Alex Kuckov
Sarı Üye
- 1 Nisan 2014
- 767
- 5
- 268

Masallah masallah konu güzellesti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masallah masallah konu güzellesti
Sent from my iPhone using Tapatalk
bi doktor kostümü giyiyn eline de bi kırbaç alıyon geliyonUkrayna'da doktora şartları nelerdir acaba![]()
Ukrayna'da doktora şartları nelerdir acaba![]()
E ama Alex bunu söylerken Türkiye şartlarını göz önünde bulundurman gerekiyor varda biz mi sakladıkkonuya böyle bakınca doktora niyeti daha bi net oluyor![]()
E ama Alex bunu söylerken Türkiye şartlarını göz önünde bulundurman gerekiyor varda biz mi sakladık
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende dinazor beslicem
Aç tabi gscnin ünlü playboyları ve elitleri konuya yeterince katkı verecektirvalla bunun üzerine bi konu açmak istiyorum benim her topic bu bezlere kayıyor çünkü .. türk kızlarından illallah edip rusya ukrayna cenneti isteyenler konusu açıcam![]()
Oldukça estetik. Havanızdan geçilmez böyle sokağa çıksanız.Fake diyenlere gelsin
![]()
![]()
Aynen öyle,normalde kedi çoğunlukla oyun oynuyor ama oynarken el-kol ne varsa çiziyor.Hadi kedi küçük,bir aslanın pençesi sanırım 15-20cm vardır.Düşünsene oyun oynarken pençeyi geçiriyor.Çok çok riskli.Aga bilmiyorum hiç kedi falan besledin mi ama o küçücük hayvan bile evcilleşmiyor. O hayvanların doğasında yok yani kapatılmak. Aşırı dengesiz hayvanlar. Bir an sana sürtünür bir an sonra kolunu kapar anlayamazsın. Yani sen ne kadar imkan sağlarsan sağla gün gelir şuna bir pençe atayım derse b.k yoluna gidersin. Ciddiyim diyorsun diye yazıyorum bunları yoksa yok artık der kapatırdım başlığı.
Bir de 5 kilo demişsin de onların yetişkini 15-20 kilo falan yiyor diye biliyorum. Sonuçta hep yavru kalmıyor. Aşılarını bakımını falan söylemiyorum bile. Batarsın.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuşum 2 gündür ötmiyor... Ne yapabilirim ?Evcil hayvanım var, muhabbet kuşu besliyorum. Sorun varsa alabilirim kardeşim.![]()
Daha cok evinin müstakil olusu, her gün 5 kg et alacak durumda olusunu göstermek icin acilmis sacma sapan bi konu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
kardeş nasıl 1 barzosun sen anlatsana biraz