Cengiz: "Aysal'dan sözünü tutup Basketbol şubesine sponsor olmasını bekliyoruz"

San Diego'daki o parkta şu cono ablalardan da var mı? burası adana dünyanın en tehlikeli yerlerinden;

Cono mono bilmem, tehlike sidiği yarıştırmıyorum da '' biz x yerliyiz adamı şöyle yaparız, amarika neymiş biz adanalıyız'' vs gibi söylemlere karşı alerjim var. Doğru ve gerçekçi değil çünkü, ABD'nin sıkıntılı bölgelerinde adamı madam yaparlar madam. Sen de 10 psikopat varsa oralarda 100 var. Evsizlerin en az 3 te 1'i manyağın önde gideni.

Adana lılar heralde böyle şöyleri güzel ve üstün birşey sanıp bunlarla övünüyor galiba bir memlektin ne kadar yaşanılmaz bir yer olduğunu ısrarla gösterme çabasındalar

Azizim adananın çoğu yerinde gündüz gezilemeyecek yelere gece gitmişliğimiz var zira oradaki sevgi yüklü analar böyle işte...Bak nene ne diyor hayır tamam :) diye...

Eger bu götüntüler icerik olarak gercek ise, yani bir cocuga bira ve sigara icirme mevzusu, ben öyle ana babanin aklina tüküreyim.
Bunun disinda Adanaya hic gelmedim, Istanbul ve Mannheim sehirlerinde ikamet ediyorum.
Istanbul da Gazi Mahallesine de gittim, Almanya Mannheim sehrinde Jungbusch semtine de.
Bu beylik laflara benim karnim tok.

Cono mono bilmem, tehlike sidiği yarıştırmıyorum da '' biz x yerliyiz adamı şöyle yaparız, amarika neymiş biz adanalıyız'' vs gibi söylemlere karşı alerjim var. Doğru ve gerçekçi değil çünkü, ABD'nin sıkıntılı bölgelerinde adamı madam yaparlar madam. Sen de 10 psikopat varsa oralarda 100 var. Evsizlerin en az 3 te 1'i manyağın önde gideni.
Ben bir şey demedim ki sen alıntıladın yine beni üstat sonra da yarış tutmuyorum diyorsun seni hakkaten algılayamıyorum bazen üstat

Adana lılar heralde böyle şöyleri güzel ve üstün birşey sanıp bunlarla övünüyor galiba bir memlektin ne kadar yaşanılmaz bir yer olduğunu ısrarla gösterme çabasındalar

Aynen öyle. Övünülecek bir şey yok ortada.

Ayrıca Aysal sözünü tutsun, kaç yıldır sponsor olacak arada bir tv'lere çıkıp artistik yapmasın. Bak şimdi şahsıyla çatışmayan bir başkan var, bahanesi de yok yani.

Yoo sadece hayal aleminde yaşamanın anlamı yok gerçekler bunlar...Tarlabaşında oda eski zamanında yahut dolapdere sanayisinde filan hacıhüsrevde yürüyüp kendini bir şey sanan çok gördüm de istanbulda hatırıma memleket geliyor tebessüm ediyorum o kadar...Neymiş pitbullları varmış yeni nesil mafyanın :) bizim sıradan çingenelerin de ayıları vardı :) tef çalar oynatır yeri gelir adam çiğnetirlerdi yetiştik yani :)

Aynen öyle. Övünülecek bir şey yok ortada.

Ayrıca Aysal sözünü tutsun, kaç yıldır sponsor olacak arada bir tv'lere çıkıp artistik yapmasın. Bak şimdi şahsıyla çatışmayan bir başkan var, bahanesi de yok yani.
Aysal konusunda zaten mutabıkız da kim övünüyor serserilerle ??? sadece kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş o hesap

Bu mevzu san diego, adana ve gazi mahallesine nasil ulasti

ub.msji

Eger bu götüntüler icerik olarak gercek ise, yani bir cocuga bira ve sigara icirme mevzusu, ben öyle ana babanin aklina tüküreyim.
Bunun disinda Adanaya hic gelmedim, Istanbul ve Mannheim sehirlerinde ikamet ediyorum.
Istanbul da Gazi Mahallesine de gittim, Almanya Mannheim sehrinde Jungbusch semtine de.
Bu beylik laflara benim karnim tok.
Gazi politik tarafını çıkarırsan ortalama bir cono mahallesinin yanında chelsea gibi kalır herhangi bir polist tanıdığın varsa sor polislerin türkiyede en çok çekindiği insanlardır...ortalama bir cono kadını tek başına bir tırı kaldırır şöförünün üzerinden geçer otobana yapıştırır...

Gazi politik tarafını çıkarırsan ortalama bir cono mahallesinin yanında chelsea gibi kalır herhangi bir polist tanıdığın varsa sor polislerin türkiyede en çok çekindiği insanlardır...ortalama bir cono kadını tek başına bir tırı kaldırır şöförünün üzerinden geçer otobana yapıştırır...
Ilgilenmiyorum.

Geri
Üst Alt