- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz
en iyi telefon suanda tartismasiz Samsung Galaxy S2..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Samsung Galaxy i9000 S" için görüşleriniz nedir?
geriden geliyorsun dostumgalaxy note çıktı galaxys2yi yer
galaxy wonder al 719a düşmüş istanbul bilişimden galaxy sden daha iyi telefon benim arkadaşta s vardı ama wonder daha hızlı ve fotosu falan çok daha iyidi fiyat farkı da belirgin bence wonder bu fiyatlara düşmüşken samsung düşünüyorsan kaçırma ekranı amelod ekranı yok sadece wonderin ama diğer özellikleri daha iyi
Samsung, Android kullandığı telefonlarında façayı epey düzeltti. Bada ve öncesi rezaletti.
HTC,Samsung,LG,Motorola vs. Bunların son 2 yılda çıkan modellerinin hepsi maddi durumunuz ölçüsünde alınabilir bence..
Tabi HTC Desire ve sonrası ile Samsung'un S2 ve Note modelleri çok önde bence diğerlerine göre.
Beyler Blackberry almayı planlıyordum ancak buradaki yorumları görünce HTC dikkatimi çekti bir araştırdım felan Htc Evo 3D güzele benziyor. Siz ne dersiniz blackberry 9800(yada 9360) mı Htc Evo 3D mi alayım ? Cidden kararsızım![]()
Beyler Blackberry almayı planlıyordum ancak buradaki yorumları görünce HTC dikkatimi çekti bir araştırdım felan Htc Evo 3D güzele benziyor. Siz ne dersiniz blackberry 9800(yada 9360) mı Htc Evo 3D mi alayım ? Cidden kararsızım![]()
Şaka yaptığını varsayıyorum karşim.