Çaykur Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

akbaba son maçta kötü oynamadı. klasik sürü psikolojisi 3-5 kişi kötü dedi diye izlemeyen bile kötü diyor. yalnız çok gol kaçırdı bugün atması lazım

Akbaba olmamaliydi, kazanan kadro bozulmaz mantıgi bitirdi bizi bu sezon. Nerden cikti bu

Hay senin kadrona da inadına da

kayıp olursa alsın evladını defolsun gitsin
Kerem e yer açamoyırsun , Oğulcana hiç süre vermiyorsun Feg yine 11 değil Onye aynı şekilde
akbaban 11

Emre, Akbaba gibi kondu ilk 11e

1616165897545.webp

Gsc kadroyu beğenmiyorsa maçı 3 farkla kazanırız.
Sanki Rize'de Kante Pogba Haaland var.
Kim oynuyorsa bu Rize'yi duman etmesi lazım.

Gscimbom mobil

Ben bir şey demiyorum. Forma adaleti diyip susuyorum.

Klasik fatih terim bu kadro puan kaybedene kadar değiştirmeyecek bizde sovmeye devam edicez

Bir kerede şaşırt hoca, Es kaza kazanırsak 5 hafta kadroyu bozmaz demiştim yine yanıltmadı her zamanki gibi. Puan kaybı ihtimali çok yüksek. Ha yine kazanırsak Hatay deplasmanında Akbaba şov olur çünkü kazandık.

Belhanda sonrasi küfürlere devam etmek icin akbaba oynuyoe sanirim

kayseri'deki gibi bir şans golü gelmezse bu ekip bir şey üretemez.

Gerçekten Cimbombomun çocuğu olsaydı bir bahane uydurup afını isterdi.

Hadi be Akbaba seni begenmeğenleri şasirt bi kere, artik donmen lazim uzun suredir sakatlanmiyorsun hic bisey yapamiyorsan biraz ruh koy ortaya bu taraftar seni tekrar bagrina basar

Feghouli dururken EmreA ilginç arkadaş bu adam takımı şampiyon yapacak adam biz kenarda köreltiyoruz, yedeklerle 11 maç yapsa Muslera faktörü devreye girmediği sürece yedekler alır maçı.

Neyse ki yedek kulubesinde Feghouli, Kerem ve Onyekuru gibi onemli silahlar var.

ilk yarıyı çöpe attık. bakalim ikinci 45 dk yetecek mi kazanmak icin

Geri
Üst Alt