Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

madem zenginsin, sana dusen hayvani alip afrikaya yollamak

senin adina iyi karma olur, o da ozgurlugune kavusmus olur. zira an icinde dogal ortamina giris yapmaz ise hayat boyu insan esaretinde maskara olarak yasayacak, oyle dusun. bir sureden sonra mecbur hayvanat bahcesindeki bakicilarin merhametine birakacaksin.

al, gonder.

Durumu fuhuşla kıyaslayan biri için zor olacak anlaması.

Mike Tyson'un eski malikanesi

tysonshousewhuck.jpg

110.jpg

Ama burda kalıyormuş kaplanlar

5f073c550eb94704d9d6b0995475ea0e.jpg

article-2233430-0004001500000258-117_634x438.jpg

445591_1.jpg

Son düzenleme:
O minik Aslan/kaplana gerçekten acıdım. Özgürlüğüne düşkün bir vahşinin kapatılıp ehlileştirilmesi taraftarı değilim.

Ama gerçekten iyi imkanlara sahibim diyosan alıp hayvanları bir nebze o satış yapan şeref yoksunlarının elinden kurtarabilirsin

Mike Tyson mısın mübarek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardş alma sıkıntı yaratıyor ben benim aslanı büyüyünce yolladim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslan diyon kardeş. :D Nası beslemeyi düşünüyon sen koca aslanı ? Hadi hepsi bir yana, oldu da kafası attı diyelim. Baş gelebilecen mi ? Telef eder seni.

kardeşim imkanın var ise bal porsuğu alabilirsin. Sabah kahvaltısını kobra yüreğiyle yapar derisinden kemer takar hayvanlar aleminin deli fişeği bir nevi braveheart ı. Öyle bir hayvan ki korku nedir bilmez mermiye kafa atar.karşısında 2 aslanı görünce kolları sıvar besmele çekip kafa göz dalar

Aslan diyon kardeş. :D Nası beslemeyi düşünüyon sen koca aslanı ? Hadi hepsi bir yana, oldu da kafası attı diyelim. Baş gelebilecen mi ? Telef eder seni.

kafası niye atsın .. dursun başkan olduğu sürece bizim maçları izlettirmediğim sürece bence durup duruken kafası atmaz ..

Ben de iguana besleyip kendimi marjinal sanardım. Adamlar aslan besliyor. Hani marjinal bizdik ?

Ya konu yu sulandirma demissin ama her mantikli cevap ta kendin sulandiriyorsun.

Bir iki hafta sonra senin de beslemek icin gücün kalmaz, kolay mi aslan beslemek? Ayrica imkanlarin iyi olsa da bir özgür hayvani materyalist bir ortama sokmak ne kadar insanliga yalisiyor kendin belirle.

He o satanlarin elinde olmasi iyi mi? Degil tabi. Ama bunu senin almanda degistirmez, aslan mutlu olmaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt