Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Aysal adam mi madam mı gorucez ?
Sozunu tut diyor kisaca !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 sayfa sonra çok güzel özet geçtin malum benden de büyüksün hayat tecrübesi...Ben de teknik detay veriyorum spk-ttk filan...Aysal adam mi madam mı gorucez ?
5 sayfa sonra çok güzel özet geçtin malum benden de büyüksün hayat tecrübesi...Ben de teknik detay veriyorum spk-ttk filan...
Aysala sallayan dursun gibi Başkan gerek. Bide başarılı deniyor, zaten uğur Ä göre gümbür gümbür geliyordu seçim de ????
Üstat 1 başkana da değil 3 başkan ve 3 branş hocasına söz verdi...Perde arkasına yazacaktım ama buraya değineyim neden sözünü tutmadığını zira duygun hocaya söz verdiğinde ya vergi verecekti ya da bize sponsor olacaktı mastürbasyon için sponsorluğu tercih etti ama daha sonra gelir elde etmediğinden türkiyede vergi de çıkmadı kendisine ki sponsorluk harcamasından düşsün...Ekrem Memnun-Sedat İncesu-Ergin Ataman kaç defa akmerkezden boş döndü aha orada açıklamalar...Malımız bu...550 senenin diyeti...Benim derdim bir daha böyle playboylar gelmesin bize gitsinler bejeke ve febe jigolo yuvası orada takılsınlar...Hahaha. E olacak o kadar.
Benim anlamadigim şey şu.
Bi eski baskan var gelsinler basket subesine sponsor olayim demis. Sonra olmayinca sorduklarinda " E talep etmediler ki" demis.
Simdi baskan delikanli isen sozunu tut diyor.
Ben Aysal gibi zengin biri olup eski GS baskani olarak soz versem ne yapar eder o sozu tutarim.
Ama ulkede sozunu tutmak gibi ahlaki bir deger kalmadigindan o sahtekar da kiviracaktir ve burada oldugu gibi "Sozunu tutmayip milyonlarin onunde yiyen" aysal gibi karaktersiz haysiyet fıkaralarina arka cikacak bi dolu adam cikiyor iste GS forumunda bile.
Cunku bu konuda Aysali savunanlar da soz verip tutmayan ve bunda da bir sakinca gormeyen karaktersizler de ondan.
Yahu EL de kac yildir final oynayan fb nin sponsorlari sirasiyla murat ulker, ferit sahenk ve simdi de ali koc degil mi ?
Eh bizim de zengin ve soz vermis bir eski baskan var hazir.
Simdi hiiiic kivirmadan judgement day: Eyyyyyy unal aysal verdigi sozu tutan adam misin, madam misin ? Goster bize. Ben ne oldugunu biliyorum da 25 miyon da gorsun !![]()
Dursun özbek sevdalıları hakkındaki fikirlerin nelerdir sn renktaşımKafa şheapmayalım
Ozan reisten sana gelsin üstat;Kafa şheapmayalım
Dursun özbek sevdalıları hakkındaki fikirlerin nelerdir sn renktaşım
Doğuşun resmini koyalım
Sezarın hakkı sezaraYalnız hakikaten en az 15 yaş genç gösteriyor.
Doğuşun yurtlardaki tecavüzcülere ettiği küfürü post olarak attın ya üstat ince gördüm ben de seni gayet açık değil mi?Ne dion ismailcim
Zırtpırt netflix izleyenlere hürriyet mahallesinden selam getirdik...
NOT:Ondan sonra da her seçim dönemi sükütu hayal...Kitlenizi tanıyın önce...San Diego mu burası???