Olcana taktı kafayı yasini bile kadroya alıp bu adamı kadro dışı neyin kafası şaşırmışın sen italyan.

Tapa

Sinan Gümüş de vardı bir zamanlar emre Çolak inş. Olcanı da küstürmeyiz sanki bile bile yapiyoruz herseyi anlamıyorum ya klüpte bir kaos havası cidden hiç organize olunmamıs sanki bu sezona.

Olcana yazik olmus. Selcuk,Yasin gibi Adamlar kadroda, ama Olcani kadroya almamis.
Bu arada Olcanin sakatligi vs kesinlikle yok, bugünkü Antremaninda yer aldi. :red:

Berbat oynayanları ödüllendirip, hiç oynatmadıklarını (5-10 dakika şans verince de etkili olmasına rağmen) kadroya almamakta iyiymiş hani. Futbolcudan anlamayan, yeteneksiz hayranı bir hocamız daha oldu hayırlı uğurlu olsun.

Hoca iyi misin sen
Neyin kafasindasin
Yok yok bu bonzai gerçekten tehlikeli madde

hoca tazminat peşinde sanırım
puan kaybedersek yavaş yavaş toplarsın bavulları

Şu Selçuk'u kesemeyen adamdan herşey beklenir. Wesley'i, Muslera'yı da kadro dışı bırak. Selçuk-Burak-Veysel ile oynarsın rezil herif! Keşke Tuchel gelseydi..

hehehe kanatlı sistem mistem yok size. en kısa zamanda gitmen dileğiyle prandelli.

Kendisini desteklemiyorum ama gitme durumu olmaz gibi sene sonuna kadar,en büyük korkum Dzemaili'yi prensi yapıp onda takılıp kalması ki kendisini meireles gibi etkisiz eleman görüyorum bu durumda Bruma,Telles'in kesileceği ortada,kara kara düşünüyorum valla

+sezon başlamadan öncede Mustafa Deniz'linin soprtif direktör olmasını demiştim hayla da ısrarcıyım Prandelli'yle devamsa Mustafa Denizli gerekli.

Son düzenleme:
Yönetim yetersiz, Hoca yetersiz, Takım yetersiz. 4.Yıldız gitti beyler :(

Kendi adına konuş...

Terim'i ağrıyormuş...Git milli takımı tut işte daha ne bizim takıma bulaştırıyorsunuz bunu...
Milli takımıda destekleriz vatan haini değilim senin gibi fatih terimi sevenler galatasarayı tutamıcakmı yani boş beyninle post atma bi daha mümkünse

Kendisini desteklemiyorum ama gitme durumu olmaz gibi sene sonuna kadar,en büyük korkum Dzemaili'yi prensi yapıp onda takılıp kalması ki kendisini meireles gibi etkisiz eleman görüyorum bu durumda Bruma,Telles'in kesileceği ortada,kara kara düşünüyorum valla

+sezon başlamadan öncede Mustafa Deniz'linin soprtif direktör olmasını demiştim hayla da ısrarcıyım Prandelli'yle devamsa Mustafa Denizli gerekli.
Denizli sportif direktör olsa ne yapacak mesela? Görev tanımı ne olacak yani?

Türkiye'de sportif direktörlük kavramı teknik direktörün yedeği olarak görüldügü müddetçe bir şeyler katabilmesi mümkün değil.

tapatalk

Geri
Üst Alt