Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

E ama Alex bunu söylerken Türkiye şartlarını göz önünde bulundurman gerekiyor varda biz mi sakladık

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bunun üzerine bi konu açmak istiyorum benim her topic bu bezlere kayıyor çünkü .. türk kızlarından illallah edip rusya ukrayna cenneti isteyenler konusu açıcam :asd:

valla bunun üzerine bi konu açmak istiyorum benim her topic bu bezlere kayıyor çünkü .. türk kızlarından illallah edip rusya ukrayna cenneti isteyenler konusu açıcam :asd:
Aç tabi gscnin ünlü playboyları ve elitleri konuya yeterince katkı verecektir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evcil hayvanım var, muhabbet kuşu besliyorum. Sorun varsa alabilirim kardeşim. :)

Kizlari yavas at forum yaslilarinin kalbine iner

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fake diyenlere gelsin

pet7_1589273i.jpg

pet10_1589286i.jpg
Oldukça estetik. Havanızdan geçilmez böyle sokağa çıksanız.

Aga bilmiyorum hiç kedi falan besledin mi ama o küçücük hayvan bile evcilleşmiyor. O hayvanların doğasında yok yani kapatılmak. Aşırı dengesiz hayvanlar. Bir an sana sürtünür bir an sonra kolunu kapar anlayamazsın. Yani sen ne kadar imkan sağlarsan sağla gün gelir şuna bir pençe atayım derse b.k yoluna gidersin. Ciddiyim diyorsun diye yazıyorum bunları yoksa yok artık der kapatırdım başlığı.

Bir de 5 kilo demişsin de onların yetişkini 15-20 kilo falan yiyor diye biliyorum. Sonuçta hep yavru kalmıyor. Aşılarını bakımını falan söylemiyorum bile. Batarsın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle,normalde kedi çoğunlukla oyun oynuyor ama oynarken el-kol ne varsa çiziyor.Hadi kedi küçük,bir aslanın pençesi sanırım 15-20cm vardır.Düşünsene oyun oynarken pençeyi geçiriyor.Çok çok riskli.
Konuya dönnersek,benim bildiğim aslanlar sıcak hava canlıları.Şimdi hiç evden çıkmayacaklarsa gerçekten çok büyük eziyet.İşin komiği eğer çok çok çok zengin olursam benim de hayalimde aslan beslemek vardı ama Hatay aslanlar için gayet ideal bir iklime sahip ve en az 20 dönümlük bir araziye hayal ediyordum.Hatta sokak kedilerinin ve hayvanlarının barınabileceği ve kanguru-at-pony atları-koala-geyik- vs vs gibi hayvanların olduğu bir hayvanat bahçesi hayalimdi.Ziyaretçi başı 1 lira alsam iyi kötü masraflarının bir kısmı karşılanırdı :)
Şimdi,dostum eğer ciddi ciddi düşüüyorsan bence bu sevdadan vazgeç.Yok,illaki param var,zenginim diyorsan 1-2 ay bak ve hevesini al.Hevesini aldıktan sonra hayvanları Afrikaya yollayabilirsin.Youtubede yavru aslan-leopar-çita gibi hayvanları yetiştiren onlarca video izledim.Eminim iletişim kurabilirsin.Zenginim diyorsun,yılda 1 defa ziyaretlerine gidersin.

Alex, bana ukranya dan sarışın ve mavi gözlü bir güzellik ayarlayabilir misin ?

Son düzenleme:
Daha cok evinin müstakil olusu, her gün 5 kg et alacak durumda olusunu göstermek icin acilmis sacma sapan bi konu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt