Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.135
- 48.664
- 4.843
iyi itelediler ne yazık ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru Premier Lig'de çok yüksek yayın geliri var. Lige yeni çıkan Brighton bile Brugge'den Izquerdo'yu 15 milyon euroya aldı. Everton Niasse'yi 13.5 milyon pounda almıştı. Bu paralar onlar için çok yüksek değil.Premier ligde ligin dibindeki sunderland yayin geliri olarak 105 milyon euro kazanirken ispanya ligi ucuncusu atletico madrid 96 milyon euro almis , dun asporda ugur ile ilgaz in programinda duydum , ne derece dogrudur bilemem
Servet'i alacak olan Marsilya başkanı vefat etmişti, ondan gönderememiştik. Gerçi süreci biz uzatmıştık galiba biraz da.Biz onu servet marsilyaya gidecekken de becerememistik
Net mi?Everton, Cenk Tosun transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz ekibinin milli golcü bu gece düzenleyeceği imza töreni ise sağlık kontrollerinin uzaması nedeniyle iptal edildi.
TRT Spor Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in aktardığına göre Cenk, Everton'dan haftalık 95 bin sterlin net ücret kazanacak. Ayrıca 15 binlik bonus da var. sözleşme süresi 4.5 yıl.
Net, Besiktas'ta kalsaydi yeni kontratinda yillik 4 milyon euro alacakmis Besiktaslilara gore. O paranin altina imza atmazdi. Brut olsa cok az olur bu devirde.Net mi?
Brütdür o ya.
Net ise 5 milyon euro para eder ki yıllığı Bonusunu bile eklemedim bu hesapta.
Nevzat ne diye sacmalıyor peki. Parayı değil kariyeri seçti diye yazmıştı geçende ondan tuhafıma gittiNet, Besiktas'ta kalsaydi yeni kontratinda yillik 4 milyon euro alacakmis Besiktaslilara gore. O paranin altina imza atmazdi. Brut olsa cok az olur bu devirde.
Hem para hem kariyer demek en dogrusu. Sonucta Ingiltere'ye transfer olup da daha az para kazanan birini gormedim henuz. Kovulan R. Koeman bile hoca olmasina ragmen yillik 6 milyon euro net civari bir para aliyordu mesela. Ingiliz kuluplerinde buyuk para var.Nevzat ne diye sacmalıyor peki. Parayı değil kariyeri seçti diye yazmıştı geçende ondan tuhafıma gitti
2012'deki piyasayla şimdiki piyasa bir değil, Burak'ı o zaman satsaydık maksimum 12-13 milyon euro'ya giderdi.
bu everton cenk için 20 milyon 18 milyon verse 8jk kabul etmeyecek mi sanki.neden bu kadar yüksek ucret öduyorlar çok mantıksız.Ellerinde patlayacak 5 milyon etmez cenk.
Palace'ın bu miktardaki teklifini reddettiler.
Basın şişiriyor reddettiklerini hiç sanmıyorum.Herkes izleyecek görecek Cenk ingilterede oynayamaz bu parayı asla etmez.