- 21 Haziran 2011
- 27.481
- 7.435
- 2.238
Türkiye'yi, camiayı tanıması büyük avantaj Lucescu'nun.Tanıdığı, bildiği ve başarılı olduğu, saygı duyulduğu yere gelecek.Ve şimdiki şartlar çok daha iyi kulüpte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca Wenger olacak seneye.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
20 sene 2 kupa alan wenger mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
İddaya göre 75 m euro ayrılacakmış
Lucescu ve transfer için
Sent from my iPhone using Tapatalk
Heynckes olabilirmis bunu GSBiri1905 yazmis.. Wengeri kulup uyesi soylemisti. Tercihlerim Luce Heynckes Bielsa Senol Gunes Wenger olur sirasiyla tabi.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Heynckes ve luce tek ciddi adaylar. Gerisi dedi kodu galiba. Heynckes düşük ihtimal bu arada bence ama beli olmaz.
Hayır demem ona tabiki bıkmadıysa tabiki
Hadi primler bonuslar kap bildiriminde yazıyor da bu tazminat olayını kim neresinden uydurdu ben hala anlamıyorum. Birde rakam veriyorlar 9 milyon yüro diye. Yahu arkadaş nerden biliyorsun sözleşme yapılırken bu adamın yanındamıydın diye kimse sormuyor. Basının gazından başka birşey değildir.
Lucescu gelirse ki sanmiyorum millet yine bu ne bicim ruhsuz oyun skora yatmalar hic farkli kazanamiyoruzlar baslamasin. Cunku gonderilirken galatasarayin hucum takimi ozelline ters geliyor diye bir zirvayla gonderilmisti. Benim icin en guclu adaylar gerets ve senol hoca dir. Bielsa wenger heinckes falan filan mancini kumarindan bi farki yok. Adamlar tr ye gelip ne oldum lan ben oluyor, o alisana kadar biz gonderiyoruz
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gerets gelsin elinde puro ve viski bes atip uc yiyelim o sene ki futboldan ve heyecandan acayip zevk almistim ki o zamanki kadro ve bu zamanki imkanlar arasinda cok fark var
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi