Cemal Özgörkey ve Ekibi, Mağazacılık A.Ş'deki Görevlerinden İstifa Ettiler

cemal kendı mı sattırdım sanıyor bu formaları falan :D

İstifa eden şahıslara kin güdmek zorunda değiliz.

Resmi hesaptan paylaşmak ne demek bu nasıl rezalet

Bütün ülke İcardi aşkı ile tutuşurken gidersin en basitinden tüm mağazayı İcardi aksesuarları olsun, shirt olsun ne bilem ev essaglari ile donatirsin ki millet de gelip alsın ama belli ki onu bile akıl edememiş.

Cemal Eşref’in yönetimde ki Truvası olarak duruyor zaten en başından beri.

Mağazacılık kısmında hiç bir şey yapamadı görevi bu olmasına karşın.

Ne zaman erden timur basına açıklama yapacak yönetimin içinden birileri çıkıntılık yapıyor düşmanı dışarıda aramaya gerek yok.

yerinde olmus istifası

Cemal özgörkey ile yönetimin arasında bir çekişme olduğunu nereden anladınız. Yazının hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile bir çekişme ilişkisi çıkartamadım...

Ben Götüme Icardi dövmesi yaptirma eşiğine gelmiş adamım sen bu adamı store de pazarlayamıyoraan başarısızsındır
biraz baskan ve yönetimde bitiyo bu pazarlama işi.aysal olsa direkt girişirdi bu tarz seylere magazada,cemal özgörkey iyi bi seçim degildi

Burası Türkiye üstat
Harbiden merak ettim yönetim ile ters düştüyse küfür edeceğim ama ters düştüğü ile ilgili yazısından bir anlam çıkartamadım. Hatta takım başarılı biz de mağazacılık tarafında aynı başarıyı gösterdik diyor. Şu absürt projesi sebebi ile ayrıldığını falan söylemiş. Colombus muydu neydi...

İşler iyi giderken her zamanki gibi kim çıkıp kaos yaratacak diyordum, yine çıktılar.

Erden Timur konuşacağım dedikten sonra böyle birşeyin olması manidar. Bu arkadaş bir daha Galatasaray üzerinden para kazanmaz umarım.

Ileriki günlerde koç grubuna ait bir işin başına geçerse kimse şaşırmasın.

Harbiden merak ettim yönetim ile ters düştüyse küfür edeceğim ama ters düştüğü ile ilgili yazısından bir anlam çıkartamadım. Hatta takım başarılı biz de mağazacılık tarafında aynı başarıyı gösterdik diyor. Şu absürt projesi sebebi ile ayrıldığını falan söylemiş. Colombus muydu neydi...
Diğer taraftan, benimsemediğimiz konular arasında en önemlilerinden biri olan forma sponsorluğu için sürdürülen görüşmelerde Mağazacılık şirketimizin tamamen dışarıda bırakılmasına anlam vermekte güçlük çektiğimizi ve de bu sponsorluk alanı için dünyaca önemli bazı markalardan gelen tekliflerin de değerlendirmeye alınmadığını gözlemlediğimizi bilgilerinize sunmak isteriz.
Burada yönetimdeki diğer kişilerle ters düştüğünü anlayabilirsin.

Ayrıca şahsım adına seçilmiş bir Yönetim Kurulu üyesi olarak Başkan Yardımcılığı görev ve sorumluluklarıma devam edeceğimi bildirmek isterim.
Burada da Erden Timur'a laf atıyor.

Burada yönetimdeki diğer kişilerle ters düştüğünü anlayabilirsin.

Burada da Erden Timur'a laf atıyor.
Üstüne tüm bunları klube ait GS store resmi hesabından paylaşıyor.

Adamda art niyet olmasa asıl bunu yapmazdı. Kaç yaşına gelmiş iş adamı bunu mu bilmeyecek.

Varsa bir sıkıntın istifanı et. Kimse seni zorla tutmuyor orada. Git bir basın açıklaması yap, kendi hesabından yaz istifanı. Ne o öyle. Kulübe ait resmi bir hesaptan bu paylaşımı yapmak.

Adam bariz art niyetli.

Geri
Üst Alt