Çebi: "1957 yılından önceki şampiyonluklar kurallar dahilinde herkese eşit şekilde yapılacaksa desteklerim"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1652873618834.png

Ahmet Nur Çebi: "Hakemleri eleştirip 'mağdurum' diyenlerle hakemlere çiçek verenler aynı kişiler."

Ahmet Nur Çebi: "1957 yılından önceki şampiyonluklar kurallar dahilinde herkese eşit şekilde yapılacaksa desteklerim. Eğer mantıklı olmayacaksa sayılmasın."

Ahmet Nur Çebi, "Ali Koç'un sadece Beşiktaş maçından örnek vermesi beni zora sokabilecek bırakabilecek bir durum, ben bunu yanlış bulduğumu söyledim. Ali Koç zaten haksızlıklara, adaletsizliklere sesini yükselten bir arkadaşımız. Sadece bizim işimizi bize bırakmasını beklerdim"

Ahmet Nur Çebi: "Vida ile pazarlık ediyoruz. Eski kontratı bittiği için valizini topluyor olabilir. Vida'nın şartları çok ağır. Bu şekilde bizimle olamaz. Vergilerle birlikte 5 milyon euroyu buluyor."

Ahmet Nur Çebi: "Cenk Tosun bizim evladımız. Onunla ben görüştüm. Görüşmeye de devam ediyorum. Ancak ücret konusunda aramızda çok fark var. Sevmek ayrı gerçekler ayrı. Kendi şartlarımda elbette gelmesini isterim."

Ahmet Nur Çebi: "Ben bu ülkenin bir yerinde doğmak zorundaydım. Trabzon'da doğdum. Trabzonsporlu değilim. Beşiktaşlıyım. Adım Ahmet Nur Çebi'dir. Bunlar kimsenin değiştiremeyeceği şeyler."

Ahmet Nur Çebi: "Abdullah Avcı'ya ödenecek tazminat ödendi. Ona ödenen tazminatla diğer hocalara ödediğimiz aynı hesaba geliyor. Beşiktaş'ın bir zararı yok. Beşiktaş için bir kayıptır ancak matematiksel anlamda bir kayıp olmamıştır."

gelen sapliyor giden sapliyor başkana

1957-1923 = 34

Fb: 11
BJK: 8
GS: 13
TS: 2

şu şekilde gayet adil. hem mevcut kupa fazlamız korunur hemde bjknin çaldığı 2 şampiyonluk adaleti yerini bulur.

1923 den itibaren sayalım o zaman

Ahmet Nur Çebi: "Ben bu ülkenin bir yerinde doğmak zorundaydım. Trabzon'da doğdum. Trabzonsporlu değilim. Beşiktaşlıyım. Adım Ahmet Nur Çebi'dir. Bunlar kimsenin değiştiremeyeceği şeyler."

Herkese eşit şekilde nasıl oluyor acaba.

TFF Kuruluş Tarihi: 1923

1923-1957 arası oynanan ligler

İstanbul Amatör Ligi : 1923-1952
İstanbul Profesyonel Ligi:1952-1959

Milli Küme: 1937-1950 (1947-1948 ve 1948-1949 da yeterli ilgi olmadığı için yapılmıyor)

Türkiye Futbol Şampiyonası: 1924-1951

(milli küme ile aynı dönemde de var, ilgi görmediği için pabucu 2-3 sene dama atılıyor ama milli küme de istenen ilgiyi alamıyor diye devam ediliyor, 1951’e kadar Beşiktaş, Fener vs katılıyor hatta)

Yukarıda ki liglerin en prestijlisi 1952-1959 İstanbul Profesyonel Ligi’dir. Kalanı hepsi amatör şampiyonalar, İstanbul Ligi de ulusal değildir. Öyle olduğu içinde, 1957-1959 arası UEFA kurulunca gelin ulusal bir organizasyon ile en azından kulüp gönderin diyor, ve Türkiye Kupası gibi bir organizasyonu kazanan Beşiktaş’a 2 beleş şampiyonluk veriliyor bunuj üzerinden.

O yüzden geçmişi kurcalamayın fazla diyorum Sn Çebi

Coğrafya kaderdir demiş.

Ahmet Nur Çebi: "Abdullah Avcı'ya ödenecek tazminat ödendi. Ona ödenen tazminatla diğer hocalara ödediğimiz aynı hesaba geliyor. Beşiktaş'ın bir zararı yok. Beşiktaş için bir kayıptır ancak matematiksel anlamda bir kayıp olmamıştır."

Tayfur Bingöl'ün 'Beşiktaşlıyım' söylemi hakkında Ahmet Nur Çebi:

Ahmet Nur Çebi: "Bizim planlamamız için biraz yaşlı ama bir bakalım. Orada da başarılı oldu. Planlamamız farklı ama gündeme de alınabilir."

Geri
Üst Alt