Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.061
- 2.098
- 1.078
kafanız mı güzel abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rengim benim takıldığım epilasyoncuya benziyor lan![]()
Moderasyon kurulundan Yasin konuyu görmeden konuya erişiminin yasaklanmasını talep ediyorum.
ben rusyaya gitsem 10 kız tavlar mıyım lan acabaalex renktasimiza denk olmaya calisma
ben rusyaya gitsem 10 kız tavlar mıyım lan acaba![]()
evet.gunde mi?
Daha cok evinin müstakil olusu, her gün 5 kg et alacak durumda olusunu göstermek icin acilmis sacma sapan bi konu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
rengim bana 1 tane ayarlayabilecen mi sen karizma adamsın sana bakıyorlar bana bakmıyorlar neden rengim.aga benim gibi PABLO ESCOBAR t shirti giyersen mümkün .. o zaman kesin geliyorlar ..
Aslanı amuda kaldırmayı öğretcen mi renktaş.günde 5 kg et derken burda etin kg 3 dolar da yazdım turkıyedeki gibi kilosu 80 lira pirzola demedim ki bunun nesini belirtmek isteyeyim ? günde 5 kg et 3 dolardan 40 tl yapıyor sende yokmu gunuk 40 tl ?? bunda ozel olan ne ?
alıntıda belirttim olay görüntü değil .. pablo escobarda deyince akla gelen ilk şey bende var imajı vermek onemli .. daha da açık konuşturma beni ulu orta yasin .. neye geldiklerini daha nasıl ima edeyim !rengim bana 1 tane ayarlayabilecen mi sen karizma adamsın sana bakıyorlar bana bakmıyorlar neden rengim.
Aslanı amuda kaldırmayı öğretcen mi renktaş.
alayım bir t-shirt ne kadardır? bence sen karizma adamsın ondan tavlıyon pabloyla alakası yok.alıntıda belirttim olay görüntü değil .. pablo escobarda deyince akla gelen ilk şey bende var imajı vermek onemli .. daha da açık konuşturma beni ulu orta yasin .. neye geldiklerini daha nasıl ima edeyim !
ağzın laf yapsın yeter ... yanlız olay t shirt değil .. olayın ozune in ...alayım bir t-shirt ne kadardır? bence sen karizma adamsın ondan tavlıyon pabloyla alakası yok.
lan migrosta çalışıyorum o kadar laf yapıyrum bir tane kız düşmüyorağzın laf yapsın yeter ... yanlız olay t shirt değil .. olayın ozune in ...