Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga konusu | İdari ve Teknik kadronun görevine son verildi

Ahmet Dedehayır orada durduğu sürece bu rezalet temizlenemez.. Baş sorumlusu kendisidir. Bugüne kadar klube verdiği zararları bir kenara bırakıyorum ama bu affedilemez bir olay. bütün basketbol şubesi gidiyor kendisi orada duruyor ve gevrek gevrek sırıtıyor.. yazıklar olsun

Ben cezalıyım,oynayamam diyemiyor mu?Kusura bakma ama bu işte herkes kadar Cemal'de suçlu.

Bence hazırlık maçı diye oynamıştır ceza resmi maçlarda diye sonra bazı işgüzarlar araya hile karıştırıp sahte evrakla federasyona çalımı atınca bu adamda yanmıştır.

Evet bu konu işin diğer tarafı. Çok kişinin canı yanacak diye düşünüyorum. Ve bu olay, kulübün duruşuna göre seçimleri de etkileyecektir. Ahmet Dedehayır'ın bu göz yumduğu rezillik inanılmazdır gerçekten.

Yönetimin futbolda bu kadar organize olup, hatta bayan baskette bu kadar organize olup erkeklerde bu kadar geriye gitmenin sebebini bulup çözmeli.

Adnan Polat'ın bu olayı tesadüfen de olsa öğrenip, kendisini bilgilendirmeyen herkesi Galatasaray'dan uzaklaştırmalı.

bunu yapacagindan süpen olmasin zaten

bu olayi bilen kac kisi varsa hepsi KOVULACAK!!!

tbf nin verecegi karari bekliyecegiz

Tüm idari ve teknik kadro derken Dedehayır bunların içine giriyor mu ?

çok şaşırdım bugün şok üstüne şok. yani rezalet ve ayıptır.

Cevap: İhraç mı geliyor?

Feneri yendik ... Keşke yenilseydikte adam gibi hakkımızla yenilseydik. Utandım Galatasray adına..

Yazıklar olsun,basketbol şubesi komple istifa etmeli.

Usulsüzlük malesef diz boyu bu yüzden büyük ihtimalle Galatasaray'ı küme düşürecekler. Cemal Nalga'nın da ömür boyu olmasa bile en az 4 yıl ceza almasını bekliyorum. Okan Çevik, Koray Mincinozlu gibi isimler Galatasaray Lisesinden çıkma bu takımın örfünü adetini en iyi bilen isimler. Nasıl böyle bir saçmalığa alet olunur bilemiyorum. Dedehayır'da elbette istifa edecek ve bu kaçınılmaz son diyebiliriz.

Kişilerin isimleri deşifre edilmeli.

Sakin ol efendi :) kimse saf değil merak etme sen

Herkes gergin şu anda sakin olmakta fayda var.

Farzet ki adam gerçekten kuş ve buraya seni beni tahrik etmeye geldi. Şu ruhiyet - i halimizde onu bizi tahrik etmesine ihtiyacımız var mı ?

Verilecek, yapılacak bir şey, kovulacak biri varsa yetkililer var zaten sana da bana da düşmez bu.

Sakin OK

Farkındaysanız ben cezalarla ilgili hicbir yorumda bulunmadım.. hakettigimiz neyse verilsin ihracsa ihrac..

Biz karsı yakanın taraftarları gibi at gozlugu takmıs insanlar degiliz..

Benim canımı sıkan orda atılan mesaj sayısı 20 olup da 21. mesajda Galatasaray yönetimine cekin gidin rezillik vs diyen bir insan görmekti...

Eger o arkadasın oyle bir amacı yoksa ozur dilerim ondan da..

Ama hepimiz biliyoruz ki bu tarz insanlara cok rastlıyoruz..

Beni deli eden olay bu

İsim verebilirmisiniz..

Kimlerin görevine son verildi teknik kadrodan..

Cevap: Kulüpten Resmi Açıklama Geldi

Böyle rezalet olabilir mi?

Yazıklar olsun!..

Cevap: İhraç mı geliyor?

Ne ceza gelirse boynumuzu eğip gideriz.Bu bizim ayıbımız.

Tüm idari ve teknik kadro derken Dedehayır bunların içine giriyor mu ?

Giriyor. Fakat yönetim kurulunda mı tam bilmiyorum. İstifa etmesi gerekiyor sanırım öyleyse.

He etmese bile şundan eminim ki şu saatten sonra o kulübün kapısından içeri girmesi yüzsüzlüğün ötesidir. Gerçi bunca zamandır böyle bir rezaleti geçiştirmesi bile büyük ayıptır.

Hiç beddua etmedim hayatımda ama şu adamın Allah bin türlü belasını versin. 100 yıllık kulübe bu yapılmaz. Ayıptır, günahtır. Milyonlarca taraftarın, ona güvenip iş veren yöneticilerin ne suçu vardı! Rezalet.

Şerefsiz herif.

Yanarim yanarim Cemal Nalga gibi bi kazma oyuncuya hazirlik macinda bile muhtac oldugumuza yanarim...

Büyük bir ihtimal ligden düşürüleceğiz arkadaşlar. Rezalet ya off..

son günlerde zaten karabulutlar dolaşıyordu tepemizde

2 haftadır üstüste derbide olan olaylar

bugün ardanın domuz gribine yakalanma haberi

hemen ardındanda bu haber

Geri
Üst Alt