- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı
200.000 TL vardır tahminen.
Yeni Mustang'ler kaca gidiyor Turkiye'de?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni Mustang'ler kaca gidiyor Turkiye'de?
tamam almayayım o zaman banada öyle geldi yazın ufak bir araştırma yapmıştım 15 16 idi dizel 206 lar hadi 12 13 istese bir nebze neyse diyecemde çok uçurum var
M3 veya Mustang almakla bitmiyor burada olay. Mustang'in ilk 3 yıl, yıl başına 7.000$'da vergisi var. Yani 3 yılda 21.000$ vergi ödüyorsun arabadan sonra.
Araba konusunda zaten en şanslı ülke ABD. Adamlar 2.0 ve hatta 2.5 motorun altında araba ithal etmiyorlar. Orada satılan Golf bile 2.5 motora sahip.

Evet 1 galon benzin 2 dolar bile değil. 2 doların altında 4 litre civarı benzin alıp pahalı diyorlarsa, hepsini buraya getireceksin.Ayrıca adamlarda donanım paketi bizde ki gibi değil. Burada mesela yok elektrikli ayna olsun, yok dijital klima olsun diye fazladan para veriyorsun ya, aynısı orada yok sanırım.
94 model beyaZ doğan slx aldım arkadaşlar hayırlı olsun diyin![]()
ABD üzerinden otomobil konusu konuşunca benim moralim bozuluyor.![]()
2005 Model Polo Basıclıne var bende 70.000 lere geldi araba
değiştireyim desenm yine POlo Golf ne önerirsiniz araba sevdalıları ??
Mercedes'in sitesi güzel yapıyor, vergisiz araba fiyatını yazıyor herşey ortaya çıkıyor mesela;
C 63 AMG ABD'de çok satılan spor 4 kapılı bir araç. 6000cc motor var üstünde bildiğiniz gibi.
Mercedes Benz diyor ki ben bu aracı Türkiye'de 144.768 TL'ye satıyorum. Ama %130 ÖTV ekliyorlar ve fiyatı 402.300 TL oluyor.
Yani 257,532TL'si vergi.
Mercedes-Benz Türk - Satış öncesi - Fiyat listesi
Buradan bakılabilir.
Clio 4
Senelik 10.000 km yapıyorsun ve benzinli araba almanı şiddetle öneririm.
Clio 4 29.990TL sıfır km fiyatı var abi. ESP standart ayrıca.
Ankara'da bisiklet yolu+merkez semtlere raylı toplu taşıma olsa keşke.