Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
San Diego'da bir park var, adını unuttum gece oraya gitte göstersinler sana hürriyet mahallesini tersten.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
San Diego'da bir park var, adını unuttum gece oraya gitte göstersinler sana hürriyet mahallesini tersten.
San Diego'daki o parkta şu cono ablalardan da var mı? burası adana dünyanın en tehlikeli yerlerinden;San Diego'da bir park var, adını unuttum gece oraya gitte göstersinler sana hürriyet mahallesini tersten.
San Diego'daki o parkta şu cono ablalardan da var mı? burası adana dünyanın en tehlikeli yerlerinden;
Azizim adananın çoğu yerinde gündüz gezilemeyecek yelere gece gitmişliğimiz var zira oradaki sevgi yüklü analar böyle işte...Bak nene ne diyor hayır tamamdiye...
Ben bir şey demedim ki sen alıntıladın yine beni üstat sonra da yarış tutmuyorum diyorsun seni hakkaten algılayamıyorum bazen üstatCono mono bilmem, tehlike sidiği yarıştırmıyorum da '' biz x yerliyiz adamı şöyle yaparız, amarika neymiş biz adanalıyız'' vs gibi söylemlere karşı alerjim var. Doğru ve gerçekçi değil çünkü, ABD'nin sıkıntılı bölgelerinde adamı madam yaparlar madam. Sen de 10 psikopat varsa oralarda 100 var. Evsizlerin en az 3 te 1'i manyağın önde gideni.
Adana lılar heralde böyle şöyleri güzel ve üstün birşey sanıp bunlarla övünüyor galiba bir memlektin ne kadar yaşanılmaz bir yer olduğunu ısrarla gösterme çabasındalar
Yoo sadece hayal aleminde yaşamanın anlamı yok gerçekler bunlar...Tarlabaşında oda eski zamanında yahut dolapdere sanayisinde filan hacıhüsrevde yürüyüp kendini bir şey sanan çok gördüm de istanbulda hatırıma memleket geliyor tebessüm ediyorum o kadar...Neymiş pitbullları varmış yeni nesil mafyanınAdana lılar heralde böyle şöyleri güzel ve üstün birşey sanıp bunlarla övünüyor galiba bir memlektin ne kadar yaşanılmaz bir yer olduğunu ısrarla gösterme çabasındalar
Ben bir şey demedim ki sen alıntıladın yine beni üstat sonra da yarış tutmuyorum diyorsun seni hakkaten algılayamıyorum bazen üstat
Aysal konusunda zaten mutabıkız da kim övünüyor serserilerle ??? sadece kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş o hesapAynen öyle. Övünülecek bir şey yok ortada.
Ayrıca Aysal sözünü tutsun, kaç yıldır sponsor olacak arada bir tv'lere çıkıp artistik yapmasın. Bak şimdi şahsıyla çatışmayan bir başkan var, bahanesi de yok yani.
Wowowow işte burada red line'ı çekmek zorundayım.Aysal konusunda zaten mutabıkız da kim övünüyor serserilerle ??? sadece kavgaya yavrusu kuzgun görünürmüş o hesap
nükte ile gerçeği ayırt edememen başka zaten espriyi başlatan adamı yarışmakla itham etmen başka sıkıntıYazmadın mı burası adana dünyanın en tehlikeli yerlerinden sonra da Video koydun
Almanya, Mannheim, Jungbusch var, atlamayalim renktas.Bu mevzu san diego, adana ve gazi mahallesine nasil ulasti
ub.msji
Gazi politik tarafını çıkarırsan ortalama bir cono mahallesinin yanında chelsea gibi kalır herhangi bir polist tanıdığın varsa sor polislerin türkiyede en çok çekindiği insanlardır...ortalama bir cono kadını tek başına bir tırı kaldırır şöförünün üzerinden geçer otobana yapıştırır...Eger bu götüntüler icerik olarak gercek ise, yani bir cocuga bira ve sigara icirme mevzusu, ben öyle ana babanin aklina tüküreyim.
Bunun disinda Adanaya hic gelmedim, Istanbul ve Mannheim sehirlerinde ikamet ediyorum.
Istanbul da Gazi Mahallesine de gittim, Almanya Mannheim sehrinde Jungbusch semtine de.
Bu beylik laflara benim karnim tok.
Ilgilenmiyorum.Gazi politik tarafını çıkarırsan ortalama bir cono mahallesinin yanında chelsea gibi kalır herhangi bir polist tanıdığın varsa sor polislerin türkiyede en çok çekindiği insanlardır...ortalama bir cono kadını tek başına bir tırı kaldırır şöförünün üzerinden geçer otobana yapıştırır...
Konuda ben varsam ne demişsem diyeyim fanatik bir şekilde sanki 40 yıldır muhabbeti dönmüşçesine kamplara ayrılan renktaşlar var o yüzden...Bu mevzu san diego, adana ve gazi mahallesine nasil ulasti
ub.msji
iyi ediyorsun da ne diye alıntılıyorsun beni üstat ilgilenmiyorsan?Ilgilenmiyorum.