Cengiz: "Aysal'dan sözünü tutup Basketbol şubesine sponsor olmasını bekliyoruz"

bu ne anlatiyor lan donk ayarinda futbolcu kimmiş birde imza parasi menajer parası demis begenmiyorsa s.ktrsin gitsin. emre colak sozu tam fiyasko. O halde gomiste zamda hakli,garryde isteginde hakli hatta 2 senedir zam diye aglayan yasin bile hakli.

Donk konusunda sıçmıştı bu açıklamasıyla sıvamış..
Biraz pazarlık yapsaydınız 1.2 milyon euro başka da bir ikim yok diye bak bakalım en geç 2 haftaya koşarak imza atmıyormu? GSARAYın parasını kendi paran gibi görsen çöpe atmazdın böyle yazıklar olsun seni başkan oldu diye sevindiğim güne

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskanlik döneminde para vermeyen,aksine danismanlarini ve arkadaslarini Kulup üzerinden zengin eden bir sahis sponsor olmaz diye düsünüyorum

Arkadaslari ve danismanlari derken Hajrovic ve ontivero transferlerinde cebine para indiren sahislardan bahsediyorum

DhUIMzFWsAAu3dI.jpg

baskan bunu daha öncede yaptı. direkt taraftarın kucağına atıyor kişileri. ha iyi mi yapıyor? sonuna kadar! yoksa bu pinti heriflerin elini atacağı yok bu işe.
hatta taraftarda sosyal medyadan baskı yapsa efsane olur bu isimlere. gs hesaplarını örgütleyip yapmak lazım aslında.

Zenginler hic bir zaman gercek taraftar olamaz, cikari icin taraftar olur. 1 milyar dollari varsa neden 2 olmasin der. Onun icin de yönetime gelen kim olursa olsun albayrak buna dahil kendi cikari icin yönetime aday olur

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Ünal Aysal'ın tavrına şaşırmıyorum.

Kendi patronum buna çok güzel örnek. Teknoloji ile arası iyi değil ama yine de ilgili. Bu konuda benden yardım alıyor, dolayısı ile istediği cihazların alımını ben yapıyorum. Adam milyoner olmasına rağmen ucuzuna kaçıyor devamlı.

Aynısı tüm başkanlar için geçerli. Bir tanesi bile cebinden yatırdığı parayı bıraktı mı kulübe? Ben hatırlamıyorum. Dursun daha mazbatasını teslim etmeden işlemlere başladı.

Geri
Üst Alt