Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

neyi ölmüş abi ya oynatsalar elanodan kat kat iyi oynar

arda kadar gol asist yapar

Lincoln'u koruyanlara inanamıyorum artık.Lincoln dediğiniz gibi takıma geri dönse,şu anda ortada takım diye bir şey kalmaz,herkes kendi başına buyruk hareket eder!!!!!!!!

Lincoln her yönüyle Elano'dan daha iyi futbolcu. Tartışılacak bir durumu yok. Ancak Lincoln'ün profesyonel olmayışı problem tabi ki.

Lincoln'ün futbolculuğuna laf diyen yok ki..Biraz adam olsaydı keşke..

Şampiyonluğu Gençlerbirliği maçında kazanmadık ki. Şampiyonluk için bir çok gol atıldı o sezon. Lincoln'un ki de sadece bunlardan bir tanesiydi. Ayrıca basının gazına gelindiğini düşünmüyorum. Adam bildiğin sorumsuz ve disiplinsiz klasik bir Brezilyalıydı. Gerçi sen Tabata'yı da çok beğeniyorsun 10 milyon euroluk adam diyorsun yani pek uyuşmuyor düşüncelerimiz..:) İyi ki gitti de kurtulduk..

Tabata'nin yasi 30 degil de 24 olsa verilen paraya eyvallah dersin, cunku Elano'nun oynamasi gereken topu o oynuyor, saga sola gidiyor, pas dagitiyor, Ernst'in yanina gidip defans yapiyor top aliyor, hucumda da ceza sahasinin onunde top aldi mi muthis etkili oluyor. Tam oyunu cift yonlu oynayan oyuncu modeli.

Lincoln gecen sene Baros ve Arda'ya yakin oynadi, ikisi de hayatlarinin topunu oynadilar. Bir kere Lincoln muthis bir adam, yoktan pozisyon var ediyor, driblingi olsun, ceza sahasina verkaclarla girmesi olsun defansi acmak icin herseyi yapiyor. Elano'dan eksigi fizigi ve uzun paslariyla sutlari. Yoksa hucum olarak Elano'yu katlar.

Elano'nun bizde yaptigi sey defansif oynamak, geriden pas dagitmak. (City'de en iyi oynadigi yer forvet arkasi, sitedeki alimler orasi yeri degil diyolar mesela.) Geride oynatirsan ne ceza sahasina yaklasir, ne sut sansi bulur, ne de tehlike yaratir. Sadece geriden kanatlara top acar, rakip hucuma kalktiginda yalandan iki basar o kadar. Iyi de, bunu yapmak icin niye Elano'yu aldik? Onun yerine cok daha fizikli bir adami alirdik, Topal/Sarp ve alacagimiz pas yapacak fizikli defansif adami birlikte oynatir, onlerinde de Arda'yi falan serbest oynatirdik (veya sudan sebeplerle Lincoln'u gondermezdik) Cok daha iyi olurdu..

Bana kalırsa Lincoln'un takımdan ayrılısının en buyuk sorumlusu Bulent Korkmaz'dır. Oynattıgı futbol ve onyargılı yaklasımı ile.

Lincoln'un hatası yok mu? Peki ya ilk geldigi ve hiçbir sey oynamadıgı sezon farklı mıydı Lincoln? İlk senesinde, hiç bir sey oynamazken hatta kullandıgı 5 penaltıdan 2 sini kaçırırken, ustelik yine disiplinsizken, agzını acmayanlar, acanlara tepki gosterenler, ikinci sezonda Lincoln Skibbe'yle harika oynarken ama aynı sorunları cıkarırken yine susmus, ta ki Bulent hoca olunca Lincoln'u suclamaya baslamıs.

Kısacası, Lincoln geldigi gunden beri aynı Lincoln'du huy suy olarak. Ama nedense Bulent hoca zamanında rahatsız etti herkesi. Bulent'te sureci kotu idare etti hatta herseyi.

Bulent cidden rezil bir teknik direktor. Kompleksli, cagdisi, kinci. Galatasaray'i 2 asir geriye goturdu 3 ayda.

Bülent hocayı bahane etmeyin önce de kampa zamanında gelmiyordu sonra da farkeden birşey yoktu

Ha bu arada ölmüs oyuncuya kim para verirdi ki diyenler haklı bence ama peki oyuncu o hale nasıl geldi? L.Moskova'nın 7m euro teklif ettigi haberlerinin dolastıgı gunden 2-3 ay sonra Lincoln'u ölmüş oyuncu kıvamına kimler getirdi?

Oyuncuyu sevmesen, gozden cıkarsan bile, kulubun cıkarları geregi, oyuncunun ekonomik degerini kormaya calısırsın ki satabilsin diye... Ama nerde sozde G.Saraylılar Lincoln'e ders verip, kadro dısı bırakarak G.Saray'a zarar vermistir. 0 (sıfır) bonservis noktasına getirmek marifet mi? Yoksa oyuncuyu sene sonuna kadar bir sekilde idare edip, kulupten ayrılmaya zorlamak mı?

Bülent hocayı bahane etmeyin önce de kampa zamanında gelmiyordu sonra da farkeden birşey yoktu

Haklısın zaten sorun ordaya Kalli doneminde de Skibbe doneminde de kampa geç geliyordu. Asıl o zaman belli yaptırımları koymak gerekirdi. Ama ne yonetim yaptı ne de taraftar hiçbir sey oynamamasına ragmen Lincoln Lincoln diye bagırmaktan geri durdu.

Kalli doneminde takımdan kesildi nerdeyse, takım Lincolnsuz şampiyon oldu. Sevgi, iltimas bitmedi. Lincoln yine kampa geç katıldı. Skibbe'yle tavan yaptı. Yine displinsizdi. Neden Bulent hoca zamanında ayar verilmek istendi? En formda oldugu donem di halbuki. Yeni mi yapıyordu sanki disiplinsizlikleri? Hayır. Bulent'ın kisisel tutumu, G.Saray'a 5m euroya mal oldu kısacası. Oynattıgı futbol cabası.

Bi tarafınıza yırtsanız Lincoln artık Palmerias'ın oyuncusu ayrıca Elano ile Lincoln aynı tip oyuncular değil.

Sorun ne Lincoln ne Elano. Bana kalsa ikisi de ilk tercihlerim olmaz. Bana soran da yok zaten.

Uzuldugum ve başlıkla alakalı olan nokta, Lincoln'u cok degil 6-7 ay once 5m euroya satmıs olabilirdik, şimdi (tahminen)bedavaya verdigimiz oyuncuyu. Neden satamadık ve bu hale geldi, onu sorguluyorum.

Ben boşa giden paraya yanıyorum.

Sorun ne Lincoln ne Elano. Bana kalsa ikisi de ilk tercihlerim olmaz. Bana soran da yok zaten.

Uzuldugum ve başlıkla alakalı olan nokta, Lincoln'u cok degil 6-7 ay once 5m euroya satmıs olabilirdik, şimdi (tahminen)bedavaya verdigimiz oyuncuyu. Neden satamadık ve bu hale geldi, onu sorguluyorum.

Ben boşa giden paraya yanıyorum.

Niye satmadık kadro da düşünüyorduk çünkü ama o son kampa da gelmeyince ipler koptu

aslında rşjkaard la yeniden doğabilirdide belki karizma olan teknik direktöre çok kapris yapmazdı..

bu takımda onun yeteneğine ihtiyaç çok vardı.......

ve son zamanlarda ayağına top geldiğinde heyecanlandığım ender oyuncuydu....

Bugün belki Lincoln kalsaydı iyi bir sol açık olurdu. Dün bir renkdaş önermişti mantıklı geldi hele şu çalımdan sonra.

457.gif

----------M.Topal----------------

-------Elano------Arda------------

Keita-----------------------Lincoln

------------Baros-----------------

Bugün belki Lincoln kalsaydı iyi bir sol açık olurdu. Dün bir renkdaş önermişti mantıklı geldi hele şu çalımdan sonra.

457.gif

----------M.Topal----------------

-------Elano------Arda------------

Keita-----------------------Lincoln

------------Baros-----------------

Lincoln forvet arkasından (sistem onun üzerine kurulu olursa) başka yerde oynayamaz. Sol açıkta hiç oynayamaz :) .

Rahatca oynar, sagda BELKI oynayamaz.

Dalicam sana ha sonunda

Geri
Üst Alt