Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

yanlışlık oldu ancak ben bu telefon hastalığını anlamıyorum 500 ytl 1000 ytl vermek bir telefon için bana tuhaf geliyor

Adamlar moda ayağına birçok kişiyi mecbur ediyor 1000 + vermek için telefona. Millet kullanmadığı teknoloiye yığınla para döküyor. Geçende Teknosa'daydım; bir kız var yaşı anca 18'dir, babasına akıllı telefon aldırmak için ağlayacaktı.Arkadaşında da varmış,onda da olmalıymış falan. Çoğu gösteriş tüketimi bence artık.

Ayrıca dışarıda bile etrafına bakmadan telefonlarıyla twitter veya facebook'tan gözlerini ayırmayanlar var. İnsan ilişkilerinin sadece sanalda yoğunlaşması ciddi sıkıntı sosyal gelişim açısından.

S3ü satma vakti geldi.

Htc One mı Iphone 5 mi ne dersiniz?

iphone 5 almanı tavsiye etmem 1 ay daha bekle 5s çıkacak zaten bende 5s'de karar kıldım ve çıkmasını bekliyorum şuan 4 sene önce aldığım 3gs kullanıyorum ve halen daha banamısın demiyor yazılım olarak ios gerçekten çok sağlam ama donanım ve tasarım olarak mükemmel bir telefon istiyorsan htc one en iyisi derim.

Kaliteli video izlenebilecek 600-700 civarı bir telefon önerisi olan var mı ? Kıstas video izlemek ve biraz da uygulama tabii...Twitter veya facebook ile işim olmaz fazla,internet önemli değil fazla..Özellikle kampanyalı ürünlerde bu civarlarda telefonlar gördüm teknosada falan...Fakat akıllı telefonlara ben uzağım açıkçası,kullanmışlığım yok. Nokia neslindeniz vesselam...Telefona 1000 + para verme yanlısı biri de değilim.

Kaliteli video izlenebilecek 600-700 civarı bir telefon önerisi olan var mı ? Kıstas video izlemek ve biraz da uygulama tabii...Twitter veya facebook ile işim olmaz fazla,internet önemli değil fazla..Özellikle kampanyalı ürünlerde bu civarlarda telefonlar gördüm teknosada falan...Fakat akıllı telefonlara ben uzağım açıkçası,kullanmışlığım yok. Nokia neslindeniz vesselam...Telefona 1000 + para verme yanlısı biri de değilim.

General Mobile Discovery.

S3'te kullandım. Hiç bir farkı yok.

General mobile discovery çok güzel telefon. Maliyet/performans bakımından piyasadaki en iyi telefon. Dükkanda vardı biraz inceledim S3ten hiç bir farkı yok. Bu özelliklerle 600 tl çok makul bir ücret.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nokia Lumia 520 nasıl bir telefon ? Android işlemcili değil o yüzden sıkıntı olur mu ? Kısacası genel özellikleriyle artıları ve eksileri nedir bu telefonun ?

Nokia Lumia 520 nasıl bir telefon ? Android işlemcili değil o yüzden sıkıntı olur mu ? Kısacası genel özellikleriyle artıları ve eksileri nedir bu telefonun ?

160 € civarında Almanyada satılıyor.

5 MP Kamera, Qualcom Snapdragon Prozessor 1 mhz Dualcore

Nokia Maps mevcut.

1430 mAh Akku ve 512 MB Ram eksi olarak hanesine yazalım.

Arkadaşlar Discory telefonu önermişler bir göz atmanda fayda var.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

God bless america... İ phone kral

Tapatalk ile gönderildi

Nokia neslinden olmanın verdiği acemilik ile son 1 haftadır araştırmalarım sonucunda HTC ve Samsung'un Nokia'yı elemine etmesine bayağı içerledim :) Nitekim akıllı telefon olayına çok uzaktım,hatta hiç aramıyordum öyle şeyler. Artık telefonu değiştirme vakti geldiğinde teknosaya falan bakmaya gittim ve piyasa araştırması yaptım. HTC'ler hakkında bir bilgim yok açıkçası fakat One serisi gayet iyi gözüküyor. Tabii ki bir telefona 2000+ vereceksem Iphone bunda başı çeker.Yine de özelliklerde HTC,Sony ve Samsung'un üst modellerinin Iphone ile yarışır hatta geçebilir durumları mevcut ama Iphone'u elinize aldığınızda acayip bir his oluyor. Ha ben vermem o kadar para o ayrı mevzu.

Nokia Lumia 1020 çıkarıyormuş yalnız... 41 megapiksel kamerasıyla ve üstün özellikleriyle efsane geri geliyor gibi...Android ve Windows 8 rekabeti de telefonların geleceğini belileyecek gibi. Şu an Android açık ara önde olduğundan Nokia anında elemine ediliyor.

Samsung alan kuzenim var mesela o da Nokiacılardan ve bana Samsung'un displaylerinin yere düşme sonucu oldukça dayanıksız olduğunu söylediğinden bir negatiflik mevcut bende.Alırsan da kılıf al falan diyor. Bakalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt