caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner en cok kosan adamdi herhalde, gercekten cok caliskan. Canerle beraber oynayan Kewellin performansi da cok iyidi. Bu sene bu kadar etkili görmemistik Kewelli.

Caner dün baya adam kacirdi, Servet resmen sol bek oynadi bi ara. Zamanla daha iyi olucaktir muhakkak. Ama ben Caneri Ayhanin yerine bir denesek diyorum. Gercekten cok caliskan biri Caner. Kondisyonu, fizigi süper. Rahat pass yapmayi becerirse, yerden oynamayi tercih ederse cok etkili olabilir.

bazende sol açıkta oynatmak lazım.

esasen bek değil caner iyi bir açık, tekniği çok iyi dünya gençler şampiyonasındaki performansı müthişti.

Caner sol bek değil ama elinden geleni yapıyor

Caner son macta iyi degildi ama genel olarak begeniyorum futbolunu.

Dünkü maçta eski performanslarına göre çok iyi oynadı

Valla Volkan Yaman faciasından sonra hücuma katılan bir alternatif bekimizin olması sevindirici.

Dünkü oyunuyla bence Hakan Baltadan daha iyiydi.

Biraz daha pozisyon alma becerisine sahip olsa Hakan Balta yedek kalır

Takım kötü olunca canerde kötü oynuyor işn gerçeği bu.

Duran toplardada meziyeti var gibi gördüm biraz kendini geliştirmesi lazım.

Zamana ihtiyacı var canerin zira defans kurgusunun sürekli değişmesi ve kötü oynana futol bu çocuğuda etkiliyor.

Zaman ihtiyacı var benim görüşüm..

Valla Volkan Yaman'dan çok daha kaliteli bir oyuncu gördüğüm kadarıyla,pas hatası yapabilir,mücadeleci ve istekli oyunu takdir edilmeli.

Zamana ihtiyacı var..Ama bu adam solbekte aksar..

Sol iç ve açık denenmeli eminim iyi iş çıkaracaktır..

Top ayağına yakışıyor. Temposu da iyi. Ancak topa basarken biraz daha sakin olmalı çok kart görür bu oyun sitiliyle.

Caner bu degil. Gercek Caner sol kanadi otobana cevirir. Yaz kampinda takimla birlikte calisamamanin verdigi dezavantajlar iste. Elano, Caner etc.

ben o kadar cok guveniyorumki bu adama

cok lazim olan bir adam, cok disiplinli 90 dkk durmadan kosuyor ayagi duzgun

tek sorun kendini gosterme cabasi ve biraz zamanlama hatasi nedeniyle arkasina adam kacirmasi

ama macin ilk yarisinda elano cikana kadar bence takim cok iyiydi ve dinamizm baris ve canerden geliyor

bonservisini alırsak sol bekte önümüzdeki 10 yıl boyunca sorun yaşamayız bence

Bu adam aslında sol açık bildiğim. Yani kesinlikle ofans oyuncusu. Bek değil, belki arada oynamıştır ama o kadar genel olarak bi bek değil kesinlikle.

Ama bek olmayı becerirse, defansı öğrenirse bu adam dünya çapında bi bek olur.

Çok hızlı, şutları güzel, ofansı süper yani. Defansıda öğrenirse işte otoban olur sol kanat Hakan'dan daha yararlı olur Hakan ne kadar iyi oynasa bile.

Caner'e güveniyorum. FR defansı öğretekcektir bu adama. İşte o zaman süper olacak inşallah :)

Bu adam aslında sol açık bildiğim. Yani kesinlikle ofans oyuncusu. Bek değil, belki arada oynamıştır ama o kadar genel olarak bi bek değil kesinlikle.

Ama bek olmayı becerirse, defansı öğrenirse bu adam dünya çapında bi bek olur.

Çok hızlı, şutları güzel, ofansı süper yani. Defansıda öğrenirse işte otoban olur sol kanat Hakan'dan daha yararlı olur Hakan ne kadar iyi oynasa bile.

Caner'e güveniyorum. FR defansı öğretekcektir bu adama. İşte o zaman süper olacak inşallah :)

Sabri'de aslında bek değil açık.Belki Rıjkaard Caner'ide Sabri gibi üst düzey bir bek haline getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt