Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Mustafa Cengiz: "Neden Fatih Terim ile sözleşme uzatmıyorum? Biz düşman değil miyiz? O anda, hemen o anda Fatih Terim istifa etmeliydi, ona istifa etmek yakışırdı"

Mustafa Cengiz: "Aramızda sinirden 2-3 sinirden uyumayan var. Var olasın Fatih Hocam. Düşmanlarını duman ediyorsun. Seni tebrik ediyorum sevgili hocam, yürekten tebrik ediyorum. Konuştukların, o kelimeyi demek istemiyorum, eserinle övünebilirsin"

Ya olan Galatasarayima oldu yıllardır hoca- Yönetim çatışmaları yüzünden bir türlü istikrar sağlayamadık milletin önünde düştüğümüz şu hal içler acısı

Mustafa Cengiz: ''Seni tebrik ediyorum sevgili hocam. Eserinle övünebilirsin. 1 kere geçmiş olsuna gelmedin. Oğlumu aradın onun için oynayacağız dedin 8 kere yenildik.''

Mustafa Cengiz: ''Ey Fatih Terim sen de genel kurula hakaret ediyorsun. Senin başka yetkin yok! Yetmiyor!''

Mustafa Cengiz: "Kemoterapiye tekrar başladım."

Hocanın anlaşabileceği herhangi bir başkan yeryüzünde yok. O yüzden çok absürt bir durum değil. Burak Elmas gelsin 2 sene sonra aynı şeyleri söyler. Tabii ki hoca kalmalı.

senin gibi Galatasaraylı olmayan adamı bu klübün başına başkan seçenlerin Allah belasını versin.
Fatih terimin çok ciddi hataları vardır devam edilir edilmez o ayrı konu ama yemin ederim bu genel kurul ve bu taraftarlarla bizim bu kadar şampiyonluk çıkarmamız mucize gibi birşey.

biz yatıp kalkıp dua edelim 2000 jenerasyonuna.. Yemin ederim o jenarasyon bir araya gelmese bu genel kurul yapısı ve iş bilmez taraftarla çok rezil günler yaşardık.bjk ile sidik yarıştırıyorduk.

Bu klübün başına fenerli bir yöneticinin gelmesi çok yakındır.Bunuda başaracak bu genel kurul.

Ama bu başkanım diye ortalıkda dolanan adamda suç yok. Bunu bu klübün başına başkan seçen zihniyetten hiçbir halt olmaz.

yemin ederim kim ne derse desin diğer klüplerdeki başkan ve yöneticiler bizim çapsızların fersah fersah önünde.Bizim başımıza gelen başkanlar ve yöneticiler bjknin başına geçsin bu çapsız bjkyi küme düşürürler.

Bu arada kendi açısından haklı "içimizdeki düşmanlar" lafı yönetimeyse eğer o yönetim hocayla çalışmaz.

Ama sen çıkıp seçime kadar yetki bende deyip rest çekersen kendi egon uğruna kulübü ateşe atmış olursn.

Bu takım 20 haziranda top başı yapmazsa buna sebep olan herkesin düşmanıyım bundan sonra.

Fatih hocayla yola devam etmeyen + liseli olmayan ve doğal olarak Galatasaray'ı soymayacak bir başkan istiyoruz..

Hain + Fenerlinin ağa babası geçen Sene Selçuk gibilerle bu sene Arda ve Akbaba gibilerle şampiyonlukları peşkeş çekendir..

Liyakate önem veren hoca ve yönetim olmazsa yıllarımız heba olacak.. Daha fazla yanmayalım..

Hocaya soyledigi laflarin yarisini TFF’ye ve rakiplere soylemedi. Hatta TFF’yi ovdugu zamanlar oldu. TFF’dekiler cok degerliymis oyle diyor. Kazandigimiz zaman kameralarin karsisina kosarak giden, kaybettigimiz ve hakkimiz yendigi zaman cikip takimini savunmayan ve kacacak delik arayan Albayrak ve Gunay ile birlikte defolup gidin utanmaz herifler

Fatih Hoca şu an Bodrum'da Küba purosunu içine çekip gülerek torunlarını izliyor muhtemelen. Kendisini öyle saçma sapan rezil bir duruma soktu ki hocayı da ibra etmeyenleri de temize çıkardı.

Kötü yönettin, giderken de bombok ettin Nizipli.

Bu kadar karisiklikla önümüzdeki sene cöpe gidecek demektir. Cok kötü bir sezon bizi bekliyor bence

Geri
Üst Alt