adamı kötülemiyorum ki Türkiye'de işlemeyeceğini ve para tuzağı olduğunu söylüyorum. Adamla işim yok , hayırlısı olur ben yanılırım umarımLa bu adamı da kötüleme
Virgülün önemi.Galatasaray, Luis Campos ile anlaşma sağladı.
Portekizli dünyaca ünlü futbol adamı Başkan Burak Elmas’ın danışmanlığını yapacak.
Campos transfer, altyapı ve oyuncu satışında yardımcı olacak.
Milliyet
yok. adam kişisel danışman olacak galiba.Resmi olarak aciklanacak mi ?Bu adam Campos Galatasarayda diye
Süpriz isim kim olabilir ki bence de önümüzdeki sene torrent olmayacak zaten o belli.Vole kanalında bugün yayınlanan Transfer Gündemi videosunda Luis Campos un net şekilde önümüzdeki sene için Torrent ile çalışmak istemediğini sürpriz bir isimle görüşüldüğünü söylediler
Bununla ilgili Luiz Campos Trabzon maçını izlemeye geldiğinde de bir haber çıkmıştı. İşin açıkçası ben de aynı görüşteyim Luiz Campos ddaha net bir teknik adama gidebilir. Bununla ilgili Torrent i de suçlamıyorum
Yapılan transferlerin hep günü kurtarmaya yönelik olması 6 ay sonrası için hiçbir hamle yapılmıyor olması da Torrent ile çok uzun süreli bir birliktelik düşünülmediğini gösteriyor bence
Vole kanalında bugün yayınlanan Transfer Gündemi videosunda Luis Campos un net şekilde önümüzdeki sene için Torrent ile çalışmak istemediğini sürpriz bir isimle görüşüldüğünü söylediler
Bununla ilgili Luiz Campos Trabzon maçını izlemeye geldiğinde de bir haber çıkmıştı. İşin açıkçası ben de aynı görüşteyim Luiz Campos ddaha net bir teknik adama gidebilir. Bununla ilgili Torrent i de suçlamıyorum
Yapılan transferlerin hep günü kurtarmaya yönelik olması 6 ay sonrası için hiçbir hamle yapılmıyor olması da Torrent ile çok uzun süreli bir birliktelik düşünülmediğini gösteriyor bence
Çok bişey bildiğimden demiyorum da Campos iddiaları ilk çıktıktan sonra Nutspor kanalında Serkan Korkmaz " Pereira nın performansı ortadayken Galatasaray yönetiminin hala Portekizden bir teknik adamla görüşmek çok saçma " gibi bişey söylemişti daha sonra hemen geri çevirip bunu açıklamam demeye getirdiSüpriz isim kim olabilir ki bence de önümüzdeki sene torrent olmayacak zaten o belli.
Gedson özelinde bilemem ama büyük altyapılardan yetişmiş genç oyuncular ve sözleşmesi biten oyunculara yönelmek her zaman mantıklıdır bizim gibi takımlar içinOladabilir ama hadi öyle diyelim , Luis Campos Gedson'u bırakın raporu vermiş olması lazım Elmas'a o zaman. "İsteseydik bitirirdik" ona geliyor. O kısmıda garip geilr bana.
Jardim portekizli sanırım o olabilir o zaman ilk aklıma o geldi td üstüne getirmek büyük saçmalık katılıyorum madem böyle bir şeye gideceklerdi en mantıklısı yazındı bence her hareketleri hata zaten o yüzden çok şaşırmıyorum artık yaptıklarına.Çok bişey bildiğimden demiyorum da Campos iddiaları ilk çıktıktan sonra Nutspor kanalında Serkan Korkmaz " Pereira nın performansı ortadayken Galatasaray yönetiminin hala Portekizden bir teknik adamla görüşmek çok saçma " gibi bişey söylemişti daha sonra hemen geri çevirip bunu açıklamam demeye getirdi
Luiz Campos eğer kendi bir teknik adam seçecekse ki sportif direktör/danışman olarak bu adama teslim ediyorsan takımı transferleri de teknik adamı da bu adamın seçmesi gerekir zaten. Luiz Campos da bir teknik adam seçecek olsa ya Portekizden ya Fransadan seçerdi herhalde
Dünya üzerinde teknik adamı seçip üzerine sportif direktör getirmeye çalışan tek yöntim de bizimkiler olabilir. Aslında daha mantıklı geliyor bana Luis Campos un kendi teknik direktörünü seçmesi transferlere karar vermesi
Gedson sırf örnek tabii - yahu aman kaçtı , öldük bittik mahfalduk kafasında olanlara katılmıyorum.Gedson özelinde bilemem ama büyük altyapılardan yetişmiş genç oyuncular ve sözleşmesi biten oyunculara yönelmek her zaman mantıklıdır bizim gibi takımlar için
Gedson kalibresinde bir başka oyuncuyu da kolay kolay getiremeyiz herhaldde
Gerçekten öyle bir madde varsa inanılmaz saçma bir transfer olurdu,Gedson sırf örnek tabii - yahu aman kaçtı , öldük bittik mahfalduk kafasında olanlara katılmıyorum.
Bir yandan Burak elmas'ın konuşmasından cımbızla alınacak "10 Mil teklif gelirse gider" diye bir şey var . Yani adam geldi 2023 sezonu devre arasına kadar anormal işler yaptı , 10 M verene gidecek....o zaman orda linç olurdu esas. Bunlar enteresan detaylar.
ama Luis Campos gibi adamın FM diliyle "Shortlist" inde 20 tane Gedson vardır.(en azından öyle umuyorum yoksa danışman olmasının bir anlamı yok)
Yalandır o 10 milyon olayı yav bak almadık ama alsakta böyle madde vardı diyerek yumuşatmaya çalışıyor. Zaten söylediğinin 9 u yalan 1 ide kuyruklu yalan genel konuşmalarının.Gedson sırf örnek tabii - yahu aman kaçtı , öldük bittik mahfalduk kafasında olanlara katılmıyorum.
Bir yandan Burak elmas'ın konuşmasından cımbızla alınacak "10 Mil teklif gelirse gider" diye bir şey var . Yani adam geldi 2023 sezonu devre arasına kadar anormal işler yaptı , 10 M verene gidecek....o zaman orda linç olurdu esas. Bunlar enteresan detaylar
ama Luis Campos gibi adamın FM diliyle "Shortlist" inde 20 tane Gedson vardır.(en azından öyle umuyorum yoksa danışman olmasının bir anlamı yok)
Gerçekten öyle bir madde varsa inanılmaz saçma bir transfer olurdu,
1 mil.€ + 7.5 mil.€ ödeyip aldığın Gedson u 10 mil.€ yu bulduğu anda satıp bir de üstüne üstlük Benfica ya burdan pay verecek olursak zaten Gedson un tapusu bizde sayılmaz ki
oladabilir ama BJK 'nin alış şekline bakıyorum o bile inanılmaz dezavantaj. adamlara gedsonun senelik maliyeti 2.4 ve 5 yıl boyunca. satarsan %50 sini alıyorsun. Çok büyük maliyet bana göre iyice düşününce.Yalandır o 10 milyon olayı yav bak almadık ama alsakta böyle madde vardı diyerek yumuşatmaya çalışıyor. Zaten söylediğinin 9 u yalan 1 ide kuyruklu yalan genel konuşmalarının.