Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.660
- 7.071
- 718
Ya bu ülkede herkes çok haklı anasını satayım. Bir insan evladı da rezalet iş yaptığını kabul etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Burası Türkiye üstatCemal özgörkey ile yönetimin arasında bir çekişme olduğunu nereden anladınız. Yazının hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile bir çekişme ilişkisi çıkartamadım...
biraz baskan ve yönetimde bitiyo bu pazarlama işi.aysal olsa direkt girişirdi bu tarz seylere magazada,cemal özgörkey iyi bi seçim degildiBen Götüme Icardi dövmesi yaptirma eşiğine gelmiş adamım sen bu adamı store de pazarlayamıyoraan başarısızsındır
Harbiden merak ettim yönetim ile ters düştüyse küfür edeceğim ama ters düştüğü ile ilgili yazısından bir anlam çıkartamadım. Hatta takım başarılı biz de mağazacılık tarafında aynı başarıyı gösterdik diyor. Şu absürt projesi sebebi ile ayrıldığını falan söylemiş. Colombus muydu neydi...Burası Türkiye üstat
Harbiden merak ettim yönetim ile ters düştüyse küfür edeceğim ama ters düştüğü ile ilgili yazısından bir anlam çıkartamadım. Hatta takım başarılı biz de mağazacılık tarafında aynı başarıyı gösterdik diyor. Şu absürt projesi sebebi ile ayrıldığını falan söylemiş. Colombus muydu neydi...
Burada yönetimdeki diğer kişilerle ters düştüğünü anlayabilirsin.Diğer taraftan, benimsemediğimiz konular arasında en önemlilerinden biri olan forma sponsorluğu için sürdürülen görüşmelerde Mağazacılık şirketimizin tamamen dışarıda bırakılmasına anlam vermekte güçlük çektiğimizi ve de bu sponsorluk alanı için dünyaca önemli bazı markalardan gelen tekliflerin de değerlendirmeye alınmadığını gözlemlediğimizi bilgilerinize sunmak isteriz.
Burada da Erden Timur'a laf atıyor.Ayrıca şahsım adına seçilmiş bir Yönetim Kurulu üyesi olarak Başkan Yardımcılığı görev ve sorumluluklarıma devam edeceğimi bildirmek isterim.
Üstüne tüm bunları klube ait GS store resmi hesabından paylaşıyor.Burada yönetimdeki diğer kişilerle ters düştüğünü anlayabilirsin.
Burada da Erden Timur'a laf atıyor.