Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

en iyi telefon suanda tartismasiz Samsung Galaxy S2..

"Samsung Galaxy i9000 S" için görüşleriniz nedir?

galaxy wonder al 719a düşmüş istanbul bilişimden galaxy sden daha iyi telefon benim arkadaşta s vardı ama wonder daha hızlı ve fotosu falan çok daha iyidi fiyat farkı da belirgin bence wonder bu fiyatlara düşmüşken samsung düşünüyorsan kaçırma ekranı amelod ekranı yok sadece wonderin ama diğer özellikleri daha iyi

Samsung, Android kullandığı telefonlarında façayı epey düzeltti. Bada ve öncesi rezaletti.

HTC,Samsung,LG,Motorola vs. Bunların son 2 yılda çıkan modellerinin hepsi maddi durumunuz ölçüsünde alınabilir bence..

Tabi HTC Desire ve sonrası ile Samsung'un S2 ve Note modelleri çok önde bence diğerlerine göre.

galaxy wonder al 719a düşmüş istanbul bilişimden galaxy sden daha iyi telefon benim arkadaşta s vardı ama wonder daha hızlı ve fotosu falan çok daha iyidi fiyat farkı da belirgin bence wonder bu fiyatlara düşmüşken samsung düşünüyorsan kaçırma ekranı amelod ekranı yok sadece wonderin ama diğer özellikleri daha iyi

Galaxy konusundaki bilgisizliğimden dolayı soruyorum kusura bakma,bahsettiğin telefonun modeli i8150,benim sorduğum telefon ise i9000.i8150'nin i9000'den daha iyi olma imkanı var mıdır?

Ayrıca i8150'nin daha iyi olan özellikleri nedir?

Edit.. Şu an bir sitede karşılaştırmalarına baktım.Zaten birisi S serisi diğeri W serisi imiş.Dediğin gibi Galaxy Wonder i8150 1.4 Ghz işlemcisi ile bile yeter.

Samsung, Android kullandığı telefonlarında façayı epey düzeltti. Bada ve öncesi rezaletti.

HTC,Samsung,LG,Motorola vs. Bunların son 2 yılda çıkan modellerinin hepsi maddi durumunuz ölçüsünde alınabilir bence..

Tabi HTC Desire ve sonrası ile Samsung'un S2 ve Note modelleri çok önde bence diğerlerine göre.

Şuan piyasayı süpüren iki marka var bence dostum. HTC ve Apple. Samsung S2 ve Note tablet gibi hayatta almam öyle kocaman bir telefon. Motorola ve Sony Ericsson tüm modelleriyle Türkiye pazarına girse Samsung ve Nokia biter zaten, sanırım o yüzden tüm modelleri getirtilmiyor.

Note'u ben de tercih etmem, boyutu acayip büyük çünkü. Desire HD'nin boyutu bence maksimum sınır benim için işte..

Ama Note teknoloji olarak çok iyi bence.

mayis ayinda Galaxy S3 cikacak.. uzaktan sarj oluyormus felan..

bunu bekle derim onu al derim.. kendim Iphone 4S kullaniyorum.. degismem.. insan Iphone alistimi bidaha birakmaz.. cok net..

Htc Evo 3D de fena telefonmuş yalnız.Hayran kaldım.

S3Ü beklemem diyorsan S2 al programlara para vermeden rahaaat rahat temiz temiz oynarsın.Android çok temiz işletim sistemi :)

Beyler Blackberry almayı planlıyordum ancak buradaki yorumları görünce HTC dikkatimi çekti bir araştırdım felan Htc Evo 3D güzele benziyor. Siz ne dersiniz blackberry 9800(yada 9360) mı Htc Evo 3D mi alayım ? Cidden kararsızım :)

Htc , gozun kapali al.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Beyler Blackberry almayı planlıyordum ancak buradaki yorumları görünce HTC dikkatimi çekti bir araştırdım felan Htc Evo 3D güzele benziyor. Siz ne dersiniz blackberry 9800(yada 9360) mı Htc Evo 3D mi alayım ? Cidden kararsızım :)

Bu devirde 500TL ve üzeri para vereceksen, Android veya İos işletim sistemi dışında ki hiç bir telefona bulaşma.

:o Şaka yaptığını varsayıyorum karşim.

Türkiye'de "indirimdeki" Htc Evo 3D 1200 lira,Amazon ve Ebay'de 300 dolar kontratsız.

300 Dolar'a ebay den Evo 3D alsam Türkiye'de nasıl kullanırım?

300 dolar nedir la öyle? :)

Ben geçen sene bugünlerde Desire HD'yi 1500 TL'ye aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt