Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Offf gece gece neden bulaştım sana bilemem, çok yanlış gelmişssin birader sen. neden tanıyım cem'i, adam Galatasaraylıyım diyorsa inanırım, sana niye inanıyım, sen kimsin, kimlerdendin, galatasaray altyapısı içinde gizli birr görevin mi var, kimsin? bana bunu açıkla

senle muhattab olamam ben diyeceğimi dedim sen ister itibar edersen ister etmezsin.inanan inanır inanmayan umrumda bile değil..cem için öyle büyük yeminler ediliyorsa sende benim bence boş konuşmadığımı düşünsen iyi edersin. ayrıca twitter da ben fenerliyim yazacak hali yok yani

senle muhattab olamam ben diyeceğimi dedim sen ister itibar edersen ister etmezsin.inanan inanır inanmayan umrumda bile değil..cem için öyle büyük yeminler ediliyorsa sende benim bence boş konuşmadığımı düşünsen iyi edersin. ayrıca twitter da ben fenerliyim yazacak hali yok yani

Bende diyorum ki sen kimsin sana inanayım?

allah kitapmi karıştırcam kardeşim fuzuli yere fenerli diyorsak fenerli neden başka oyunculara demiyorum düşmanlığımmı var bunlara

Ben de diyorum ki Messi Bucasporlu. Ne sallıycam kardeşim Bucalı diyosam Bucalı Xavi için niye demiyorum düşmanlığım mı var Messi'ye?

CEM SULTAN - Futbolcu Bilgileri TFF

Adamın sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

Servet'i günahım kadar sevmem hiçbir zaman kendini Galatasaray'a ait hissetmemiş hep profesyonellikten dem vurmuş biri.

Ama Cem'i kimse kahraman ilan etmesin şu yaptığıyla gözümden düştü ve ne amaçla yaptığını bilmesemde bu yaptıklarının ne sonuçlar doğuracağını az çok biliyorum.

Önce sözleşmesini uzatsın Galatasaray lı olduğunu açıklasın adam gibi, sonra gelsin konuşsun.

arda turan aydın yılmaz emre belozğlu uğur uçar emre çolak sabri sarıoğlu anıl dilaver bunlar ilk sözleşmelerini çekirdek parasına yaptılar amcam imza atmıyor vay anasını yawww..sen kimsin sorarlar sana babası duyumlara göre kulup seçiyormuş ceme

Emreyi bile demişsin ya. bence ölü taklidi yapmanın zamanı gelmiş.

Anıl Dilaver'in sakatlığı ne zaman geçecek Cengiz abi sen onu daha iyi bilirsin ?

arkadaşlar bir adam düşünün 10 yıldir gs altyapısında fakat bedelsiz gitme yollarını düşünüyor..isterse messi olsun,gs klubunun bir duruşu bir kültürü aneneleri vardır.burasını amcam dingonun ahırı sandı sanırım..

cengiz adebayor aslen zenci değil diyorlar buna ne diyorsun?

CEM SULTAN - Futbolcu Bilgileri TFF

Adamın sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

Servet'i günahım kadar sevmem hiçbir zaman kendini Galatasaray'a ait hissetmemiş hep profesyonellikten dem vurmuş biri.

Ama Cem'i kimse kahraman ilan etmesin şu yaptığıyla gözümden düştü ve ne amaçla yaptığını bilmesemde bu yaptıklarının ne sonuçlar doğuracağını az çok biliyorum.

Önce sözleşmesini uzatsın Galatasaray lı olduğunu açıklasın adam gibi, sonra gelsin konuşsun.

Yahu ne kahramanı be. İsterse fenerbahçeli olsun yahu ne alakası var bunla.Bu olayın insanlıkla alakası var.Gencecik bir çocuğa yapılan haksızlık var,çocuğun gururuna yedirememesi kadar doğal birşey var mı? Benim oğluma yapıcaklar bunu,ne bir yönetici ne teknik ekip anında müdahale edip çocuğa sahip çıkmıyacak,bunların kat be kat fazlasını yapardım.

cengiz 2012'de kıyamet kopacakmı bunu da bilirsin sen.

Bana bunlar ali cengiz oyunu gibi geldi. Günahını almak istemem. umarım fenerle bir anlaşma ve oynanan bir orta oyunu değildir yapılan. Canerin nasıl gittiğini biliyoruz. Orada Ardaya yapılan burada Servete yapılmış değildir umarım. Keşke Cem sözleşmesini uzatmış olsaydı.

Anıl Dilaver'in sakatlığı ne zaman geçecek Cengiz abi sen onu daha iyi bilirsin ?

ben gs la ilgili herşeyi medyadan değil ağızlardan bilriim.ama anıl mevzusunu tam bilmiyorum açıkcası istanbul dışındaydım.sadce sordum soruşturdum sanırım 6 hafta felan.bjk maçında şerefsiz 2 bjk li tekme atmışlar kasti dizine dizinde kıkırdak ödemi oluşmuş

arkadaşlar bir adam düşünün 10 yıldir gs altyapısında fakat bedelsiz gitme yollarını düşünüyor..isterse messi olsun,gs klubunun bir duruşu bir kültürü aneneleri vardır.burasını amcam dingonun ahırı sandı sanırım..

5 yıllık sözleşme uzatırsa ne yapacaksın Cengiz abi ? Uzatmazsa herkes sana haklısın diyecek.

Bana bunlar ali cengiz oyunu gibi geldi. Günahını almak istemem. umarım fenerle bir anlaşma ve oynanan bir orta oyunu değildir yapılan. Canerin nasıl gittiğini biliyoruz. Orada Ardaya yapılan burada Servete yapılmış değildir umarım. Keşke Cem sözleşmesini uzatmış olsaydı.
inan benimde ilk aklıma bu geldi

ben gs la ilgili herşeyi medyadan değil ağızlardan bilriim.ama anıl mevzusunu tam bilmiyorum açıkcası istanbul dışındaydım.sadce sordum soruşturdum sanırım 6 hafta felan.bjk maçında şerefsiz 2 bjk li tekme atmışlar kasti dizine dizinde kıkırdak ödemi oluşmuş

A2 maçında Atınç bilerek sakatladı Anıl'ı. 6 hafta yok. Çok kötü oldu tam oynayacakken. Atınç 3 maç ceza aldı.

Fenerin bize vereceği en büyük zarar Servet'i kovdurtmak değil takımda tutmak olur.

servet çetin abi olursa olacağı budur..tokat at bide akşam çık birşey yok de..

5 yıllık sözleşme uzatırsa ne yapacaksın Cengiz abi ? Uzatmazsa herkes sana haklısın diyecek.

yoo bu saatten sonra uzatsada birşey değişmez,o zamanında imzalayacaktı geçti tren..şimdi imzalarsa başka spekulasyonlar üretmek mümkün.mesela 650 bin tl lik yetiştirme bedelini veren klup çıkmadı mec bur kaldı gibi vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt