Cemal Özgörkey ve Ekibi, Mağazacılık A.Ş'deki Görevlerinden İstifa Ettiler

Galatasaray Store'un, Stadın, GSTV'nin ve Galatasaray alt yapısının artık profesyonelleşmesi şart. Erden Timur mu ilgilenir başka yönetici mi bilmem ama şu saydıklarımdan memnun kaç kişi var?

Galatasaray da hiç başarı cezasız kalmaz. Fosil dinazorlar küçük olsun bizim olsun zihniyetine sahipler. Onun için biz taraftarlar elimizden geldiği kadar Erden Timur’a destek olmalıyız.

Başkan yardımcılığından da uzar misin bilader.

Evet başlıyoruz

Bakalım bu başarı cezasız kalacak mı

Erden ağabey için gerekirse hapis yatarız

forma tanıtımı videosunun başına kendisini koymuş. bu bile nasıl bir karakter olduğuna dair donedir.

Avrupa'da yeniden ismimizin çok fazla telafuz edildiği döneme giriş yapıyoruz muhtemelen birçok insan yurt dışında bize sempati duyup forma almak isteseler ortalıkta forma bulamayacaklar. Manchester zaferinden sonra Crystal Palace taraftarları hatıra olsun diye efsaneleri Zaha-Galatasaray forması almaya kalksa muhtemelen bulamayacak.

Daha öncede Cemal Özgörkey ile ilgili bazı problemler vardı istifa edeceği konuşulurken görevde kalmıştı ama değişen bir şey yok sadece istifası geç oldu.

Günümüz çağında gerek digital gerek mağazacılıkta artık çığır açmalıyız.

Istifa etmeden bunu direkt kovamıyorlar mıydı.

An itibariyle takımın kalitesine yakışmayan tek şey store’du zaten.

Maç günü en işlek mağazası vadiistanbul’da bile doğru dürüst ürün bulamıyorsun. Özel seri ürünler, şampiyonluk şampiyonlar ligi tişörtü, atkısı vs stat dışında hiçbir mağazada bulamıyorsun. Ha ne zaman iş işten geçmiş oluyor, o zaman ortaya çıkıyor.

23. Şampiyonluk tişörtü şampiyonluk kutlamalaeı zamanında 5 mağaza dolaştım yok, sitesinde yok. Şimdi mağazalara koymuşlar. Yeni 4 futbolcuya özel forma üretildi. Icardi, Mertens, Apo, Kerem.. Bu 4’ünün de alayım dedim. Icardi hariç diğerlerini bulamadım. Bu hesapsız, kitapsız işlerden bıkmıştım. İyi oldu..

Geri
Üst Alt