Bir TT falan mı yapsak yaw bu adam hala güllük gülistanlık mı sanıyor herşeyi

Bir dahaki agir yenilgi de gidecek.

Büyük ihtimalle.

Umarim öyle.

Yanarımda bunun gibi bir adama rağmen liderin 1 puan gerisindeyiz iyi bir td olsa ligi süpürürüz avrupa artık gitti iyi bir td getirip bu sene ligi Alıp seneyede kalkan yabancı sınırıyla Avrupada birşeyler yapabiliriz

Yanlis anlasilmasin, ama bu takima Slaven Bilic yakisirdi. Öyle bir TD bulmamiz lazim. Yerli olur yabanci olur.

Genc, hirsli, modern sistemden ödün vermeyen, ne olursa olsun kazanmak icin oynayan yürekli bir hoca.

Nuri gitsin Tuchel'e adamı ikna etsin. ;)
Belkı canı sıkılıyordur ve bir kaç ay önce iş başi yapar. Tek sorun dünkü maçı izlemesi olması, sıfırdan takım kurmalı adamcağız.

Bir dahaki agir yenilgi de gidecek.

Büyük ihtimalle.

Umarim öyle.

Gitti diyelim...Mesela Ersun Yanal geldi yerine...

Ersun Yanal hangi forvetle gol atacak ? Pandev ? Umut ? Buraq :( ?

Bu takımın tek sorunu teknik direktör değil.Saçma bir kadro yapısı var...Gelecek adamın temizlik yapması şart.

Yazın Yasin'e verilen para + Türklere verilen zam yerine mesela Adrian Ramos'u alsaydık 7-8 milyon euroya bugün bu durumda olmazdık bence...

Gitti diyelim...Mesela Ersun Yanal geldi yerine...

Ersun Yanal hangi forvetle gol atacak ? Pandev ? Umut ? Buraq :( ?

Bu takımın tek sorunu teknik direktör değil.Saçma bir kadro yapısı var...Gelecek adamın temizlik yapması şart.

Yazın Yasin'e verilen para + Türklere verilen zam yerine mesela Adrian Ramos'u alsaydık 7-8 milyon euroya bugün bu durumda olmazdık bence...

Forvet ve Semih disinda gayet iyi bir kadromuz var aslinda. Mesele oyun anlayisi. Jürgen Klopp da yüzümüze vurdu zaten.

Klopp: Burak ve Pandev defansa yardim etmiyor, cok bosluk olusuyor, Selcuk sadece izliyor

Daha kompakt bir sistemle beklenen oyunu sergileriz. Belki yine Dortmund olamayiz, ama daha farkli oynariz.

Cumartesi seçim, Pazar günü Başakşehir maçında puan kaybı, Prandelli Out, yerli hoca In.

Türk futbolunun içinde bulunduğu şartlar belirtilerek yöneltilen bir soru üzerine;
Klopp' Alıntı:
2008'den beri Borussia Dortmund'un başındayım. Ama benim başkanım ve sportif direktörüm Türk mantalitesine sahip olsaydı, sanırım ben de bugünlere kadar gelemezdim. Ben bu iş için biraz daha sabrın gerektiğini düşünüyorum.

Bir gazetecinin, Galatasaray'ı son bir yılda 3 ayrı teknik direktörün farklı sistemlerle çalıştırdığını anlatıp, "Başarı için bu doğru bir yol mudur?" şeklindeki sorusuna;
Klopp' Alıntı:
Bence doğru yol değil. Ben futbolda sabrın ve felsefenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak ben konuya fazla hakim değilim. Şu durumda konuyla ilgili yorum yapmak bana çok doğru gelmiyor. Ama az önce de vurgulamış olduğum gibi benim patronlarım da Galatasaray'ın patronlarıyla aynı kafada olmuş olsaydı, ben de herhalde bugün Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmazdım.

Merak etme Klopp burada kulüp başkanı da futbolcu da taraftar da aynı kafa, aynı senin izah ettiğin kafa. Ne de olsa hepsi bu ülkeden çıkıyor. Bahsettiğin konular buralarda pek konuşulmaz, değersiz gelir. Şansal'ın Aubemeyang yerine Amrabat alındı konusu haber yapılır. Ligin 3. haftası Trabzonspor taraftarı Vahid Halilhodzic gitsin der. Ligin 4. haftası Galatasaray taraftarı Prandelli gitsin der. Geçmiş için Fenerbahçe taraftarı, geçmiş için Beşiktaş taraftarı o gitsin bu gitsin der, say say bitmez.

Sadece 3 Temmuz sürecinden beri değil Türk futbolu bütünüyle komedi. Fikirsizliği, felsefesizliği felsefe edinerek kendi kendini boğan bir yapı Türk futbolu.

Nerde kaldık, Prandelli hemen git, bir daha bu sınırlardan dahi geçme! Popülizme devam.

Önceden gelen cevap: "Prandelli yerine Klopp gelse bu kadar hata yapmazdı.", "Klopp ya da bir X gelecekse bu yıl 15. olmaya da razıyım." vb. Böyle düşünenler için sizi gidi şakacılar diyorum.

Prandelli ye sabredelim diyenler nasil bir isik gordu bu capsiz da?

Soyleyin bizde sabir gosterelim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forvet ve Semih disinda gayet iyi bir kadromuz var aslinda. Mesele oyun anlayisi. Jürgen Klopp da yüzümüze vurdu zaten.

Klopp: Burak ve Pandev defansa yardim etmiyor, cok bosluk olusuyor, Selcuk sadece izliyor

Daha kompakt bir sistemle beklenen oyunu sergileriz. Belki yine Dortmund olamayiz, ama daha farkli oynariz.

Ben de seninle aynı yönde düşünüyorum ama forvet sorunumuz çok çok ciddi...

Yani o kadar kötüler ki ben maçlarda nasıl gol atacağımızı bilemiyorum...CL'de bile işte 2 tane gol atabildik 1 tanesi penaltıdan...Pozisyona dahi giremiyoruz maçlarda , gerçi Süper ligde bile gol atamıyorken CL'yi düşünmek hata olur...

Prandelli de çok kötü hatalar yapıyor...En başta Pandev ve Dzemaili transferleri yanlış...Güçlü fizikli top tutabilen bir forvet dolu var piyasada , kiralık olarak bulurduk bir tane...Keza sahada koşan basan 1 orta saha bulmak da hiç zor değildi...

10410542_397395353760585_6375832606027851668_n.jpg

Kendisini nasıl savunduğumu bilen bilir ama bu işin olmayacağı iyice belli oldu.

Skordan öte sahadaki oyun anlayışı ve maçtan sonraki demeçleri tam bir hayal kırıklığı.

Finansal fairplayi öne sürüp hedefimiz zaten ligdi demek en başta GS formasına haksızlık. Zira Luce döneminde bundan daha kısıtlı bir kadroyla, çok daha zor şartlarda ne rakiplere kafa tuttuk...

Yenilebilirsin, fark da yiyebilirsin ama bu kadar aciz bir takım izletmeye hakkın yok. Real'den 6 yediğimiz maçta bile bu kadar utanmadık. Hadi oyunu geç, Avrupa zaten bize göre değil yaklaşımı tam bir felaket.

İyi niyetine bir şeyler yapma isteğine saygı duymakla beraber GS'nin büyüklüğünü anlayamamış olması yolları ayırmak için yeterli bir sebep. Yeni yönetimin de bu seçeneği değerlendireceğini düşünüyorum.

Abi adam dün şaka gibi bir cümle daha sarfetti. Hani o anda anladım ya elemeli milli maçlar ya da Fiorentina seviyesinde olduğunu.

" Beklerimiz top bize geçince ehemn kenarlara açılıyorlar ve öne gidiyorlar."

Adam bunu olumsuz birşey olarak söyledi. Yahu sen Galatasaraysın tabiki beklerin çıkacak. Hayır bir de madem çıkmalarını istemiyorsun neden Telles-Tarık ile çıkıyorsun? Koy Hakan Balta'yı 90 dakika çakılı dursun. Onu da mı akıl edemiyorsun?

Abi adam dün şaka gibi bir cümle daha sarfetti. Hani o anda anladım ya elemeli milli maçlar ya da Fiorentina seviyesinde olduğunu.

" Beklerimiz top bize geçince ehemn kenarlara açılıyorlar ve öne gidiyorlar."

Adam bunu olumsuz birşey olarak söyledi. Yahu sen Galatasaraysın tabiki beklerin çıkacak. Hayır bir de madem çıkmalarını istemiyorsun neden Telles-Tarık ile çıkıyorsun? Koy Hakan Balta'yı 90 dakika çakılı dursun. Onu da mı akıl edemiyorsun?

Adamin demek istedigi toptan kaciyorlar :>

Bu adamı biz kovacağız.Ses seda yok hiçbir yerden.Şu saatte hala görevinin başında olması skandal.

ne yapmis ki Hasan Efendi, okadar para türk oyuncularin g.tlerine sokup ballon böyle patlayacagi bellidi. Gaz iste bir yere kadar, ondan sonra anca ballon patlar. O yüzden Fatih Terim de kacti, cünkü kendisi de biliyor bi yere kadar, kendisi hic iyi bir miras birakmadi, Engin gibi oyunculari a2 de para kazaniyorlar, hic futbol oynama istegi yokki bizim millet te, cünkü ne olursa olsun hersey garanti, ya sahada yerleri garanti, ya para. aykut ercetin 12 yildir bu takimda, hic gitmedi...

Kusura bakma ama bizim şuan şu ne yapmış, bu ne yapmışdan çok dönüp bir kendimize bakmamız lazım. Hasan Şaş gayet güzel şeylerde yaptı. Hatalar da yaptı. Vefasızlık yapmaya gerek yok. Olmuş bitmiş bir şeyi tartışmanın kimseye faydası yok. Şimdi bizim yarın için neler yapabilirize odaklanmamız lazım. Başkan adayları dahi öyle bir algı yaratıyorki, ilk olarak maddi sıkıntıyı dile getirip, beklentileri minimize ediyorlar.

Geri
Üst Alt