Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nexus 4 te LG dir :)

LG ekran panelleri konusunda 1 numaradir. Malzeme kalitesinde de öyle. Tek sorunu güncelleme. Onda da Google sayesinde Nexus 1 numara

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fail olmuş :)

Anla yani hangi model olduğundan bile haberim yok :) Ama LG'yi pek sevmiyorum nedense.

L9 almaya niyetlenmiştim. Elime alınca vazgeçtim. Çok itici geldi bana nedense.

iPhone aldım rahatım :ka21:

Nexus 4 derim. LG güncelleme özürlü fakat telefonları çok kalitelidir. Nexus 4 te güncelleme sorunu yok. S4'ler bile güncelleme alamicak konuma gelicekken Nexus 4 alicak.

Su an piyasadaki en stabil telefon. Ciddiyim.

İki telefon donanım olarak yakın durumdalar.Nexus 4 güncelleme açısından avantajlı,G nin en önemli artısı 32 gb la gelmesi.Sana yetiyor mu mesela 16 gb?

İki telefon donanım olarak yakın durumdalar.Nexus 4 güncelleme açısından avantajlı,G nin en önemli artısı 32 gb la gelmesi.Sana yetiyor mu mesela 16 gb?

Yetiyor hocam. Donanim olarak ayni ama performans olarak saf android var. O cihaz güncelleme almayacak. Nexus alacak her zaman. Güncelleme en önemli şeydir. Telefon 1 kere en ufak şekilde kasmadi. Ciddiyim. Su an piyasada hangi telefonda Android 4.3 var?

Hafiza olarak ise oyunlarim ve programlarim(Most Wanted, Asphalt 8, GTA ve diğerleri) 3.5 GB tutuyor.

2 GB müziğim var. Geri kalan yer boş su an. Hd film atip izlemedikten sonra sorun yok.

Yetiyor hocam. Donanim olarak ayni ama performans olarak saf android var. O cihaz güncelleme almayacak. Nexus alacak her zaman. Güncelleme en önemli şeydir. Telefon 1 kere en ufak şekilde kasmadi. Ciddiyim. Su an piyasada hangi telefonda Android 4.3 var?

Hafiza olarak ise oyunlarim ve programlarim(Most Wanted, Asphalt 8, GTA ve diğerleri) 3.5 GB tutuyor.

2 GB müziğim var. Geri kalan yer boş su an. Hd film atip izlemedikten sonra sorun yok.

Yorumun için eyvallah.Arkadaşa iletecem bu dediklerini biraz daha araştıralım son karar onun nasılsa

Yorumun için eyvallah.Arkadaşa iletecem bu dediklerini biraz daha araştıralım son karar onun nasılsa

Aynen. Birazda arkadaşının kullanım alanına bağlı. Kamera ve ses performanstan ön plandaysa Optimus G'ye yönelsin. Ama abartılacak kadar kamera farki da yok. Örnekleri mevcut

Aynen. Birazda arkadaşının kullanım alanına bağlı. Kamera ve ses performanstan ön plandaysa Optimus G'ye yönelsin. Ama abartılacak kadar kamera farki da yok. Örnekleri mevcut

Valla internetteki yorumlardan okuduğum kadarıyla kullanıcıların en çok şikayet ettiği noktalar kamera ve ses opt g için:p

Sesin alçak ve cızırtılı olduğunu kameranın da özellikle gece çekimlerinde kötü olduğu ve 13 mpin hakkını vermediğini söylüyorlardı.

Valla internetteki yorumlardan okuduğum kadarıyla kullanıcıların en çok şikayet ettiği noktalar kamera ve ses opt g için:p

Sesin alçak ve cızırtılı olduğunu kameranın da özellikle gece çekimlerinde kötü olduğu ve 13 mpin hakkını vermediğini söylüyorlardı.

Profesyonel makine almıcaksınız sonuçta hocam :) Ama iki telefonunda internette kamera örneklerine bakın optimus G biraz daha iyidir. Fakat arada fark fazla yok.

Performans önemli ise Nexus'tan şaşmasın. Nexus 4 Android 5-6 alacakken Optimus G belki de 5 bile almayacak. Bunu da düsunsun.

Telefon konusundan iki tercih arasında kalan arkadaşlar için kiyas.la sitesini tavsiye ediyorum.Orda olumlu olumsuz farkları açıkça belirtiyor.

S3 oldukca işimi görüyor. Bozulana kadar drğiştirmem herhalde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

dün note 2 için güncelleme geldi 53 mb güncellerken wifi kesildi geri tuşuna basarken titreşim veriyordu şimdi vermiyor bozdukmu telefonu nedir :dispirited:

Yardıma ihtiyacım var.

Telefon için ayırmak istediğim bütçe: 500-850 TL arası.

*Kamerası hiç önemli değil.

*İnternetteki her türlü video,flash içerikli şeyler, ne bileyim mesela canlı yayın yapılan sitelerdeki yayınları açmasını istiyorum.

*Hızlı bir cihaz olsun. Dediğim gibi destekleme ağı geniş olsun.

*Ekranı da küçük olmasın.

---------Akıllı telefonlar hakkında pek bir bilgim de yok.

Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum...:nargile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt