Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

Tv'de bişey görmüştüm bununla ilgili. Yanılmıyorsam aslan besleyenler de senin gibi Ukrayna daydı.

Adam çok zor olduğunu söylüyordu, yani çok ama çok ilgilenmek gerekiyormuş. Kari koca tüm evlerini aslana göre değiştirmişler. Zaten milyonerlermiş kocaman villaları vardı, oraya aslan için büyük bir araziyi cennet gibi yapmışlar heryer yeşillik meşillik ama bu bile yetmiyor diyorlardı.

Büyüdükçe bakması zorlaşıyor çok daha uğraş istiyor ilgi istiyor diyorlardı.

Bana kalırsa çok zor iş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aslan yerine bir köpek alsan gül gibi yasar gidersiniz. Gerek yok o hayvanı doğalından uzaklastırmaya.
Hos durmuyor hem ya koltuğun üstüne uzanmıs aslan falan.
Büyüyünce tadına bakmak da isteyebilir bu riski de var.

Bence vazgec sen bu sevdadan. Al 1-2 adet köpek sen mutlu o mutlu yasayın gidin

Ben Aslanlarin en cok beslendigi yer Meksika olarak biliyordum ama Ukraynaymis :D

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Para verip hayvan satın almak nedir

napayım ? afrikaya gidip safariden aslan mı kaçırayım?
Evde besleyecek cesaretin varsa onu da yapman lazım. Ki aslan sahiplenenler hayvanı gerçekten sevenler yaşamını onun doğasında sürdürmeyi göze almış insanlar. Bir çoğu da belgesele konu olmuştur.

Sırf kişisel zevkler için hayvanı hayvan kaçakçılarının belirlediği bir fiyat üzerinden satın alamazsın.

Evde besleyecek cesaretin varsa onu da yapman lazım. Ki aslan sahiplenenler hayvanı gerçekten sevenler yaşamını onun doğasında sürdürmeyi göze almış insanlar. Bir çoğu da belgesele konu olmuştur.

Sırf kişisel zevkler için hayvanı hayvan kaçakçılarının belirlediği bir fiyat üzerinden satın alamazsın.

bu tamamen saçmalık ... eğer aslanı 2 haftalık olmadan almazsan biolojik olarak ilk duyduğu ten ve et kokusu seninki olmaz ve asla sahibini bi anne baba gibi kabullenmez .. safaride aslan avalrsın ama yavru aslan beslemek istiyorsan bi sürü detayı var ve satın almak gerek .. ki ben afrikada doğal ortamından kaçırmıyorum .. ukraynada çok kötü şartlarda besleyecek insanların elinden alıp bi dostluk vereceğim ... bunu hayvanı biyere kapamak olarak değerlendiremezsin ben onu doğal ortamından çok daha uzaktayken satın alıyorum

bu tamamen saçmalık ... eğer aslanı 2 haftalık olmadan almazsan biolojik olarak ilk duyduğu ten ve et kokusu seninki olmaz ve asla sahibini bi anne baba gibi kabullenmez .. safaride aslan avalrsın ama yavru aslan beslemek istiyorsan bi sürü detayı var ve satın almak gerek .. ki ben afrikada doğal ortamından kaçırmıyorum .. ukraynada çok kötü şartlarda besleyecek insanların elinden alıp bi dostluk vereceğim ... bunu hayvanı biyere kapamak olarak değerlendiremezsin ben onu doğal ortamından çok daha uzaktayken satın alıyorum
Hayvan ticaretine katkıda bulunmaya devam et o zaman aferin

pzJL9q.gif
eğer böyle bir sevgiyi ve dostluğu aslana vereceğine inanıyorsan al derim ! bir aslanın bana bu şekilde sevgiyle sarılması için neler vermezdim müthiş bir duygu olsa gerek !!

Buyunce seni yer benden soylemesi.

madem zenginsin, sana dusen hayvani alip afrikaya yollamak

senin adina iyi karma olur, o da ozgurlugune kavusmus olur. zira an icinde dogal ortamina giris yapmaz ise hayat boyu insan esaretinde maskara olarak yasayacak, oyle dusun. bir sureden sonra mecbur hayvanat bahcesindeki bakicilarin merhametine birakacaksin.

al, gonder. orada yardimci olan kurumlar vb var adaptasyon sureciynen falan ilgili ,onceden maillesirsiniz..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt