Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

Daha cok evinin müstakil olusu, her gün 5 kg et alacak durumda olusunu göstermek icin acilmis sacma sapan bi konu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

günde 5 kg et derken burda etin kg 3 dolar da yazdım turkıyedeki gibi kilosu 80 lira pirzola demedim ki bunun nesini belirtmek isteyeyim ? günde 5 kg et 3 dolardan 40 tl yapıyor sende yokmu gunuk 40 tl ?? bunda ozel olan ne ?

günde 5 kg et derken burda etin kg 3 dolar da yazdım turkıyedeki gibi kilosu 80 lira pirzola demedim ki bunun nesini belirtmek isteyeyim ? günde 5 kg et 3 dolardan 40 tl yapıyor sende yokmu gunuk 40 tl ?? bunda ozel olan ne ?
Aslanı amuda kaldırmayı öğretcen mi renktaş.

rengim bana 1 tane ayarlayabilecen mi sen karizma adamsın sana bakıyorlar bana bakmıyorlar neden rengim.
alıntıda belirttim olay görüntü değil .. pablo escobarda deyince akla gelen ilk şey bende var imajı vermek onemli .. daha da açık konuşturma beni ulu orta yasin .. neye geldiklerini daha nasıl ima edeyim !

alıntıda belirttim olay görüntü değil .. pablo escobarda deyince akla gelen ilk şey bende var imajı vermek onemli .. daha da açık konuşturma beni ulu orta yasin .. neye geldiklerini daha nasıl ima edeyim !
alayım bir t-shirt ne kadardır? bence sen karizma adamsın ondan tavlıyon pabloyla alakası yok.

Geri
Üst Alt