Ender Ariç
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2011
- 341
- 0
- 976
Bir TT falan mı yapsak yaw bu adam hala güllük gülistanlık mı sanıyor herşeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir dahaki agir yenilgi de gidecek.
Büyük ihtimalle.
Umarim öyle.
Gitti diyelim...Mesela Ersun Yanal geldi yerine...
Ersun Yanal hangi forvetle gol atacak ? Pandev ? Umut ? Buraq?
Bu takımın tek sorunu teknik direktör değil.Saçma bir kadro yapısı var...Gelecek adamın temizlik yapması şart.
Yazın Yasin'e verilen para + Türklere verilen zam yerine mesela Adrian Ramos'u alsaydık 7-8 milyon euroya bugün bu durumda olmazdık bence...
Klopp' Alıntı:2008'den beri Borussia Dortmund'un başındayım. Ama benim başkanım ve sportif direktörüm Türk mantalitesine sahip olsaydı, sanırım ben de bugünlere kadar gelemezdim. Ben bu iş için biraz daha sabrın gerektiğini düşünüyorum.
Klopp' Alıntı:Bence doğru yol değil. Ben futbolda sabrın ve felsefenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak ben konuya fazla hakim değilim. Şu durumda konuyla ilgili yorum yapmak bana çok doğru gelmiyor. Ama az önce de vurgulamış olduğum gibi benim patronlarım da Galatasaray'ın patronlarıyla aynı kafada olmuş olsaydı, ben de herhalde bugün Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmazdım.
Forvet ve Semih disinda gayet iyi bir kadromuz var aslinda. Mesele oyun anlayisi. Jürgen Klopp da yüzümüze vurdu zaten.
Klopp: Burak ve Pandev defansa yardim etmiyor, cok bosluk olusuyor, Selcuk sadece izliyor
Daha kompakt bir sistemle beklenen oyunu sergileriz. Belki yine Dortmund olamayiz, ama daha farkli oynariz.
Abi adam dün şaka gibi bir cümle daha sarfetti. Hani o anda anladım ya elemeli milli maçlar ya da Fiorentina seviyesinde olduğunu.
" Beklerimiz top bize geçince ehemn kenarlara açılıyorlar ve öne gidiyorlar."
Adam bunu olumsuz birşey olarak söyledi. Yahu sen Galatasaraysın tabiki beklerin çıkacak. Hayır bir de madem çıkmalarını istemiyorsun neden Telles-Tarık ile çıkıyorsun? Koy Hakan Balta'yı 90 dakika çakılı dursun. Onu da mı akıl edemiyorsun?
Adamin demek istedigi toptan kaciyorlar :>
ne yapmis ki Hasan Efendi, okadar para türk oyuncularin g.tlerine sokup ballon böyle patlayacagi bellidi. Gaz iste bir yere kadar, ondan sonra anca ballon patlar. O yüzden Fatih Terim de kacti, cünkü kendisi de biliyor bi yere kadar, kendisi hic iyi bir miras birakmadi, Engin gibi oyunculari a2 de para kazaniyorlar, hic futbol oynama istegi yokki bizim millet te, cünkü ne olursa olsun hersey garanti, ya sahada yerleri garanti, ya para. aykut ercetin 12 yildir bu takimda, hic gitmedi...