Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk

Olcan Melo Sneijder Bruma

Burak XXZ

Selcuk pirlo rolunda

Yapabilir..ama umarim ki 4231 oynatir

* LG G2 Tapatalk *

Hala Mancini diyen var. Yok ülkeyi tanımışmış. Mancini kalsaydı Semih sağ bek oynamaya devam ederdi, Melo stopere geçer, Sneijder ve Burak kanat olarak devam ederdi.

Not: Mancini'nin gelmesini isteyen biriydim.

Futboldan anlayan adamlar genelde prandelli yi begeniyor hayırlı olsun

motta,de rossi,pirlo,candreva,marchisio,balotelli

ceyhun,melo,selçuk,olcan,sneijder,burak

:(

cesare-prandelli-italy-manager_3059229.jpg

03fb3soperkupa.png
a6752stsllogo.png
5c573ztk.png
sampiyonlarligi.png

Prandelli altında Fiorentina :

Fiorentina-unter-Prandelli.png

* LG G2 Tapatalk *

Mancini olduğunda Sneijder müthiş oynuyordu Melo vasat oynuyordu . Şimdi tam tersi olacak .

Araştırdıkça umutlanıyorum, okuduğum her kaynakta adama iyice hayran oluyorum agalar süper olcak süper :D

Bence mükemmel bir hamle oldu.

İsmi geçen bütün adaylara 5 çeker Prandelli.

Forumda karsı cıkılıyorsa doğru yoldayız demektir zaten :D

Hala Mancini diyen var. Yok ülkeyi tanımışmış. Mancini kalsaydı Semih sağ bek oynamaya devam ederdi, Melo stopere geçer, Sneijder ve Burak kanat olarak devam ederdi.

Not: Mancini'nin gelmesini isteyen biriydim.

dostum birine bir şey yazıyorsan alıntı yapabilirsin, neyse sen de doğru söylüyorsun Melo stopere geçebilir önlibero dediğin adam zaten stoper mevkine alışık olmalıdır ki Melo'da öyle biri, Burak zaten kanat oyuncusuydu Şenol Güneş o mevkiye çekti, Semih sağ bek oynayabilir ama sadece teknik kapasitesi düşük ha dersen Veysel var arkadaş onu niye oynatmıyor o zaman derim ki Ahmet dostum haklısın, bir hocayı 5-6 ayda heleki sezon ortasında gelen bir hocayı o sürede değerlendirmek çok doğru değil bak değerlendirilebilir ama çok doğru değil, ayrıca çokta kötü değildi saçma salak kayıplarımız oldu hoca yüzünden de oldu, hakemler yüzünden de, topçular yüzünden de biz taraftarlar yüzünden de hatırlatırım Juve maçını kazandı kendi öz taraftarımız ya fatih terim diye bağırdı tribün de yada topçular kazandı dedi yetmedi zemin dendi, Platini bile bizim hakkımızı savunurken biz kendi içimizde kendi başarımızı küçümsedik eh Juventus'da adam olaydı kendi evinde kazanaydı neyse olan olmuş dediğim gibi.

prandelli kötü hoca demiyorum.

Geçtiğimiz sezon ikiside müthişti, yerliler leşti.

melonun vasat oynadığını hiç görmedim

Melo bence vasattı . Skor olarak da bir şey yapmadı . 2012-2013 sezonunda defansif ön libero olarak oynadı ama 2013-2014 sezonunda orta saha oynadı . Ama Melo'nun Prandelli ile birlikte skor olarak da iyi katkı yapacağını düşünüyorum .

Eğer Prandelli 4-1-3-1-1 veya 3-1-4-1-1 şeklinde oynarsa hem Sneijder'den hem de Melo'dan çok ciddi bir şekilde faydalanabiliriz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt