Çare Lucescu!

Türkiye'yi, camiayı tanıması büyük avantaj Lucescu'nun.Tanıdığı, bildiği ve başarılı olduğu, saygı duyulduğu yere gelecek.Ve şimdiki şartlar çok daha iyi kulüpte.

İddaya göre 75 m euro ayrılacakmış

Lucescu ve transfer için

Sent from my iPhone using Tapatalk

gelecek inşallah,huzuru ve mutluluğu bulucaz luceyle

Wenger arsenal ile daha yeni uzatmadımı? Pek inanmıyorum buna ve yine yanlış tercih olur.

Wenger ne anlar türk insanından. Daha cakma türk mesutu oynatıramıyor

Heynckes olabilirmis bunu GSBiri1905 yazmis.. Wengeri kulup uyesi soylemisti. Tercihlerim Luce Heynckes Bielsa Senol Gunes Wenger olur sirasiyla tabi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Heynckes olabilirmis bunu GSBiri1905 yazmis.. Wengeri kulup uyesi soylemisti. Tercihlerim Luce Heynckes Bielsa Senol Gunes Wenger olur sirasiyla tabi.

Heynckes ve luce tek ciddi adaylar. Gerisi dedi kodu galiba. Heynckes düşük ihtimal bu arada bence ama beli olmaz.

Hayır demem ona tabiki bıkmadıysa tabiki

Heynckes ve luce tek ciddi adaylar. Gerisi dedi kodu galiba. Heynckes düşük ihtimal bu arada bence ama beli olmaz.

Hayır demem ona tabiki bıkmadıysa tabiki

Lucescu oluyorsa sorun yok zaten. En sevdigim hoca Mourinho ile birlikte.

Bielsa marsilya ile anlaşdı bu arada. Bielsayı unutalım yani

Hadi primler bonuslar kap bildiriminde yazıyor da bu tazminat olayını kim neresinden uydurdu ben hala anlamıyorum. Birde rakam veriyorlar 9 milyon yüro diye. Yahu arkadaş nerden biliyorsun sözleşme yapılırken bu adamın yanındamıydın diye kimse sormuyor. Basının gazından başka birşey değildir.

Umarım ama sanmam manchester cityden 17 milyon euro alan adam bizemi koydurmiyacak ayrica kap a sozlesmedeki butun detaylarin girilmesi gibi birsey yok. Tazminat gibi bagzi ozel maddelerin kap bildirimi yapilmayabiliyor

Lucescu gelirse ki sanmiyorum millet yine bu ne bicim ruhsuz oyun skora yatmalar hic farkli kazanamiyoruzlar baslamasin. Cunku gonderilirken galatasarayin hucum takimi ozelline ters geliyor diye bir zirvayla gonderilmisti. Benim icin en guclu adaylar gerets ve senol hoca dir. Bielsa wenger heinckes falan filan mancini kumarindan bi farki yok. Adamlar tr ye gelip ne oldum lan ben oluyor, o alisana kadar biz gonderiyoruz

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gerets gelsin elinde puro ve viski bes atip uc yiyelim o sene ki futboldan ve heyecandan acayip zevk almistim ki o zamanki kadro ve bu zamanki imkanlar arasinda cok fark var

Lucescu gelirse ki sanmiyorum millet yine bu ne bicim ruhsuz oyun skora yatmalar hic farkli kazanamiyoruzlar baslamasin. Cunku gonderilirken galatasarayin hucum takimi ozelline ters geliyor diye bir zirvayla gonderilmisti. Benim icin en guclu adaylar gerets ve senol hoca dir. Bielsa wenger heinckes falan filan mancini kumarindan bi farki yok. Adamlar tr ye gelip ne oldum lan ben oluyor, o alisana kadar biz gonderiyoruz

Shaktar doneski hiç izledinmi son yılarda?

Hele italiadaki juventus maclarını izlemeni tafsiye ede bilirim gecen senedeki şampionlar liginde

Luce eski lucescu değil ki eskisinide beğenmiyordum değil tabiki.

Gerets gelsin elinde puro ve viski bes atip uc yiyelim o sene ki futboldan ve heyecandan acayip zevk almistim ki o zamanki kadro ve bu zamanki imkanlar arasinda cok fark var

geretsin 2. senesi izledigim en kotu gs sezonlarindan biriydi

hicbisey olmamisti butun sezon les gibi oynamistik ve bitmisti

Geri
Üst Alt