Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

Ya konu yu sulandirma demissin ama her mantikli cevap ta kendin sulandiriyorsun.

Bir iki hafta sonra senin de beslemek icin gücün kalmaz, kolay mi aslan beslemek? Ayrica imkanlarin iyi olsa da bir özgür hayvani materyalist bir ortama sokmak ne kadar insanliga yalisiyor kendin belirle.

He o satanlarin elinde olmasi iyi mi? Degil tabi. Ama bunu senin almanda degistirmez, aslan mutlu olmaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

ben mantıklı bi cevap almak için değil eş dost veya beslemiş birini bilen duyan fikir versin diye açtım oyle bi cevap da henüz gelmedi

Beslemis insanlarin fikirlerini ne dinleyeceksin arkadas. Onlar zaten insanliktan cikmis demektir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Valla New york'ta elemanın birisi apartman dairesinde kaplan besliyordu. Renkdaşımızda koca villanın bahçesini sağlam şekilde çevirip bakabilir. Büyüdüğündede hayvanat bahçesine teslim eder. Burdaki arkadaşın amacı Aslana eziyet vs... değil. Esas o Aslanı satan Fil dışkıları kimbilir neler yapma potansiyelindedir.

Valla New york'ta elemanın birisi apartman dairesinde kaplan besliyordu. Renkdaşımızda koca villanın bahçesini sağlam şekilde çevirip bakabilir. Büyüdüğündede hayvanat bahçesine teslim eder. Burdaki arkadaşın amacı Aslana eziyet vs... değil. Esas o Aslanı satan Fil dışkıları kimbilir neler yapma potansiyelindedir.

eyvallah uğur ... olumlu yorumların için ...

bi de bu hayvanın illa ki cinsel yaşamı vardır. O konuyu besleyenler nasıl çözüyor acaba?

yapma krotochvil reis yazık hayvana.

Aga bilmiyorum hiç kedi falan besledin mi ama o küçücük hayvan bile evcilleşmiyor. O hayvanların doğasında yok yani kapatılmak. Aşırı dengesiz hayvanlar. Bir an sana sürtünür bir an sonra kolunu kapar anlayamazsın. Yani sen ne kadar imkan sağlarsan sağla gün gelir şuna bir pençe atayım derse b.k yoluna gidersin. Ciddiyim diyorsun diye yazıyorum bunları yoksa yok artık der kapatırdım başlığı.

Bir de 5 kilo demişsin de onların yetişkini 15-20 kilo falan yiyor diye biliyorum. Sonuçta hep yavru kalmıyor. Aşılarını bakımını falan söylemiyorum bile. Batarsın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah uğur ... olumlu yorumların için ...

olumsuz yorumlara da tesekkur etmen gerekmez mi
sonucta herkes seninle ayni fikirde olma mecburiyetinde degil.
nihayetinde burasi bir forum olduguna gore actigin konuda sana yardimci olacak her yoruma bu muameleyi gostermen gerekir, olumlu ya da olumsuz

olumsuz yorumlara da tesekkur etmen gerekmez mi
sonucta herkes seninle ayni fikirde olma mecburiyetinde degil.
nihayetinde burasi bir forum olduguna gore actigin konuda sana yardimci olacak her yoruma bu muameleyi gostermen gerekir, olumlu ya da olumsuz

hayri bu düşüncen mantıksız ... olumlu yoruma teşekkür edersin olumsuza da tepki gostermez saygı gosterirsin budur forumun gereği ... olumsuz mesaja niye tesekkür edesin ki ? manıklı değil bence

2BFBCF5D00000578-3222989-image-m-4_1441411113555.jpg

maxresdefault.jpg

2BFBCF6100000578-3222989-image-m-28_1441411506328.jpg

hayri bu düşüncen mantıksız ... olumlu yoruma teşekkür edersin olumsuza da tepki gostermez saygı gosterirsin budur forumun gereği ... olumsuz mesaja niye tesekkür edesin ki ? manıklı değil bence

foruma sundugun plana karsi cikanlar, mesela aslanin akibetini dusunenler
en azindan konunun bu noktasini dusunmedigin icin bu fikirler ortaya koyanlara da tesekkur edebilirsin diye dusunuyorum
sen ugur boz renktasa oyle bir tesekkur etmissin ki sanki olumsuz fikirler yazanlara eyvallahin tersini diyormussun gibi
bilemiyorum belki ben yanlis algiladim ama bende oyle bir izlenim olustu

canlı yavru aslan almayı düşündüğüne sevindim zira cansız yavru aslan almayı düşünmüş de olabilirdin.

büyüğü de küçüğü de sıkıntı çıkarır Ertuğ'un dediği gibi kedi bile küçük masumken sadakatten bahsedemeyiz çünkü doğalarında yok saldırgan olabiliyor sebep yokken.

Yalnız o geçmiş sayfalarda paylaşılan videolar,fotoğraflar zamanında villasına yavru aslan almış insanlara ait değil... Paylaşanlar bunun farkındadır umarım.

foruma sundugun plana karsi cikanlar, mesela aslanin akibetini dusunenler
en azindan konunun bu noktasini dusunmedigin icin bu fikirler ortaya koyanlara da tesekkur edebilirsin diye dusunuyorum
sen ugur boz renktasa oyle bir tesekkur etmissin ki sanki olumsuz fikirler yazanlara eyvallahin tersini diyormussun gibi
bilemiyorum belki ben yanlis algiladim ama bende oyle bir izlenim olustu

yok o olaya hayvanın cok daha kotu sartlara dusebıleceği ve benimle belkide nispeten daha iyi olacağına değinmiş o bakış açısı hoşuma gitti:)

Aslan ''besleyenlerin'' profilide bir tuhaf; altın klozete s.çmayı marifet sanan g.tünü dolarla silen zengin araplar ve mike tyson... Başka söze gerek yok sanırım, bunu da bir düşünün sayın Kuckov

Geri
Üst Alt