Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Seni oraya oturtanın .....

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi sen hoca getirsen yeni yönetim ne yapacak onu kovup tazminat mı ödeyecek?

egon batsın cengiz

Ah başkanım Ah!

Şu açıklamayı ve hamleyi geçen sene devre arasında yapsaydın şimdi 2 tane daha şampiyonluğumuz ve en az 300-400 milyon kârimiz vardı :(
Sen ve senin giblerin akıl sağlığı başkandan da kötü

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm adaylar sadece bir teknik direktör derken bu çalışmam diyerek resmen önümüzdeki seneyi çöpe atıyor . madem bu kadar adamsın neden geçen sene ya da önceki sene yapmadın bu hamleyi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başkana allah acil sifa versin hic iyi gorunmuyor. Basin toplantisinda soylediklerini kaale alip tartismak manasiz geliyor bana.

adam resmen önümüzdeki sezonu sabote ediyor bu ne saçmalık. 19 hazirana kadar kulübün kapısını kapatmak demek, zaten o tarihde de seçim olmazsa hepten saçma sapan bir durum oluyor

Bu şartlarda iyi bir hoca gelmeside zor. Yönetimin gideceğini bile bile hangi hoca kabul eder takımı almayı, ayrıca diğer adayların tamamı mevcut hoca(Fatih Terim) ile devam edeceğiz derken.

Bunun meali Galatasaraya ihanettir. Cezası ihraçtır, lamı cimi yok.

Neyi düşünerek böyle bir söyledi anlamadım.

Hainlik ediyor şuan başkan...

Yeni yönetim biz çalışacağız dedi.

Sevseniz de sevmeseniz de FT'nin bazı kararları, hareketleri yanlış olsa bile kalmalıdır.

Bu kaotik Türkiye ortamında, bu yönetim ile, bu bütçe ile başarılı olacak hoca bulmak zor. İmkansız değil ama çok zor.

Bir an önce kadro yapılanmaya gitmeli. Oyunculara kulüp aranmalı. Sözleşmeler yenilenmeli.

Bunun adı ihanettir hepimize yapılan ihanet...

Keşke video kayıt alsaydım neler konuşuyor uuuf
Sen Nasıl seçilmiş genel kurula hakaret edersin,dedi

Geri
Üst Alt