Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli'yi hep Joe Pesci'ye (Home Alone) benzetmisimdir. :asd:

Moyes de herkesi red edip bize gelmek istiyordu

Prandelli reis.

Prandelli 4312 de oynatabilir

Hamit Melo Olcan

Sneijder

Burak Bruma

* LG G2 Tapatalk *

Melo bence vasattı . Skor olarak da bir şey yapmadı

melo zaten skorer bir önlibero değil ki? öyle denk geldi o sene. Melo yine işini iyi yapıyor, ayrıca Sneijder vasat olacağını sanmıyorum İtalya milli takımı da oyun kuruculu sistem ile oynuyor

balotelli-kimdir.jpg

Melo bence vasattı . Skor olarak da bir şey yapmadı . 2012-2013 sezonunda defansif ön libero olarak oynadı ama 2013-2014 sezonunda orta saha oynadı . Ama Melo'nun Prandelli ile birlikte skor olarak da iyi katkı yapacağını düşünüyorum .

Eğer Prandelli 4-1-3-1-1 veya 3-1-4-1-1 şeklinde oynarsa hem Sneijder'den hem de Melo'dan çok ciddi bir şekilde faydalanabiliriz .

Skor olarak katki yapmasini bekleyen yok zaten. Melo müthis bir sezon gecirdi, bence sen bu sezonun büyük bir bölümünü kacirmissin.

melo zaten skorer bir önlibero değil ki? öyle denk geldi o sene. Melo yine işini iyi yapıyor, ayrıca Sneijder vasat olacağını sanmıyorum İtalya milli takımı da oyun kuruculu sistem ile oynuyor

Skor olarak katki yapmasini bekleyen yok zaten. Melo müthis bir sezon gecirdi, bence sen bu sezonun büyük bir bölümünü kacirmissin.

Melo ön libero olmasına rağmen skorer bir isimdi . Galatasaray'a geldiği ilk sezonu ve Juventus'da oynadığı seneleri hatırlayın . Ceza sahasından çıkmıyordu neredeyse .

Cesare Claudio Prandelli nasıl okunuyoo ??

Yıllık 4.5 milyon euro alacağı söyleniyor + bonuslar.

Bu arada harbiden kadroda hamiti görünce hatırladım. Bizde hamit vardı ya :)

Oyun anlayışını beğendiğim bir antrenör. Mevcut şartlarda daha iyisi olamaz bence. Şimdiden hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Anaaaa yeni gördüm şok oldum. Hiç beklemiyodum

Sent from my iPhone using Tapatalk

dostum birine bir şey yazıyorsan alıntı yapabilirsin, neyse sen de doğru söylüyorsun Melo stopere geçebilir önlibero dediğin adam zaten stoper mevkine alışık olmalıdır ki Melo'da öyle biri, Burak zaten kanat oyuncusuydu Şenol Güneş o mevkiye çekti, Semih sağ bek oynayabilir ama sadece teknik kapasitesi düşük ha dersen Veysel var arkadaş onu niye oynatmıyor o zaman derim ki Ahmet dostum haklısın, bir hocayı 5-6 ayda heleki sezon ortasında gelen bir hocayı o sürede değerlendirmek çok doğru değil bak değerlendirilebilir ama çok doğru değil, ayrıca çokta kötü değildi saçma salak kayıplarımız oldu hoca yüzünden de oldu, hakemler yüzünden de, topçular yüzünden de biz taraftarlar yüzünden de hatırlatırım Juve maçını kazandı kendi öz taraftarımız ya fatih terim diye bağırdı tribün de yada topçular kazandı dedi yetmedi zemin dendi, Platini bile bizim hakkımızı savunurken biz kendi içimizde kendi başarımızı küçümsedik eh Juventus'da adam olaydı kendi evinde kazanaydı neyse olan olmuş dediğim gibi.

prandelli kötü hoca demiyorum.

Sadece senin için demedim, o yüzden alıntı yapma gereği duymadım. Genel bir yorumdu o. Mancini'nin gelmesi en çok isteyenlerdendim. Sonuç olarak baktığımızda tek başarısızlığı şampiyon yapamaması. ZTK kazandırdı, gruptan çıkardı. Bunlar önemli başarılar. Özellikle devre arasında gelen bir hoca için. Asıl sorun Mancini çok değişik denemeler yapması. Orta saha da alternatif yokken, Selçuk'un performansı çok düşükken Melo'yu stopere çekmek mantıklı değil. Sağ beke Semih yerine Sabri'yi koysun Semih yerinde oynasın. Burak ve Sneijder'i kanata koymasın. Devre arası Riera'yı gönderip aldırdığı Hayrovic, Ontivero gibi adamları koysun kanada. İkisini de beğenmesem de Burak ve Sneijder en azından kendi mevkisinde oynardı. Sonuç olarak Mancini başarısız değildir gözümde ama oynattı futbol ile bu yıl başarılı olma ihtimali yoktu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt