Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

samsung galaxy s3 mini nasil birsey? biraz özetleyebilirmisiniz? söyle cok büyük olmayan ufak birsey ariyorum

Hepsiburada'dan Cardfinans ile 12 ay taksitli 1549 liraya Samsung Note 2 almaya karar verdim. Samsung garantili.

100 lira parapuan 200 lira hediye çeki olacak. Hediye çeklerinin kullanımı çok saçma ama.

Önerdiğiniz başka bir site var mı yoksa buradan alayım mı?

Arkadaşlar vodafone hattımla ortayollu bi telefon alacağım. Nokia 520 ile Galaxy S3 mini arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Daha önce hiç akılı telefon kullanmadım. Pek anlamıyorum bunlardan.

Arkadaşlar vodafone hattımla ortayollu bi telefon alacağım. Nokia 520 ile Galaxy S3 mini arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Daha önce hiç akılı telefon kullanmadım. Pek anlamıyorum bunlardan.
Nokia'dan kaç yanından bile geçme tabi ki s3.

Nokia'dan kaç yanından bile geçme tabi ki s3.

Usta ben eski kafalı adamım telefon konusunda. Şuan kullandığım nokia n79'u 4-5 senedir kullanıyorum. S3 800 lira. Lumia ise 600 lira. Yapacağım şeyler telefon görüşmesi, facebook twitter. Öyle uygulamalarla falan işim olmaz. Lumia işimi görürmü sence?

S3 var bende satabilirim alıcı varsa. 3 ay olmadı alalı. HTC One alacağım. Tek geçerim.

Akilli telefonlardan butceniz uygunsa i phone 5 i oneririm. :yenieek: apple klasi

Usta ben eski kafalı adamım telefon konusunda. Şuan kullandığım nokia n79'u 4-5 senedir kullanıyorum. S3 800 lira. Lumia ise 600 lira. Yapacağım şeyler telefon görüşmesi, facebook twitter. Öyle uygulamalarla falan işim olmaz. Lumia işimi görürmü sence?
Bana kalırsa 200 lira fazla verip s3 al derim madem n79'u 5 yıldır kullanıyorsun almışken iyisini al.Nokia aldığın zaman servis,güncelleme desteği,aksesuar vs. bunları kolay bulamazsın s3 öyle değil ama akıllı telefon kullanma zevkini sana tattırır.

Xperia z kullanan varmı arkadaşlar nedir görüşleriniz

Nokia Lumia 1020 çıkacak yıl sonunda. Özellikleri iyi, işletim sistemi zaten iyi.

S4 büyük olduğu için S4 Mini düşünüyorum. Daha yeni çıktı, fiyatı biraz daha otursun.

Lumia'yı tavsiye ederim.Kullanıyorum,çok da memnunum.

Nokia, Lumia serisiyle bence büyük bir atılım yaptı piyasada. Lumia serisinin andriodlerden pek farkı kamadı.Özellikle yeni çıkarttığı Lumia 1020 ile sınırları oldukça zorladı Nokia. 41 Magapiksel kamera,2 gb rem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt