- 18 Mayıs 2011
- 53.363
- 57.305
- 4.613
Ahmet Nur Çebi: "Hakemleri eleştirip 'mağdurum' diyenlerle hakemlere çiçek verenler aynı kişiler."
Ahmet Nur Çebi: "1957 yılından önceki şampiyonluklar kurallar dahilinde herkese eşit şekilde yapılacaksa desteklerim. Eğer mantıklı olmayacaksa sayılmasın."
Ahmet Nur Çebi, "Ali Koç'un sadece Beşiktaş maçından örnek vermesi beni zora sokabilecek bırakabilecek bir durum, ben bunu yanlış bulduğumu söyledim. Ali Koç zaten haksızlıklara, adaletsizliklere sesini yükselten bir arkadaşımız. Sadece bizim işimizi bize bırakmasını beklerdim"
Ahmet Nur Çebi: "Vida ile pazarlık ediyoruz. Eski kontratı bittiği için valizini topluyor olabilir. Vida'nın şartları çok ağır. Bu şekilde bizimle olamaz. Vergilerle birlikte 5 milyon euroyu buluyor."
Ahmet Nur Çebi: "Cenk Tosun bizim evladımız. Onunla ben görüştüm. Görüşmeye de devam ediyorum. Ancak ücret konusunda aramızda çok fark var. Sevmek ayrı gerçekler ayrı. Kendi şartlarımda elbette gelmesini isterim."
Ahmet Nur Çebi: "Ben bu ülkenin bir yerinde doğmak zorundaydım. Trabzon'da doğdum. Trabzonsporlu değilim. Beşiktaşlıyım. Adım Ahmet Nur Çebi'dir. Bunlar kimsenin değiştiremeyeceği şeyler."
Ahmet Nur Çebi: "Abdullah Avcı'ya ödenecek tazminat ödendi. Ona ödenen tazminatla diğer hocalara ödediğimiz aynı hesaba geliyor. Beşiktaş'ın bir zararı yok. Beşiktaş için bir kayıptır ancak matematiksel anlamda bir kayıp olmamıştır."