Cengiz: "Aysal'dan sözünü tutup Basketbol şubesine sponsor olmasını bekliyoruz"

Ödemelerde benim önceliğim futbolda… FFP var. 3 yıl için 750 milyon liralık yükümlülük altına girdik. Daha cuma günü 30 milyon liralık ödeme yaptık. Düşünün, öyle sözleşmeler vardı ki şampiyon oluyorsunuz, 10 gün içinde futbolculara ödeme yapmak zorundasınız. Ödemezseniz faiz işlemeye başlıyor. Ödeme yapmaya mecburuz aksi takdirde ceza alırız.

Su bölüm bile Dursunun mali acidan basarili olmadiginin özeti.

Gidin azerilerin kapısını çalın sponsor için bizim dinazorlar cimri hepsi ali fatinoğlu vs hepsi reklam için gelmiş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun ağabey geleceğin teminatıdır

yoo gerçekler bunlar borsada hisse toplamaya karar verdiğinde hanımını boşadı...sonraki başkan olmaya karar verdiğinde rum eşini aldı sonra başkanlığı bırakmaya yakın onu da bıraktı lig tv spikeriyle takılıyor gerçekler bunlar sana da hürmetler
oh yarasin baskanima. vizyonuyla, dinamizmiyle ve yasattigi mutluluklarla anacağız büyük baskan ünal aysal'i.

onu ve GS'yi bitirmek isteyen siyaseti, siyasetin kuklalarını ve Fatih terim'in o günkü satışını da affetmeyeceğiz.

Buyuk baskan hangi spikerle takiliyor acaba?

Buyuk baskan hangi spikerle takiliyor acaba?
unal-aysall_8626.jpg

Murat Reis, hanımın adı birsu eren...Önce sevgilisiyle sonra da eşiyle;

Ne biliyorsun??? Tuncay hamile bıraktığı kadını spikerle değiş tokuş edip sonra da zaten evli değilim aldatma söz konusu değil demiyor mu mr. botox bir alfa erkeği olduğundan mutlaka backupı vardır ve birsunun da haberi :) onun için hala olabilir :) unutma televizyonu sadece orta halliler değil zenginler de izliyor :)
Hoslastigim bir spiker vardi da acaba o mu diye sordum. Degilmis. Hurmetler.

bu şeye benziyor
çalışmadan para kazanmak
çalışmadan sınav kazanmak gibi

olmaz böyle başkan olmaz :)

Yine acemice bir aciklama hea

Arsenal Chelsea duyumu beni cok fena gaza getirdi hadi bakalim

Bu adam evli degil mi yahu ?
ikinci karısını da ilk karısından boşanmadan almıştı ve ilk karısı da gayet memnuniyetle karşılamış ünal'a feda olsun demiştir;

Ahu Aysal: Ünal’ı çok sevdiğim için boşandım

bu arada baronunuz da akgezen :)

Ünal Aysal: Başbakan'ı dinledim 3 çocuk yaptım

sinancım soruna yukarıda cevap verdim zaten önce sevgilisyle sonra da eşiyle...

Hep derim namus orta sınıfın hayat tarzıdır...Eğer bir adam yahut kadın kendine namuslu diyecekse hem fakir hem de zengin olmalıdır ki fakirken namusunu satmasın zenginken de namus satın almasın...Çok şükür 3 sınıfta da bulundum :) Ama tabii ki alfa olmadığımızdan da olabilir Ünal bazgan gibi davranmamak :)

Yalnız türk köylüsüne komşusuna bakıyor, enişte-kayın :) esprileri yapanların riyakarlığı da başka...Anadoluda yapılınca ooouuuuvvvv ünal aysal yapınca adam şovalye alan memnun satan memnun....Hayır kardeşim adamın yiyeceğinden çok parası var kadınlar da paradan memnun bu kadar...Galatasaray ilkelerin ocağıdır ne yazık ki 550 senede bir tane o da bir tane ilkesiz sızdı aramıza...Onun ağa babası İnan Kıraç ise tam tersi namus timsali bir adamdır karısını kısır olduğu için boşamamış evlatlık edinmiş, yatalak eşini tek bir kez bile aldatmamıştır...

Yani demem o ki genelleme yapmayın her statüden her toplumdan her türlü adam çıkar...Ama varsa da bir suçlu onu korumayın, linç etmeye gerek yok ceviz kırıyorsa çerezlik eğlence olmayı da kabul etmiştir yani hamama giren terler ver ordan birsu da içsin kana kana ünal aysal baya bir hamam terletti :)

Konu yine amacından sapmış bize ne aysalın karı kız mevzularından yahu

Geri
Üst Alt