caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Komşunun tavuğunu kaz gördüğüm falan yok.Andre ligdeki en iyi bek oyuncusudur.Çok yetenekli bir kere.Savunmadaki mücadelesi de çok iyi.Ama önünde iyi bir sol kanat yok.

ne yeteneği be, adam canerin yarısı kadar mücadele etmiyor,ondan solbek falan olmaz olura zaten fenerin durumu ortada...

yahu bu fenevin dos santosu nasıl bir sobekki fiziksel olarak sıfır sahada ruh gibi geziniyor... gecin bunları..

yaw nasıl olurda santos'a ligin en iyi sol bek dersiniz. adam bütün maçlarda sol açık gibi oynuyor, çıktımı gelmiyor. fener yediği atakların çoğunu onun defansa dönmemesinden dolayı soldan yiyor. adam ofansa iyi katkı yapabilir ama oynadığı mevki sol bek ve defansif olarak çok kötü.

ondan fenerin her maç sol tarafı otoban oluyor.Geçin allahaşkına top tekniği iyi olan sıradan bir brezilyalı topçudur.

Komşunun tavuğunu kaz gördüğüm falan yok.Andre ligdeki en iyi bek oyuncusudur.Çok yetenekli bir kere.Savunmadaki mücadelesi de çok iyi.Ama önünde iyi bir sol kanat yok.

Bizim oyuncularımızı hiç katmadan iki rakibimizin sol bekleri olan İsmail Köybaşı ve A.Santos mu deseler samimi söylüyorum 10 kez 20 kez İsmail derim. A.Santos kaliteli bir oyuncu ancak gerçekten asıl mevkii sol bekl dışında her yer olabilir. Volkan Yaman bizden neden gönderildi?

Çünkü ilerisini düşündüğü zaman gerisi bomboş kalıyor. Şimdi diyen olacaktır ki Eskişehir'de neden banko oynuyor. Es Es bizim gibi ileride oyun kurmuyor ki kontraatak takımı Es Es. Bizim maçta dökülecek Volkan tabii ki ileride olmaya çalışırsa..

Neyse Santos'a dönmek istiyorum. Santos'un oynayabileceği en verimli mevkii ya 5 numaralarının oynadığı pozisyon ya da sol açıktır..

Ayrıca bir renkdaşım Hakan Ünsal örneği vermiş. Ben Caner orta yapamıyor demedim ki.. Caner sol açık özellikleri taşıyan bir oyuncudur. En azından daha verimli olur. Eğer sol bek oynatmak istersen kontraataklarda kesinlikle ve kesinlikle iki stoperin beraber çıkamazlar. Caner'in savunmasına girebilecek bir stoper geride kalmak zorunda.

Alnından öpüyorum Caner.. Bugün sahada "Galatasaray" ruhunu yansıtan tek futbolcu idin... Hep böyle kal ve sakın "artist" lere özenme koçum...

Gittikçe daha fazla alışıyor o mevkiye. Oyun içindeki o kadar kopukluğa rağmen hep doğru yerlerde kesti topu.

uzun paslari iyi ama Caner bizim sol bekimizin olmadigi icin Sabrinin ilk zamanlari gibi devsirme sol bek oynuyor.. ilerki zamanda defansif yönünü gelistirirse daha iyi olacak ama su an icin sol bek degil, cok hata yapiyor, cok alan bos birakiyor, cok kolay geciliyor

Bugün ileriye çok az çıkabildi ve maç boyunca adam akıllı tek ortayı Keita'ya yaptı. Bekte kademe hataları yaptı. Hakan Balta iyileştiğinde sol açığa geçmeli.

Allah askina Hakan Balta dan ne bekliyorsunuz... Iylesince Caner kadar bile oynamaz.

Hakanin hic degilse defansi saglam demeyin simdi bana... Eskisi gibi iyi degil Hakan bu sene. Tipki Arda, Topal gibi...

Sağlam veya değil demedim. Mevcut kadroda solbek mevkisinde oynayabilecek biri Hakan Balta. Daha iyi bir bek varsa o oynamalı yada alınmalıdır, alternatif Caner olmamalı. Bu sene her nekadar iyi olmasa da defansif olarak Caner'den daha etkilidir bana göre ve Canerin ileride yapabilecekleri ve katkısı daha fazladır.

Sağlam veya değil demedim. Mevcut kadroda solbek mevkisinde oynayabilecek biri Hakan Balta. Daha iyi bir bek varsa o oynamalı yada alınmalıdır, alternatif Caner olmamalı. Bu sene her nekadar iyi olmasa da defansif olarak Caner'den daha etkilidir bana göre ve Canerin ileride yapabilecekleri ve katkısı daha fazladır.

Hakan Balta'nın defansif yönü çok kötü bu sezon. Eski çevikliğini ve çabukluğunu kaybetti.

Hakan Balta'nın defansif yönü çok kötü bu sezon. Eski çevikliğini ve çabukluğunu kaybetti.

Aynen senin gibi düsünüyorum. Eskisi gibi defansta saglam dursa hadi neysede.

Bu sene ne defansta iyi is yapiyor nede ofansta (ofans olarak hicbir zaman iyi degilde zaten). Ikidebir sakatlanip duruyor. Caner hic degilse Ofansa baya destek veriyor.

İyide Caner'in son 5-6 maçlık performansına bakarsak savunması kötü değilki? Sürekli Servetîn bıraktığı boşluklarından hata yapıyor savunmamız.

Caner iyidir iyi.

İstikrarlı gidiyor. Gün geçtikçe daha da iyi oynamaya başladı. Uzun yıllar sol bek aramayacağız galiba.

gud boy gud boy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt